Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Vrijdag 1 November 2013 Arcelor Mittal

72 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Adek 2001
0
quote:

rene l schreef op 1 november 2013 11:14:

[...]

Adek, dit was ook precies mijn gedachte toen ik het bericht las.
Waarschijnlijk zullen het vnl. leasebakken zijn waarvan het contract afloopt, en misschien wat particulieren die een auto in het a-segment kopen.

Verbaas mij ook over autoprogramma's op tv, vroeger werd er nog wat zinnigs gezegd over de rijkwaliteiten, tegenwoordig hebben ze het alleen over het multimediacentre, de bijtelling, de 50/50 deal, en natuurlijk de zwaar gesubsidieerde e-bolides.

Tja, recent toch ook weer veel nieuws over redelijk wat massaontslag, de Rabo heeft ook nog een hele slag te maken, in den Haag laten ze ons doen geloven dat het allemaal weer beter gaat, ik denk er het mijne van.
Eerlijk gezegd vind ik het ook heel apart, toch staat het er echt.
Mijn idee, het wordt nog veel slechter in Nederland. Als het Asociale akkoord is uitgewerkt. De koersen staan gemiddeld veel te hoog. Omdat de rente zo laag staat, niet omdat de bedrijven het zo goed doen...
svh21
0
Het tij zal toch een keer keren voor Arcelor Mittal. Zodra ze winst maken en de vraag aantrekt kun je er niet vroeg genoeg bij zijn denk ik.
Zeker mid 2015 wanneer de kostenreductie van 3 miljard zijn werk gaat doen is dit aandeel goedkoop, dus met een LT visie... Alleen QE gezeik kan nog (tijdelijk) roet in het eten gooien.
Executive
0
quote:

Green Guru schreef op 1 november 2013 11:24:

[...]

Zit ik net ff te genieten van een goed bericht, ga jij het ff bagatelliseren ;)

Maar ik begrijp je opmerking wel hoor, het kan ook niet allemaal ineens hosanna zijn. Maar er komen steeds meer tekenen van herstel. Dit moet je overigens niet associëren met de koerontwikkeling op de beurzen, want die zijn compleet ontkoppeld van de economie.
Haha tsja... Lichtpuntjes aan het eind van de tunnel. Hopelijk dit keer geen aanstormende trein.
ttroo
0
Zo, ik heb deze maand al weer wat pocket money erbij. Extra short gekocht op de Euro Stoxx 50, al weer verkocht, dus we kunnen vanmiddag heerlijk gratis luxe lunchen. En dat ga ik dus doen over een half uurtje. Verder is het slaapverwekkend allemaal. Wat omhoog, wat omlaag.
ttroo
0
Ik moet zeggen, dat ik op de Euro Stoxx een flink stuk beter kan handelen dan op Mittal. Over Mittal gesproken, ze blijven keurig liggen. Heel lichtjes in de min. Ik kan me herinneren, dat wanneer de autoverkopen flink aan het dalen was, Mittal flink meeging in de daling, nu stijgen de autoverkopen met 37%. Impact: lichtjes in de min. Niet helemaal logisch. Ik zie nog wel een 11.80 aan het einde van de dag op de borden, mits Amerika geen gekke dingen gaat doen.
[verwijderd]
0
In maart 2012 stond AM nog op 16 euro, is de balans nu niet sterker geworden ?
De AEX staat een stuk hoger dan destijds, is dit dus een simpel optelsommetje en gaan we dit jaar nog naar 13-16 euro ?
ttroo
0
Zo en we hebben heerlijk lekker geluncht. Indo food, altijd lekker. Intussen is iedereen in slaap gevallen en is de stemming op de 1e dag in november naar het 'rood' geslagen. ZZZZZ. Vandaag ga ik niet meer handelen. Maandag weer. In het weekend ga ik weer de modellen updaten, en dan nieuwe posities bepalen. De conclusie zal waarschijnlijk hetzelfde blijven, een correctie ligt op de hoek. Het is alleen wachten op de trigger om te gaan dalen. En op dit moment is de trigger nog 'unknown'.
[verwijderd]
0
quote:

ttroo schreef op 1 november 2013 13:17:

Zo en we hebben heerlijk lekker geluncht. Indo food, altijd lekker. Intussen is iedereen in slaap gevallen en is de stemming op de 1e dag in november naar het 'rood' geslagen. ZZZZZ. Vandaag ga ik niet meer handelen. Maandag weer. In het weekend ga ik weer de modellen updaten, en dan nieuwe posities bepalen. De conclusie zal waarschijnlijk hetzelfde blijven, een correctie ligt op de hoek. Het is alleen wachten op de trigger om te gaan dalen. En op dit moment is de trigger nog 'unknown'.
Zo lust ik er ook nog wel een paar.
Volgens mij blijft de boel nog 3 a 4 weekjes zijdelings gaan en gaan we dan eindelijk weer een echte onvervalste eindejaars-rally tegemoet zien.
HDD1980
0
quote:

Uperdepup schreef op 1 november 2013 12:58:

In maart 2012 stond AM nog op 16 euro, is de balans nu niet sterker geworden ?
De AEX staat een stuk hoger dan destijds, is dit dus een simpel optelsommetje en gaan we dit jaar nog naar 13-16 euro ?
Idd, dit begrijp ik ook niet, wat is er slechter met Mittal en de economische situatie dan maart 2012, waardoor het aandeel meer dan 25 procent lager staat, terwijl de AEX 20 procent hoger staat.
Bahassie
0
Heren,

Lijkt er op dat we de weg naar boven langzamerhand vinden, wat uiteraard niet meer dan logisch is.
[verwijderd]
0
Niet dat dit een belangrijk "AM-bericht"is maar ik wil het toch even kwijt.
Zoals de meesten van julie al weten woon en geniet ik in Colombia maar woensdag 16 okt. is het me toch dunnetjes door de broek gegaan. Ik ben op weg naar een winkelcentrum en ga volledig onderuit. Niet door de warmte maar gewoon omdat het hart ermee ophield.Later vernam ik dat er door snel ingrijpen van een dokter die op dat moment achter mij liep de schade beperkt is gebleven. Nu ben ik in het bezit van een defilibrator en moet de komende 4 maanden oefeningen doen om te wennen aan de nwe. situatie.
De eerste 10 dgn. in de kliniek zijn volledig langs mij heen gegaan en ik kan er nog niet overeen:Je bent een hele periode kwijt.

Wat is handelen in aandelen dan zo nietszeggend, je gezondheid is onbetaalbaar.

De komende weken zal ik niet zo vaak op het AM-fórum verschijnen mar blijf het wel volgen.
Voor iedereen succes!
rene l
0
quote:

de volharder schreef op 1 november 2013 13:43:

Niet dat dit een belangrijk "AM-bericht"is maar ik wil het toch even kwijt.

Ik schrik hier wel even van volharder, goed dat je dit kwijt wilt.
Had je na de post over voetbal al een tijdje gemist, ik dacht nog, misschien wil hij even niets meer met Mittal te maken hebben.
Goed dat de artsen tegenwoordig veel kunnen, mijn eigen pa had nu al weer bijna 50 jaar terug geen schijn van kans, hij werd de volgende morgen niet meer wakker nadat hij door de huisarts gewoon naar huis gestuurd werd.
Het is niet anders en tijden en middelen veranderen.
Goede gezondheid is je grootste geluk, ik zou zeggen, hou je haaks en doe je best om er weer zo goed mogelijk bovenop te komen.
Je bijdrages heb ik altijd gewaardeerd en ik hoop dat er nog de nodige mogen komen.

ttroo
0
Rene, mooi gezegd. Volharder geldt ook voor mij wat Rene zegt: Goede gezondheid is je grootste geluk, ik zou zeggen, hou je haaks en doe je best om er weer zo goed mogelijk bovenop te komen. Je bijdrages heb ik altijd gewaardeerd en ik hoop dat er nog de nodige mogen komen.
Bahassie
0
voda
0
Kijken, kijken, kopen, kopen? :-)

ArcelorMittal kopen en Air France-KLM verkopen

VRIJDAG 1 NOVEMBER 2013, 13:05 uur | 1029 keer gelezen

AMSTERDAM (Belegger.nl) – De Kopen of Verkopen-portefeuille staat deze week op een min van 0,6 procent. Het publiek van Belegger.nl en Beursduivel.be is deze week aan zet om te bepalen wat we gaan kopen en wat we gaan verkopen.

Het wil de Kopen of Verkopen-portefeuille maar niet lukken om winst te maken. We blijven de laatste weken hangen op een kleine min, die deze week uitkomt op 0,6 procent. Voor een overzicht van de portefeuille klikt u links op de afbeelding.

De AEX-index bereikte de afgelopen dagen het hoogste niveau in jaren. De index staat ruim 14 procent in de plus sinds de start van 2013 en weet onze portefeuille dus ruimschoots te verslaan.

Publiek neemt winst

Deze week heeft het publiek van Belegger.nl en Beursduivel.be mogen stemmen. Het publiek bracht de meeste stemmen uit op Air France-KLM om te verkopen en neemt dus winst op de positie.

Het aandeel dat het publiek deze week aan de portefeuille wil toevoegen is ArcelorMittal. Voor meer informatie over onder andere de andere aandelen waar veel op is gestemd, bekijk dan hieronder de nieuwste aflevering van Kopen of Verkopen.

Klik hier voor de themapagina van Kopen of Verkopen.

Klik hier om u aan te melden voor de Kopen of Verkopen video alerts.

Met video:

www.belegger.nl/nieuws/2641793/arcelo...
voda
0
Mijn hemel, de Volhouder!

Wat een slecht nieuws zeg! Ik sluit mij bij de vorige posters aan. Doe het rustig aan. En ik weet maar al te goed hoe belangrijk gezondheid is.

Héél veel sterkte toegewenst vanuit Den Haag!!

Groet,

Hans
voda
1
@ Volharder, als schale troost, nog een kooptip...

Kooptips

Beijer heeft twee aandelen uit de AEX-index waar hij nu een mooie koopkans voor ziet. De eerste is staalconcern ArcelorMittal. ‘Het bedrijf heeft het het afgelopen jaar slecht gedaan’, zo vertelt John Beijer. ‘Maar de staalprijzen stonden dan ook flink onder druk. ArcelorMittal haalt echter een groot deel van haar omzet uit Europa en we beginnen in Europa wat lichtpuntjes te zien. Het woord crisis valt niet meer elke dag en daar kan ArcelorMittal van profiteren.’

Het aandeel noteert nu zo’n 11,55 maar Beijer verwacht dat de koers de komende maanden verder omhoog gaat: ‘Het eerste koersdoel is 14 euro, maar wij verwachten dat we in 2014 nog wel verder kunnen stijgen naar de 16 euro. ArcelorMittal is dan ook één van onze favorieten en kan de komende periode verder omhoog.’

(ingekort)

www.belegger.nl/nieuws/2641792/john-b...
crooswijk6
0
72 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 mei 2024 17:35
Koers 23,880
Verschil +0,200 (+0,84%)
Hoog 24,320
Laag 23,870
Volume 2.942.344
Volume gemiddeld 2.533.911
Volume gisteren 1.871.161