Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming,wat nu??????????

59 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
Alex, ik denk dat je vanochtend vergeten bent je wekelijkse Prozac bij de apotheek op te halen.
[verwijderd]
0
Het hele verhaal van pharming, geplaatst door Jurpsy op pharmingtraders site::

Niets aan de hand dus. Gewoon weer up de komende tijd !!!!!


Pharming Maakt Resultaten 2006 Bekend
« on: 16-02-2007 07:01:27 »

--------------------------------------------------------------------------------
Leiden, 16 februari 2007. Biotechnologiebedrijf Pharming Group NV (“Pharming” of “de onderneming”) (Euronext: PHARM) maakte vandaag haar financiële resultaten (unaudited) over 2006 bekend.

Belangrijke ontwikkelingen
Financieel

Kaspositie van € 31,1 miljoen (inclusief marketable securities) per 31 december 2006 vergeleken met € 20,3 miljoen per 31 december 2005

Aandelenvermogen toegenomen tot € 49,8 miljoen tegenover € 28,7 miljoen ultimo 2005

Totale kosten bedroegen € 18,2 miljoen in 2006 vergeleken met € 18,8 miljoen in 2005

Totaal netto verlies van € 18,6 miljoen in 2006 tegenover € 17,9 miljoen in 2005

Netto kasuitstroom voor operationele activiteiten van € 19,9 miljoen in 2006 tegenover € 12,9 miljoen in 2005

Plaatsing van nieuwe aandelen bij institutionele beleggers en uitoefening van opties heeft € 22,7 miljoen opgeleverd.

Productontwikkeling

Markt Authorisatie Aanvraag (MAA) voor behandeling van acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem (HAE) met Rhucin® (recombinant humaan C1 remmer of rhC1INH ) geaccepteerd voor beoordeling door de European Medicines Agency (EMEA)

Overleg met regulatoire instanties over compassionate use van Rhucin® is gaande

Fast Track status van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor Rhucin® voor de behandeling van HAE

Investeringen in opbouw van voorraad ter voorbereiding op marktintroductie van Rhucin®

Weesgeneesmiddelenstatus voor rhC1INH voor behandeling van Delayed Graft Function (DGF) na orgaantransplantatie en Capillary Leakage Syndroom (CLS) toegekend door FDA

Humaan lactoferrine (hLF) dossier voor registratie als Generally Recognized as Safe (GRAS of Algemeen Beschouwd als Veilig) in behandeling door de FDA

Recombinant human fibrinogeen (rhFIB) wordt getest in een door het Amerikaanse leger gefinancierd onderzoeksproject, dat is gericht op de ontwikkeling van fibrine bevattend verband

Voortgang geboekt in onderzoek van Pharming’s producten door NovaThera Limited (“NovaThera”) en eerste studies met succes afgerond.

Bedrijfsontwikkeling

Strategische overeenkomst met Paul Royalty Fund II, LP (“Paul Royalty Fund”), inclusief een vooruitbetaling van US $ 15,0 miljoen en toekomstige mijlpaalbetalingen

Overname van DNage BV (“DNage”)

Aanstelling van Dr. Rein Strijker als Chief Commercial Officer en Dr. Bruno Giannetti als Chief Operations Officer

Verhuizing naar het nieuwe “Beagle” hoofdkantoor in het Bioscience Park in Leiden.

“In 2006 heeft Pharming haar kaspositie versterkt, de Markt Authorisatie Aanvraag voor Rhucin® in Europa ingediend, nieuwe onderzoeksinitiatieven gestart, DNage overgenomen en is het hoofdkantoor verhuisd naar het nieuwe Beagle gebouw,” zei Dr. Francis J. Pinto, CEO van Pharming. “Hiermee is de organisatie klaar om een belangrijke speler te worden binnen de biofarmaceutische sector met winstgevende producten op de markt en een solide pijplijn van innovatieve producten.”

Financieel
Pharming’s kaspositie, inclusief marketable securities, was € 31,1 miljoen op 31 december 2006 vergeleken met € 20,3 miljoen ultimo 2005. In 2006 heeft Pharming € 34,4 miljoen voor de verdere ontwikkeling van recombinant humaan C1 remmer opgehaald via een strategische overeenkomst met Paul Royalty Fund, door plaatsing van aandelen bij nieuwe institutionele beleggers en door uitoefening van opties. Het eigen vermogen van de onderneming is gestegen tot € 49,8 miljoen ten opzichte van € 28,7 miljoen aan het einde van 2005. De korte termijn verplichtingen bedroegen € 9,0 miljoen tegenover € 5,7 miljoen op 31 december 2005. Immateriële activa bedroegen € 19,6 miljoen vergeleken met € 3,9 miljoen per 31 december 2005. Niet vlottende activa zijn, in totaal, toegenomen van € 9,1 miljoen op 31 december 2005 tot € 36,5 miljoen in 2006. Deze toename heeft voornamelijk te maken met de overname van DNage, die in de boeken is verwerkt door het gedeelte van de waarde dat kan worden toegeschreven aan intellectuele eigendommen te boeken onder immateriële activa en de rest voornamelijk onder goodwill.

De totale kosten in 2006 (inclusief € 2,4 miljoen non-cash kosten) bedroegen € 18,2 miljoen vergeleken met
€ 18,8 miljoen (inclusief € 2,4 miljoen non-cash kosten) in 2005. Het netto verlies over 2006 bedroeg
€ 18,6 miljoen tegenover € 17,9 miljoen over 2005. De netto kasuitstroom voor operationele activiteiten in 2006 bedroeg € 19,6 miljoen in vergelijking met € 12,9 miljoen in 2005, inclusief een bedrag van ongeveer
€ 2 miljoen in investeringen in het nieuwe hoofdkantoor in Leiden. De overige kosten in 2006 zijn voornamelijk gemaakt voor klinische studies met rhC1INH in Europa en Noord-Amerika en voor de Europese registratie van Rhucin®. Pharming heeft haar voorraden verder opgebouwd tot € 9,2 miljoen ten opzichte van € 3,9 miljoen op 31 december 2005 ter voorbereiding van marktintroductie van Rhucin®.

Productontwikkeling
In het het derde kwartaal van 2006 werd Pharming’s Markt Authorisatie Aanvraag voor behandeling van acute aanvallen van HAE met Rhucin® geacccepteerd voor beoordeling door EMEA. Conform het standaard tijdschema voor geaccepteerde aanvragen die de centrale procedure volgen, heeft Pharming eind 2006 een eerste reactie en vragen betreffende de toepassing van Rhucin® van EMEA ontvangen. Pharming verwacht in de eerste helft van 2007 op deze vragen te reageren. Volgens het standaard tijdschema heeft EMEA hierna negentig dagen om een oordeel te formuleren. Pharming’s dossier voor compassionate use van Rhucin® voor behandeling van HAE aanvallen ligt ter beoordeling bij regulatoire autoriteiten van bepaalde niet nader genoemde landen, waar de behandelingsmogelijkheden voor HAE-patiënten beperkt zijn. Aangezien dit geen standaard procedures betreft, kan Pharming niet voorspellen wanneer de behandeling van het dossier afgerond zal zijn.

Pharming heeft van de Amerikaanse FDA Fast Track status gekregen voor Rhucin® voor HAE en een subsidie ontvangen van de FDA voor de verdere klinische ontwikkeling van Rhucin® voor behandeling van aanvallen van HAE in de Verenigde Staten. Naar verwachting zal de in Amerika lopende gerandomiseerde placebo gecontroleerde klinische studie in de loop van 2007 worden afgerond.

Met de toekenning van nieuwe patenten, betreffende de productie van rhC1INH in melk van transgene zoogdieren en het gebruik van het product voor behandeling van patiënten met (kans op) een C1 remmer tekort, heeft Pharming haar octrooipositie voor commercialisering van rhC1INH voor HAE en andere toepassingen verder versterkt. Pharming heeft weesgeneesmiddelenstatus van de FDA gekregen voor twee andere toepassingen naast HAE – het voorkomen en/of behandelen van Delayed Graft Function na orgaantransplantatie en de behandeling van Capillary Leakage Syndroom. Beide aandoeningen veroorzaken groot ongerief bij patiënten en er zijn maar weinig behandelmethoden beschikbaar. Begin 2007 heeft Pharming’s rhC1INH ook weesgeneesmiddelenstatus van EMEA gekregen voor behandeling van DGF. De organisatie is bezig met het voorbereiden van klinische studies voor DGF.

Pharming ontwikkelt haar lactoferrine product voor gebruik als een in
[verwijderd]
0
quote:

Dirk1947 schreef:

Blij, dat er naast al die positieve non beleggers ook nog realisten dit forum bezoeken.
Nu nog mensen die er verstand van hebben.
[verwijderd]
0
quote:

Carla Trading schreef:

Carla haalt haar recht,3,56 euro for president.

Succes Carla

Wat een stumpert ben jij!!
[verwijderd]
0
quote:

Dirk1947 schreef:

Alex, ik denk dat je vanochtend vergeten bent je wekelijkse Prozac bij de apotheek op te halen.
wat een stelletje zielepietem op dit forum he dirk?
ressiva
0
Sstijgen al weer! Alle negatiefs zit nu al in de koers. Het is even slikken, maar het bestuur kan zich nu niet meer te positief uitlaten, want dat is hen zuur opgebroken! Dus koers kan alleen maar omhoog.
pete67
0
quote:

ressiva schreef:

Sstijgen al weer! Alle negatiefs zit nu al in de koers. Het is even slikken, maar het bestuur kan zich nu niet meer te positief uitlaten, want dat is hen zuur opgebroken! Dus koers kan alleen maar omhoog.
hier heb ik nog een linkje voor je :

www.debeurs.nl/Forum/topic.asp?forum=...
Hansio1
1
Gaan we weer, komt geen eind aan de ellende.
Ik verkoop nog steeds niet maar krijg steeds weer een naardere smaak in m'n mond van die zogenaamde groot aandeelhouders in Pharming die PAKKEN IEDERE KEER DE KLEINE BELEGERTJES WEER IN MET GOEDKEURING VAN DE DIRECTIE VAN PHARMING die zorgen wel dat die mannen aan hun trekken komen met hun misselijke marktstrategie.
Gewoon een nare smaak meer niet ik hou vol, eens zijn wij de lachende derde............

gr. hansio
[verwijderd]
1
ik idem dito, en ook weer bijgekocht op 3,62.
voel aan dat er nu snel een berichtje komt met ofwel distributeur of FDA nieuws.

Patroon was: veel beloven niks toezeggen, en eigenlijk geen nieuws

Patroon is : niks beloven en al helemaal niets toezeggen en ook geen nieuws,
daar waren ze vorig jaar niet mee weggekomen en dan zou de koers 1 euro minimaal naar beneden gekomen zijn..

nu maar een paar centjes...zegt genoeg..spel gaat beginnen volgens mij
[verwijderd]
0
Hallo vrienden,

Nog 1 centje en Carla heeft voor de zoveelste keer haar recht gehaalt,namelijk de 3,56 euro.

Op dit punt zal Pharming voor de zoveelste keer gaan bodemen.Kijk gewoon terug in het verleden waar diverse malen hetzelfde plaatje te zien was.

Succes en morgen stabiliseren op 3,56 euro.

Hier gaan de heren uit Leiden namelijk weer nadenken wat ze nu weer kunnen bedenken om de koers omhoog te pompen,het is echt allemaal zo voorspelbaar.

Carla
[verwijderd]
0
Komt allemaal goed Voda,ik wet het zeker.

Ik ben er van overtuigd dat het voor 90% aan de PR van Pharming ligt dat de koers zo laag staat.

Volgens mij heeft Pinto en consorten er een groot belang bij dat de koers telkens weer omlaag gedrukt word.

Als ze nu eens kijken naar de anderen sectorgenoot uit Leiden,die weten wel hoe het moet,maar ja dat zal wel aan de leeftijd liggen van de top.

Ik ben zelf voor vernieuwing van bepaalde mensen uit een management om de 3-4 jaar.Dat brengt vers bloed in het bedrijf met mischien wel openheid voor nieuwe ideeen.
Maar bij Pharming is het niet aan de orde.
Hoe ik er over denk is dat de aandeelhouders elke keer weer op een nieuw dwaalspoor gezet worden door loze beloftes cq suggesties uit te spreken.

Mijn mening is gewoon dat Pharming voor echte openheid naar de beleggers toe moet gaan zorgen wat betreft emmisies en noem maar op,vandaar dat Pharming het ook niet verdiend op dit moment om in de AMX te staan.Hier staan geen bedijven die zo'n matige omzet en verlies hebben.

Bij een koers van 3,56 euro,terug gekeken naar een paar maanden terug zijn de nieuwe investeerders aangetrokken.
Op het moment dat het aandeel een tijdje ballanceerde op 3,56 euro ging op een gegeven moment de koers weer explosief omhoog,dit impulseerde nieuw geld in de markt.

Ik ben benieuwd hoe lang de kleine investeerders dit nog accepteren!!!

Het wordt tijd dat de PR-MACHINE eens wakker wordt bij Pharming,de winterslaap moet nu voorbij zijn en voorgoed zijn afgelopen.

Succes Carla

voda
0
Hallo Carla, nog even een reactie van mijn kant.

Ik kan je stellingen niet weerleggen, daar ik niet genoeg weet van Pharming. De reden dat ik evt. wat PH. wil kopen ligt puur aan het feit dat er toch een bepaalde "verwachtings" waarde in het aandeel zit. Goedkoop instappen en misschien 10-15% winst pakken is een reele optie met dit aandeel.

En over die PR-machine? Er moet natuurlijk wel iets te melden zijn. Ik kijk het nog eventjes aan, voordat ik instap.
Toch bedankt voor de respons.

Voda
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef:

Hallo Carla, nog even een reactie van mijn kant.

Ik kan je stellingen niet weerleggen, daar ik niet genoeg weet van Pharming. De reden dat ik evt. wat PH. wil kopen ligt puur aan het feit dat er toch een bepaalde "verwachtings" waarde in het aandeel zit. Goedkoop instappen en misschien 10-15% winst pakken is een reele optie met dit aandeel.

En over die PR-machine? Er moet natuurlijk wel iets te melden zijn. Ik kijk het nog eventjes aan, voordat ik instap.
Toch bedankt voor de respons.

Voda
Ik ga voor 300% binnen 1 jaar!!!!!!!!!
[verwijderd]
0
optimist
Je bent wel een doorzetter
IK doe er nog 100 bij om jouw blij te maken.

Vriendelijke groet,

[verwijderd]
0
Hallo Voda,

Wat ik even wil zeggen dat ik al 4 jaar mee draai met het aandeel Pharming.

Ik heb diverse malen leuke rendementen geboekt door telkens weer mee te liften met het aandeel Pharming als er grote volumes onstonden,dan is er wat te halen,ANDERS NIET!!!!
Die grote volumes zijn er nooit voor niets geweest,altijd haaalde Pharming er zijn voordeel mee,denk even aan diverse emmisies.
Ze doen het niet voor niets.

Ik ben ook van mening dat het ooit zal lukken bij Pharming maar over het algemeen vind ik dat er bij Pharming een slecht beleid naar de aandeelhouders toe is.

Tot nog toe zijn het ALLEEN MAAR LOZE BELOFTES geweest,en zo is het en niets anders.
Telkens weer draaien de kleine beleggers er weer voor op,ik niet,ik ken het spel al jaren bij het aandeel Pharming.

Heb voor de zoveelste keer weer een mooi rendement gemaakt omdat ik de werkwijze tot in de puntjes ken.

Naar mijn mening vind ik het terrecht dat het aandeel Pharming weer mooi word afgestraft op het damrak omdat Pinto en consorten weer eens gefaald hebben door de emmisie weer achteraf bekend te maken,dat vind ik dus een kwalijke zaak.

Het is alleen maar uitstel,uitstel en nog eens uitstel wat de klok slaat bij Pharming.ALs ze op deze manier zullen door gaan zie ik een eerste koersdoel van 2,50 zeker nog op de borden komen bij een dalende AEX en AMX,gewoon keiharde Realiteit omdat niemand staat te wachten op verlies verlies en nog eens super verlies.

Als je beurswaarde wilt creeren moet je daadkrachtig zijn en niet achter de feiten aan hollen,dat op dit moment bij Pharming gebeurt.

Carla

[verwijderd]
0
quote:

voda schreef:

Hallo Carla, nog even een reactie van mijn kant.

Ik kan je stellingen niet weerleggen, daar ik niet genoeg weet van Pharming. De reden dat ik evt. wat PH. wil kopen ligt puur aan het feit dat er toch een bepaalde "verwachtings" waarde in het aandeel zit. Goedkoop instappen en misschien 10-15% winst pakken is een reele optie met dit aandeel.

En over die PR-machine? Er moet natuurlijk wel iets te melden zijn. Ik kijk het nog eventjes aan, voordat ik instap.
Toch bedankt voor de respons.

Voda
waar weet jij wel wat van vodoo
59 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 mei 2024 17:35
Koers 0,859
Verschil +0,009 (+1,06%)
Hoog 0,862
Laag 0,843
Volume 3.675.116
Volume gemiddeld 6.562.533
Volume gisteren 6.708.908