C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTAC 2023

186 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Joshua3
0
Gisteren toch relatief grote koper die in 1x 20000 stukken pakt. Biedt dit weer hoop en kansen?
Manu&p
0
Rob,met het algoritme systeem kan elke koers van een aandeel beinvloed worden.Daarom zou digitale nummering van de aandelen een uitkomst zijn.Dan is te controleren wie de aankopende partyen, of verkopende partyen zijn.Maar daar willen de banken en het toezicht niet aan.Want er moet aan worden verdient.
bols
0
ik vindt de koers te hoog vroeger nog 1.40 euro gestaan , veel mensen hebben te duur gekocht -------rond de 3 euro ------ niet veel aandelen ----- loon en geen grote winst !!!! zal zeker naar beneden gaan , --- 3 euro
Dreeke
0
Dan vergeet je voor het gemak dat de omzet in 4 jaar tijd met 50% is gestegen en de winst per aandeel verdrievoudigd is! Als de koers niet snel omhoog gaat wordt dit bedrijf voor een spotprijs van de markt gehaald. Zie recent Ordina.
bols
0
nog een koop advies ,---- het is nog te duur nu 3.00 euro , bouw vertraagd , rente hoger , loon en huur hoger , hebben ze iets nieuws gemaakt ?? er zijn ook andere die het zelfde doen , --- en ook niet veel geld in het bedrijf ( voor op de beurs )
bols
0
ik blijf rond 3 euro , ik kijk naar de toekomst ----(ABM FN-Dow Jones) De economie in de eurozone is in oktober onverwacht nog sterker gekrompen. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van S&P Global.
objectief
0
quote:

bols schreef op 24 oktober 2023 12:03:

ik blijf rond 3 euro , ik kijk naar de toekomst ----(ABM FN-Dow Jones) De economie in de eurozone is in oktober onverwacht nog sterker gekrompen. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van S&P Global.
Bedoelen ze oktober vorig jaar? we zitten nog volop in oktober 2023...dus onzin en onverwacht al helemaal..
bols
0
dat was vandaag , voor mijn mag de koers naar boven , maar ik kijk naar de toekomst , verschillende aandelen hebben problemen met de winst ,ook met mensen te vinden die goed werken , en taksen komen er bij , cijfers zijn vandaag -wat komt er morgen - ( bols heb ik goed gekocht 9.50 euro , de koeken lotus heb ik nog bij gekocht , ik kijk verder ze zijn nog nooit volledig naar beneden gegaan ieder boven de index , zij hebben ook nederlandse koeken overgenomen , voor mij is het usa fabriek , --- heb je nog andere aandelen die goed zijn
bols
0
er zijn niet veel aandelen die verkocht worden , maar ik vindt het te duur rond de 3 euro , is een gok
Dreeke
0
Morgen weten we meer. Cloud oplossingen zorgen in de IT voor een enorme groei. Zie ook Microsoft en SAP. Omzet en winst zullen blijven stijgen. Hogere kosten worden gewoon doorberekend, veelal in abonnemenstvorm. Dit bedrijf is nu een koopje. Het grootste onafhankelijke Nederlandse IT bedrijf op de beurs nog geen 50 miljoen waard. Mijn mening dit bedrijf met bijna 500 specialisten wordt tegen deze prijs snel van de beurs gehaald. De aandelen handel in CTAC stelt helemaal niets voor. Aandeelhouders worden niet serieus genomen. Heeft zo geen zin.
voda
1
Meer omzet voor Ctac

Ook resultaten omhoog in derde kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) Ctac heeft in het derde kwartaal meer omzet en resultaat geboekt. Dit bleek donderdag uit de kwartaalcijfers van het IT-bedrijf uit 's-Hertogenbosch.

De omzet steeg autonoom met 4,5 procent naar 30,5 miljoen euro. De cloud-activiteiten droegen hier sterk aan bij, merkte Ctac op.

De EBITDA steeg met 8,0 procent naar 2,7 miljoen euro met een bijbehorende marge van 8,9 procent.

De EBIT kwam 16,7 procent hoger uit op 1,4 miljoen euro.

Het nettoresultaat steeg met 25,0 procent naar 1,0 miljoen euro.

De operationele kasstroom kwam aan het einde van het derde kwartaal uit op 4,6 miljoen euro positief. Vorig jaar was dit 0,1 miljoen euro negatief. "De stijging komt door een toename van de kortlopende schulden in verband met hogere ontvangsten uit vooruit gefactureerde omzet", aldus Ctac.

Het aantal directe FTE's is per ultimo september 2023 met 4,5 procent gedaald naar 364. Het aantal indirecte FTE's steeg met 1,1 procent.

De omzet per medewerker nam op jaarbasis toe van 156.500 euro naar 163.000 euro over de afgelopen negen maanden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Manu&p
0
Manipuleren van de koersen d.m.v. algoritme wordt gewoon gevonden.Want het toezicht de AFM kijkt de andere kant op,dus daar heb je niets van te verwachten.De belegger wordt een speelbal door het algoritme met de mensen die aan de knoppen zitten.
Diegy
0
Behoorlijke bied van 10 duizend stukken op 3,52. Koers is ook wel achtergebleven laatste tijd. Wil zelf deze week voor de 1e keer ook instappen in ctac. Hou ze al een tijdje in de gaten. Ik geloof wel in een overname voor het einde van het jaar.
Diegy
0
Wel jammer want wilde zelf deze week die pluk kopen op 3,40. Eerst even ruimte maken in de portefeuille en dan later deze week instappen. Verwacht wel een bod van rond de 5 euro van Private equity partij voor het einde van het jaar.
186 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:35
Koers 3,060
Verschil -0,130 (-4,08%)
Hoog 3,200
Laag 3,000
Volume 62.366
Volume gemiddeld 20.287
Volume gisteren 26.413