Fugro « Terug naar discussie overzicht

FUGRO - juni 2014

48 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
dagobert1
0
Wat een volume vandaag al. Er is iets aan de hand met Fugro dat kan niet anders. Zoals gewoonlijk heeft dhr Kramer ook maar weer wat aandelen verkocht. Het bestuur doet er alles aan om het aandeel naar beneden te drukken. ipv dat andere bestuurders eens aandelen kopen verkoopt Kramer voor de zoveelste maal aandelen. Dit alles doet de koers geen goed. Wanneer wordt het bestuur hier eens op aangesproken.
dagobert1
0
de vraag is echter wie zijn aandelen de afgelopen dagen heeft zitten verkopen. Dat moet haast wel met verlies zijn en wat is dan de reden om dit te doen. Of zijn de shorters weer hun posities aan het uitbreiden.
Had je me maar
0
Met de oorlog in het Midden Oosten tussen de soennieten en de shiieten op de loer zal de olieprijs stijgen en de noodzaak van deep well oliewinning toenemen. Deep water exploring is HET sterke punt van Fugro, dus het komt echt wel goed met dit aandeel.
De koers wordt gemanipuleerd.
guusje
0
Als ik zo naar de koers ontwikkeling van Fugro bekijkt, durf ik nog niet in te stappen, er word te gemakkelijk over gemanipuleerd gesproken maar dat is ook doemdenken.
Al vind ik wel dat de meeste kwaliteit aandelen er belabberd bij staan.
bezinteergebelegt
0
Tja, door de koersval van 6 procent de afgelopen drie handelsdagen ( en wat daar vandaag evtl nog bijkomt )is de maandwinst weggevaagd en omgeslagen in een verlies en die Kramer wordt rijker en rijker en rijker..........
Last-man
0
Fugro al eens geschreven over hun magere communicatie en informatie voor aandeelhouders. Maar ik kreeg geen antwoord, wat natuurlijk mijn verwijt ondersteunt.
bezinteergebelegt
0
Vandaag calls september 42 opgepakt, ga uit van een herstelbeweging naar ca 43/43,50 de komende paar weken. Doel is om daar de positie weer te sluiten. Van de laatste 8 handelsdagen waren er 7 rood waarbij het per saldo daalde van 44,50 naar 41,60, neem aan dat daar toch een soort van tegenreactie opkomt de komende twee, drie weken want m.i. kan het bedrijf in 8 handelsdagen niet ineens slecht presteren, vermeod dus ook dat het inside verkopen waren die de boel even hebben verziekt icm het SNS bericht. Hele strakke SL, dat wel, ligt op 41, daaronder neem ik weer afscheid.
48 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:38
Koers 23,580
Verschil +0,180 (+0,77%)
Hoog 23,760
Laag 23,320
Volume 283.128
Volume gemiddeld 372.899
Volume gisteren 440.133