ING Groep « Terug naar discussie overzicht

donderdag 23 mei 2013

43 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
marotick
3
Goedemorgen,

Gisteren ging het over de snelle jongens van Veronica maar in dat wereldje gebeurt veel meer.
Wie is de rijkste man van Nederland?
De één zal zeggen Joop van den Ende de ander John de Mol.
John de Mol had met grote moeite de MAVO afgemaakt en moest een baantje hebben. (1972)
Zijn vader, John de Mol sr. was directeur van een dubieus bedrijfje en die gooide gewoon een medewerker er uit zodat er plaats vrijkwam voor zijn zoon. Daar kwam hij ook een vrouw met enig aanzien tegen en die twee werden gekoppeld en zo trouwde John jr. met Willeke Alberti.
Het zat niet mee, want het bedrijfje van zanger John sr. ging failliet en John jr moest wat anders te doen krijgen.
Connecties van zijn vader regelde dat hij co-producer kon worden van een weinigzeggend popprogramma op t.v. van de TROS.
Dat bood wel wat kansen. Hij bepaalde immers, mede, welke artiesten in de show konden optreden en in ruil voor flink wat grammofoonplaten kon hij wel voor die plek zorgen.
Die grammofoonplaten kon hij weer goed verkopen in de zaak van zijn vrouw, die in Laren een platenzaak was begonnen. Kwam er toch nog een extraatje binnen.
Zo is onze John jr. groot geworden.

Het bleek dus dat omroepen ook binnenlandse producties mochten inkopen en daar speelden Joop van den Ende en John jr de Mol handig op in.
Voordien maakten de omroepen zelf al hun programma's en daar was alles op afgestemd, studio's, en studio-personeel, rekwisieten etc. Maar omroep medewerkers vonden het toch wel een hoop gedoe het maken van programma's en al dat geregel. Een spelletje of showprogramma bestellen bij Talpa of EndeMol is toch wel lekker gemakkelijk, een handtekening en klaar...
Na uitzending kreeg de desbetreffende omroep een flinke rekening en zo zijn deze heren, door die luie omroepen, de rijkste heren van het land geworden.
Jammer dat het zo gegaan is want werken bij Talpa (Mol) is geen pretje. Medewerkers worden uitgewoond en als ze protesteren, voor jou 10 anderen.

Vandaag ga ik eens lui doen.

Jack Marotick
johjoh
0
Je was nog laat op Jack
Slaap maar lekker uit
Met de vreemde daling van de Amerikaaanse beursen tegen het einde en dit slechte bericht uit China
(zie bijlage uit FD)
konden we vandaag wel eens richting 7 gaan
Bijlage:
Ben
0
Ik ben weer ingestapt :-)
Als we vandaag wat mooie macro cijfers zien gaan we gewoon weer verder omhoog!
bdj
0
€d_Modus Vivendi
0
De effectenbeurs in Amsterdam is fors lager geopend. De AEX-index in Amsterdam noteerde kort na de openingsbel 1,5 procent lager op 366,39 punten. De MidKap daalde 1,7 procent tot 541,16 punten.

Ook de andere Europese aandelenmarkten begonnen met stevige verliezen. De beurzen in Parijs, Frankfurt en Londen verloren tussen 1,7 en 2,1 procent.

De vrees dat de Amerikaanse centrale bank het stimuleringsprogramma gaat afbouwen en een onverwachte krimp van de industriële productie in China zorgden wereldwijd voor een negatieve stemming op de beurzen. Grootste dalers in de AEX waren luchtvaartgroep Air France-KLM, bank en verzekeraar ING en roestvrijstaalproducent Aperam met verliezen tussen 4,8 en 3,6 procent.

AMSTERDAM -

De Amsterdamse beurs kreeg donderdag bij opening een stevig verlies voor de kiezen in navolging van het pessimisme op Wall Street en in Azië. Beleggers deden vooral aandelen Air France KLM en ING van de hand. Ook de staalaandelen waren uit de gratie. KPN kon wel op kopersinteresse rekenen vanwege overnamespeculatie. Daarnaast werd de trading update van SBM Offshore positief ontvangen.
€d_Modus Vivendi
0
Alles kwijt
0
stormvogel
0
quote:

Ben schreef op 23 mei 2013 09:22:

Ik ben weer ingestapt :-)
Als we vandaag wat mooie macro cijfers zien gaan we gewoon weer verder omhoog!
Geheel mee eens ook maar weer eens wat bijgekocht.
€d_Modus Vivendi
0
Alles kwijt
0
Als de koers van een aandeel net een top heeft gemaakt, dan moet je gelijk op dat moment, als de daling zichkoud heeft inzet, gaan (bij)kopen..... Sterkte !
APEKA
0
quote:

Alles kwijt schreef op 23 mei 2013 10:27:

Als de koers van een aandeel net een top heeft gemaakt, dan moet je gelijk op dat moment, als de daling zichkoud heeft inzet, gaan (bij)kopen..... Sterkte !
Je bedoelt om alles kwijt te raken ?!
43 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 17:36
Koers 15,808
Verschil +0,946 (+6,37%)
Hoog 16,040
Laag 15,210
Volume 25.466.061
Volume gemiddeld 10.545.657
Volume gisteren 8.545.578