CM.com « Terug naar discussie overzicht

CM.COM 2023

1.335 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 63 64 65 66 67 » | Laatste
Brokie Even
1
Beek
0
quote:

Geldput schreef op 16 juni 2023 09:40:

[...]

Ik zit er al vrij fors in voor de lange termijn en koop enkel de dips.
En bijgekocht bij opening? ;-)
Freakertje
1
Deze zag ik niet aankomen :) Zo zie je maar weer, de markt is niet te timen. Nu kijken hoe lang deze positieve impuls weer aanhoud. Ik blijf bij mijn strategie, ondanks dat ik mijn 'extra' te laag verkocht lijk te hebben.
Gelukkig zit ik er nog met mijn long positie voldoende in om te 'profiteren' (verliezen te compenseren) mocht het veel verder doorschieten.
Geldput
0
quote:

Beek schreef op 16 juni 2023 12:20:

[...]

En bijgekocht bij opening? ;-)
Nee in de drukte vergeten een order in te leggen. Dan maae wachten op een bloedrode dag :p
Brokie Even
0
quote:

Freakertje schreef op 16 juni 2023 12:51:

Deze zag ik niet aankomen :) Zo zie je maar weer, de markt is niet te timen. Nu kijken hoe lang deze positieve impuls weer aanhoud. Ik blijf bij mijn strategie, ondanks dat ik mijn 'extra' te laag verkocht lijk te hebben.
Gelukkig zit ik er nog met mijn long positie voldoende in om te 'profiteren' (verliezen te compenseren) mocht het veel verder doorschieten.
Wat is je GAK? 35 eu? ;-P
[verwijderd]
0
quote:

beterwisdanonwis schreef op 16 juni 2023 13:34:

plukje weer verkocht
Gelijk heb je. Visie op termijn van 2 a 3 jaar: youtu.be/ix6Anw8S4e4?t=1887
Opvallend commentaar: "hij (de leider) is niet strak met aandeelhouderswaarde bezig...".
Brokie Even
3
Freakertje
1
quote:

Broke Even schreef op 16 juni 2023 13:01:

[...]Wat is je GAK? 35 eu? ;-P
Je kunt je uitgebreid (leed)vermaken in mijn post van 12 juni 2023 14:44.
Trots ben ik er zeker niet op, maar ik ga mijn fouten ook niet uit de weg of verzwijgen :)
Brokie Even
1
quote:

Freakertje schreef op 16 juni 2023 14:54:

[...]
Je kunt je uitgebreid (leed)vermaken in mijn post van 12 juni 2023 14:44.
Trots ben ik er zeker niet op, maar ik ga mijn fouten ook niet uit de weg of verzwijgen :)
Probeer van je fouten te leren. Onderdruk het FOMO gevoel en koop zeker niet na een exponentiële stijging. Koop juist in de uitverkoop.
Ga trouwens ook niet te snel middelen. Dan wordt je exposure veel te groot en loop je kans dat je de verliezen nooit meer goed kan maken.
[verwijderd]
2
quote:

Mattes93 schreef op 9 juni 2023 14:02:

[...]

Of het aandeel nu 15 of 7 handelt is voor mij dus niet relevant aangezien ik alles koop wat onder de 20 te koop is.
Jij zou dan onderhand meer aandelen CM.com dan ieder ander (zelfs meer dan Glabbeek of Gooijers) moeten hebben.
Overigens: ik wens je er veel geluk mee hoor.
Nuchtere Kijk Op
3
Tja wat ik al schreef, voorlopig tot aan de H1 cijfers erg volatiel dus. Lijkt wel of een grote koper en verkoper elkaar niet kunnen vinden? Of day of weektraders actief die i.d.d. geld kunnen maken zo? Koersorkestratie? Geef het maar een naam. Wel flinke omzetten zo.

CM Nieuws:
Vierdaagsefeesten Nijmegen kiest CM.com als innovatiepartner

De komende jaren zal CM.com met ACBN / Vierdaagsefeesten Nijmegen Nijmegen stappen zetten om de bezoekers een nog betere beleving te bieden. Met behulp van de data- en marketingoplossingen van CM.com zullen alle datastromen worden gecentraliseerd, waardoor gerichte en persoonlijke communicatie met de bezoekers mogelijk zal zijn. Tegelijkertijd streeft de Vierdaagsefeesten ernaar om de feestgangers een extra beleving te bieden via festivalbandjes, waarbij CM.com's ticketingoplossing het proces zal vereenvoudigen.
media.licdn.com/dms/image/D4E22AQF8h4...

------------

Pinkpop waarom niet nog meer perfectioneren via cm.com? Kopie:

www.telegraaf.nl/nieuws/165331000/waa...
Waarom betalen we op festivals nog steeds met muntjes?

Staat er een collectant namens een goed doel voor je deur, dan heeft die niet zelden een pinapparaat bij zich. Handig! De mobiele kaasboer die in zijn busje voor komt rijden, heeft allang een mobiel pinapparaat. In voetbalstadions reken je af met pin. Die vermaledijde muntjes zijn er al jaren verleden tijd. Maar ga je dit weekend naar Pinkpop, dan moet je eerst muntjes kopen voordat je eindelijk een biertje kunt halen.

1 Waarom betalen we op festivals nog steeds met die muntjes?

Om te beginnen: op lang niet alle festivals betaal je nog met muntjes. Neem Best Kept Secret vorig weekend. Daar kon je gewoon pinnen, of wel ’cashless’ betalen, zoals dat heet in organisatiejargon. Maar op Pinkpop moet je dit weekend dus wel aan de muntjes. „Cashless is een te groot risico”, zegt woordvoerster Marjanne Manders van festivalorganisator Mojo, betrokken bij het aloude festival in het Zuid-Limburgse Landgraaf. „Wat als het systeem niet stabiel is, of als wifi uitvalt? Als we één of twee uur geen food and beverage kunnen leveren hebben we een groot probleem. Ik denk niet dat onze 60.000 bezoekers dat kunnen waarderen. Zeker in deze warmte niet.”
2 Maar als je bij de eerste de beste collectant kunt pinnen, moet dat op een festival toch ook lukken?

Manders: „Mag ik dan even verwijzen naar de berichtgeving over Graspop in België?” Belgische media meldden dat het donderdag bij de aftrap van de 26e editie van dit festival in Dessel misging met elektronisch betalen. Je kunt er niet gewoon pinnen maar moet er betalen met skully’s die je oplaadt op je festivalbandje of op een speciale betaalkaart. Helaas bleek dat niet overal te werken. Ook al was er een geldbedrag geüpload, bij de bar weigerde de kaart dienst. Manders: „Dat willen wij dus niet.”
3 Is het niet gewoon ordinair geld verdienen? Aan het eind van het festival heb je je zak nog vol muntjes. Gratis geld voor Pinkpop!

Die vlieger gaat niet op, stelt Manders. „Er staat een kassa bij de uitgang, waar je je overtollige muntjes kunt omwisselen.” Maar Martijn Mulder, die als live muziek-expert van de Erasmus Universiteit onderzoek deed naar het muntjesfenomeen, ziet wel degelijk voordelen voor de organisatoren. „Met muntjes heb je als bezoeker een andere beleving. Ik was vorig weekend op Best Kept Secret en daar kostte een hamburger 11 euro. Dan denk je: zo, wat een geld! Nu ben ik op weg naar Pinkpop en als ik daar drie muntjes voor een hamburger moet neertellen denk ik niet: dat is omgerekend 11 euro. Je geeft die muntjes makkelijker uit. Kassa dus!”
4 Is dat erg?

Mulder: „Ik vind van niet. Ik wil echt even de boel de boel laten en genieten van dat festival. De volgende dag zie ik dan wel weer op mijn rekening wat ik heb uitgegeven.” Eén muntje kost 3,50 euro, ofwel de prijs van een biertje. „Een speciaalbiertje is al gauw het dubbele”, lacht Mulder, die van plan is bij aankomst 20 tot 25 muntjes aan te schaffen. „Ik kan dat betalen, maar voor een student van 20 jaar gaat het om forse bedragen. Die zal eerder de afweging maken: koop ik vijf muntjes of een halve pil?”

Overigens denkt Mojo-woordvoerster Manders dat muntjes de omzet niet per se opstuwen. „In zalen waar je wel kunt pinnen hebben we het aantal betalingen niet echt zien veranderen. Het zal dus wel meevallen. Maar: we werken eraan. Dit jaar is het nog te vroeg voor Pinkpop.”
5 Maar zijn de muntjes op Pinkpop volgend jaar wel verleden tijd?

Manders: „Wie weet, maar ik kan het niet beloven.” Overigens is niet iedereen tegen muntjes, want ze zijn handig bij het halen van een rondje: iedereen geeft een muntje aan degene die bier haalt. Wel zo eerlijk. Al is afrekenen met een tikkie natuurlijk ook allang ingeburgerd. Mulder: „Pinkpop is een vrij traditioneel festival met een vrij traditioneel publiek. Het is ook nog eens in de grensstreek en trekt een internationaal publiek. Zeker in Duitsland is pinnen minder vanzelfsprekend. Van mij mogen de muntjes blijven hoor. Ik ben er een fan van!”

Linkje i.z. conculega:
finance.yahoo.com/news/liveperson-ran...

Laatste adv. van CM: www.cm.com/nl-nl/blog/harmony-of-hard...

Prettig & Max F1 fun weekend gewenst :-)
Gr. NKO
Nuchtere Kijk Op
1
Sándor Incze (CM.com) : itexecutive.nl/techtv/new-tech-wat-vi...
Linkje van YouTube: youtu.be/LUyUKOZ27VU (min. 6.13 >)
-----

Van de week al geplaatst: yourstory.com/2023/06/cmcom-changing-...

-----
Te weinig kennis binnen de NL politiek omtrent AI (Artificial Intelligence):
Kijk maar naar het profiel van onze politici. Er zijn er maar heel weinig die echt kennis van AI hebben.
'Nederlandse regeldrang' rond AI.

"Onze staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) is eerder bijvoorbeeld alleen maar negatief geweest over AI"
www.agconnect.nl/artikel/prins-consta...

-----
En TECH komt weer terug? LOL
www.businessinsider.nl/techaandelen-d...
Nuchtere Kijk Op
2
Vertaald CM artikel eind 2022 uit Indiase krant. Kopie:

"CM.com ziet India als een topbestemming voor revolutionaire technologische innovaties. CM is van plan om van India een technische hub te maken waar de wereld op kan vertrouwen.

Indiase ingenieurs hebben de groei gestimuleerd en van dit land de geboorteplaats gemaakt van vele fascinerende uitvindingen die ons leven op alle mogelijke manieren hebben verbeterd. Of het nu gaat om het gemak van het overmaken van geld zonder enige moeite met Unified Payments Interface (UPI) - een instant real-time betalingssysteem van de National Payments Corporation of India (NPCI), of verschillende particuliere spelers die uw creditcardbetalingen vereenvoudigen met betalingen met één tik of je boodschappen binnen 10 minuten laten bezorgen - producten van eigen bodem, gemaakt door Indiërs voor Indiërs, dat maakt het land zo aantrekkelijk om te zijn. Sterker nog, er is een groeiende wereldwijde consensus dat India alle middelen in huis heeft om het de volgende grote technische hub van de wereld te maken. Volgens NASSCOM is India het op twee na grootste startup-ecosysteem met 200 actieve angels, meer dan 100 accelerators, 150 VC's en ongeveer 4.200 startups die in het land actief zijn.

Gezien het enorme aantal gespecialiseerde ingenieurs in het land, geven veel multinationals de voorkeur aan India. Behalve dat het een broedplaats is voor technische specialisten, werkt de inclusieve werkcultuur in het voordeel van India. Het land heeft een holistische kijk op de IT-sector en mensen werken het liefst voor een bedrijf dat zorgt voor hun geestelijke gezondheid en algemeen welzijn. Sinds de pandemie is de werkcultuur in de meeste IT-bedrijven uitgesproken over thuiswerken. Bovendien is er zichtbaarheid van het vertrouwen van de bedrijven in hun werknemers, wat uniek is voor India.

Kijkend naar zo'n verbazingwekkend traject van de Indiase IT-professionals, wil CM.com , een in Nederland gevestigd cloudsoftwarebedrijf voor conversatiehandel, dat innovatieve producten in de B2B-ruimte aanbiedt, het meeste uit dit potentieel halen door zijn Indiase R&D-hub tot een krachtpatser van innovatie en technologisch wonder.

CM.com is geëvolueerd van een communicatieplatform naar een hightech organisatie met een divers portfolio. Het portfolio richt zich op zakelijke markten zoals betalingen, contactcenter-as-a-service en conversatie-AI. De organisatie helpt bedrijven in contact te komen met mensen en andere bedrijven via verschillende platforms zoals telecomoperators, wereldwijde betalingsproviders en berichtenkanalen.

Hoewel veel van de producten die in India worden gemaakt voor Indiërs zijn, is CM.com van plan hierop in te spelen en India op de wereldkaart te zetten. Het merk heeft een India voor ogen dat niet alleen voorziet in de behoeften van het land, maar ook in de behoeften van de wereld. CM.com wil via het initiatief "CM Connect" India vestigen als een nieuwe R&D-hub. De ingenieurs die aan "CM Connect" werken, zullen vanaf nul producten ontwikkelen. De ingenieurs zullen nauw samenwerken met verkoop en marketing om een ??outreach-programma op te zetten om klantspecifieke behoefte
te begrijpen. Dit zal in wezen een cyclus van vertrouwen en transparantie creëren tussen klanten en het product.

Arman van Lieshout, Senior Product Owner, CM.com, sprak over CM Connect: “Veel van onze SaaS-, berichten- en betalingsproducten vereisen integratie met externe platforms (zoals Salesforce of Microsoft Dynamics) om echt de waarde te maximaliseren die onze klanten uit hun product.

Van conversationele AI-chatbots die communiceren met CRM's, tot onze CCaaS-oplossing die gegevens uit een OMS haalt, tot CRM's die records op ons klantgegevensplatform posten. Om een complex web van puntoplossingen te vermijden, lanceren we een nieuw product, CM.com's Connect-oplossing. Externe platforms integreren één keer met Connect, waarna de datacontracten, authenticatie en autorisatie automatisch naar meerdere CM-producten gaan.”

Sandeep Chanana, Head of HR, APAC, CM.com, zei: “India heeft veel potentieel waardoor het de IT-hoofdstad van de wereld kan worden. En daarvoor moet er veel energie worden gestoken in een speciale R&D-hub waar professionals producten kunnen ontwikkelen voor India en de wereld. Met deze visie wil CM.com van India een van zijn belangrijkste R&D-hubs maken.”

Sprekend over de werkstructuur van de in India gevestigde ingenieurs voor CM.com, zei Sandeep: “Voor CM.com zullen ingenieurs werken in autonome, in India gevestigde teams. De teams zullen samenwerken met de rest van de wereldwijde organisatie om krachtige, goed ontworpen producten te leveren die impact hebben op hun klanten en de organisatie. Deze teams zijn verantwoordelijk voor hun eigen go-to-market, productstrategie en positionering en werken nauw samen met andere productteams binnen de organisatie. Om dit mogelijk te maken, is CM.com al begonnen met het inhuren van ingenieurs voor de R&D-hub in Bangalore, die graag een nalatenschap willen opbouwen om een positieve klantervaring te verbeteren en te genereren.”

Het Nederlandse IT-bedrijf breidt zijn voetafdruk in Azië uit en groeit snel in de regio. Vanaf nu heeft CM.com kantoren in landen als Singapore, China en Japan en wil uitbreiden naar meer landen. De wereld weet dat India een groeiende markt is en CM.com ziet dit als een kans om van India de volgende IT-hub te maken."
Nuchtere Kijk Op
1
Er stonden ook wat oudere filmpjes op die TechTV site. Bv. deze van 1 maand oud met Robbert van CM.

youtu.be/BbOxUvabYGM vanaf 16.30 Robbert aan het woord ;-)
Nuchtere Kijk Op
1
Zie voor CM het 2e deel van het artikel. (Regional Head: Operations & HR, CM.com, Singapore) Niet recent, maar wel leuk om over die regio te lezen.

hrsea.economictimes.indiatimes.com/ne...
Brokie Even
1
max2
0
quote:

Bowski schreef op 16 juni 2023 13:39:

[...]
Gelijk heb je. Visie op termijn van 2 a 3 jaar: youtu.be/ix6Anw8S4e4?t=1887
Opvallend commentaar: "hij (de leider) is niet strak met aandeelhouderswaarde bezig...".
Als je een uurtje tijd neemt om deze podcast te bekijken dan ben je helemaal om.
Ik ga morgen bijkopen, dit is de toekomst. Heb ca. 20 jr. Geleden ooit Asml gekocht en kijk waar ze nu staan. Geduld wordt beloond ook bij CM.com
1.335 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 63 64 65 66 67 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 17:35
Koers 6,700
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 6,700
Laag 6,480
Volume 66.904
Volume gemiddeld 40.525
Volume gisteren 66.904