BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM September 2016

735 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 16 september 2016 10:01:

[...]voor vandaag mogelijk wel, maar 4,20 kan ook met die maffe expiraties
Als 'ze' de shorters een hak willen zetten, laten 'ze' de koers dokr de € 4 omhoog schieten.
Maar vooralsnog is BAM slechts 'best of the reds'
€d_Modus Vivendi
0
.......Verder meldde ABN AMRO dat het Ackermans & van Haaren en Fugro van de short list haalde, terwijl op 1 augustus Royal Dutch Shell al van de favorietenlijst werd gehaald.
Op de favorietenlijst van de bank stonden al Ahold Delhaize, BAM Groep, Telenet, Tessenderlo en TomTom. - See more at: www.beursduivel.be/Beursnieuws/150236...
€d_Modus Vivendi
0

BAM zorgt voor vliegende start van het nieuwe Zaans Medisch Centrum: het gebouw is klaar
Door Redactie Medicalfacts/ Janine Budding -
16 september, 2016

Na twee jaar bouwen en op de datum zoals bij aanvang van het project overeengekomen overhandigt BAM op vrijdag 16 september de sleutel van het nieuwe ziekenhuis op feestelijke wijze aan Wouter van der Kam, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Zaans Medisch Centrum. Alle partijen zijn trots op de realisatie van dit unieke project; het eerste lean ontworpen en gebouwde ziekenhuis in Europa en met zijn patiëntvriendelijke uitstraling een aanwinst voor de wijde regio. Het nieuwe ziekenhuis van vijf bouwlagen en een vloeroppervlakte van circa 39.000 m2 is ontworpen door Mecanoo Architecten. Het nieuwe ZMC is gerealiseerd binnen planning en zonder overschrijding van kosten.
Inrichten en proefdraaien

Wouter van der Kam: “Wij zijn blij met deze mijlpaal en het resultaat. Nu breekt voor ons een hele drukke tijd van inrichten aan. De komende maanden gaan wij het nieuwe ziekenhuis inrichten met (medische) apparatuur, simuleren we alle relevante processen en gaan onze medewerkers trainen en proefdraaien, zodat we goed voorbereid zijn op de daadwerkelijke ingebruikname. Het is bijna zover: dan hebben de bewoners van de Zaanstreek een innovatief, echt Zaans ziekenhuis. Naar verwachting kunnen wij het nieuwe ziekenhuis rond de jaarwisseling in gebruik nemen.
Zekerheid door samenwerking

Het Zaans Medisch Centrum, Vitaal ZorgVast en BAM sloten een zogenoemde DBMO-overeenkomst (Design, Build, Maintain and Operate) voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van het nieuwe ziekenhuis. Met de oplevering start de exploitatie van het nieuwe ziekenhuis waarbij BAM voor een periode van 25 jaar verantwoordelijk is voor het technisch beheer en onderhoud , voor het leveren van schoonmaakdiensten en voor het energieverbruik van het ziekenhuis.

Zie: www.zaansmedischcentrum.nl/nieuwbouw en www.vitaalzorgvast.n
€d_Modus Vivendi
0

BAM Woningbouw en Simonis Onroerend Goed ondertekenen overeenkomst ontwikkeling Coolhouse toren
16 september 2016 - BAM Woningbouw bv
Artists impression Coolhouse toren in Scheveningen

Scheveningen, 16 september 2016 - BAM Woningbouw en Simonis Onroerend Goed BV hebben een handtekening gezet onder de overeenkomst voor de ontwikkeling van Coolhouse in Scheveningen. Architect DAVLstudio is verantwoordelijk voor het ontwerp. Coolhouse wordt gerealiseerd in Scheveningen aan de Tweede Haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij: De Rokerij.

Coolhouse bestaat uit drie royale penthouses en acht lofts in de woontoren aan de Dr. Lelykade en vier residences aan de Koppelstokstraat. In de woontoren bevindt zich op de begane grond een commerciële ruimte. Tevens beschikt het plan over twee stallingsgarages.

De penthouses en lofts met rondom buitenruimte zijn volledig vrij indeelbaar, wat inhoudt dat de toekomstige bewoners ruimte krijgen om hun droomhuis te realiseren. In nauwe samenwerking met de (interieur-)architect zullen in een vroeg stadium van de ontwikkeling persoonlijke plattegronden worden gedefinieerd.

De ontwikkeling van Coolhouse is in volle gang, de start van de bouw staat gepland voor begin 2017. Oplevering wordt verwacht in de zomer van 2018.

Nadere informatie: Carla Heemskerk, commercieel manager BAM Woningbouw Zuidwest, carla.heemskerk@bam.nl, (06) 48 52 09 58.
Dikky
0
quote:

manuss schreef op 16 september 2016 09:57:

[...]Ik heb zo het idee, dat je de enige BAM-overlevende bent. Die 4 euro is zeker heilig verklaard?!
Er zijn er nog wel meer, maar die zitten ook op wat hogere koersen te wachten...
Ontkenningsfase zeg mar.
Verder inderdaad heel rustig geworden op het forum.
[verwijderd]
0
Grolsch, BAM, Mediq en ProRail en Jacobs Douwe Egberts consolideren IT voor kwaliteitsverbeteringen

’s-Hertogenbosch, 15 september 2016 – Steeds meer organisaties kiezen voor een consolidatie van IT om zo de kwaliteit van de zakelijke processen en de dienstverlening te verbeteren. Een goed geplande en uitgevoerde consolidatiestrategie bespaart immers niet alleen geld, maar beperkt ook risico’s en stimuleert efficiëntie en business agility.

Ook voor Grolsch, BAM Bouw & Vastgoed, Mediq, Jacobs Douwe Egberts en ProRail waren dit redenen om de IT te consolideren met behulp van SAP-technologie. SAP Nederland maakt nu bekend dat de projecten bij deze vier bedrijven recent zijn opgeleverd.

Koninklijke Grolsch
Koninklijke Grolsch heeft voor alle primaire en secundaire processen ‘full scope’ SAP oplossingen geïmplementeerd, waaronder SAP HANA. Doelstelling hierbij was om binnen de SABMiller-groep de processen te harmoniseren, een grotere schaalbaarheid te creëren en een kostenreductie op IT te realiseren. Tevens hoopte de bierbrouwer de productie te verhogen door gebruik te maken van real-time informatie.

De implementatie van de SAP technologie, inclusief integratie met de systemen van bijvoorbeeld klanten en toeleveranciers en met het geautomatiseerde warehouse, voelde voor Grolsch aan als een ‘openhartoperatie’.

www.emerce.nl/wire/grolsch-bam-mediq-...
turbobb
0
quote:

manuss schreef op 16 september 2016 09:57:

[...]Ik heb zo het idee, dat je de enige BAM-overlevende bent. Die 4 euro is zeker heilig verklaard?!
Ik zei een paar weken geleden al,dat de expiratie (gezien de open interest) waarschijnlijk op € 4 zou worden gezet; et voila.
manuss
0
Tjonge, tjonge die Amerikanen maken er weer zoals altijd een zooitje van en in Europa doen ze het in hun broek. Voor de 5e dag dikke vette minnen, omdat die Amerikanen dat willen. Ben benieuwd wat die lui na 17.30 uur gaan doen!?!
[verwijderd]
0
Het kost een paar (tienduizenden) geleende aandelen om de koers weer onder de € 4 te krijgen, maar 'ze' geven nog niet op. Ook zij, die belang hebben bij een koers net bóven de € 4 blijven actief. Mooi om te zien.
Ben benieuwd waar dit in de slotveiling eindigt..

manuss
0
quote:

turbobb schreef op 16 september 2016 17:18:

[...]
Ik zei een paar weken geleden al,dat de expiratie (gezien de open interest) waarschijnlijk op € 4 zou worden gezet; et voila.
Had liever 4,20 gezien!
[verwijderd]
0
Ze rukken de koers nog even naar day-high!

'Sell in May and go away, remember to be back in September'

Ze bint d'r moar druk met..

Spierballen in de Bied?
Slotstand nieuwe day-high?
Of kortstondige bluf?
[verwijderd]
0
Met 313897 stuks houden ze de koers nét boven de € 4,00.
En daardoor zitten er nu een aantal met een nét iets te korte broek ;-)
gerrit 69
0
In de column van 14 september gaf Wessel Aslander zijn visie over het aandeel BAM
Zie ook op deze bijgevoegde website zijn langjarige grafiek.
www.wallstreetweb.nl/nieuwsarchief/EF...

BAM kreeg rake klappen en moet er nog altijd van herstellen …

Wat een crisis aan kan richten in de koers van een bouwbedrijf-aandeel is duidelijk te zien aan bovenstaande grafiek van BAM. Tot vér na de eeuwwisseling schommelde de koers tussen pakweg 1,5 en 4, waarna deze eind 2004 in hoog tempo begon te stijgen en in 2007 een dubbele top rond 18 zette. Om daarna nóg HARDER naar onderen te donderen en alweer jaren tussen pakweg 2 en 4,5 heen en weer te schommelen; vrijwel hetzelfde gebied als begin deze eeuw. Progressie: 0 ! Dit is dus een aandeel die u niet in een lange termijn portefeuille wilt hebben zitten tenzij u weer zo’n stijging verwacht als eind 2004. En dan nog zou ik zo’n aandeel eerder in een middellange termijn portefeuille plaatsen dan in een lange termijn portefeuille omdat ik weet dat het een aandeel is met hoge pieken en diepe dalen. De vraag die overblijft is wat het aandeel de komende jaren gaat doen en daar is nog weinig zinnigs over te zeggen. Het lijkt erop dat de situatie zich iets gaat verbeteren maar de huidige daling onder 4 is nog altijd niet ten einde en lijkt weer af te ketsen tegen de taaie weerstand rond dat niveau. Ik zou er dan ook pas boven 5 weer aan gaan denken om dit aandeel voor de langere termijn te hebben …

Mening: afblijven in verband met mogelijke verdere daling. Boven 5 voorzichtig kopen met 1e koersdoel 5,6 en 2e koersdoel 7,3 in 6-14 maanden.
Wessel Aslander

*****************************
Eigenlijk vind Wessel het aandeel BAM pas interessant boven de 5 euro
Gedeeltelijk ben ik het met hem eens, want er is altijd wel een of andere tegenslag te melden en eigenlijk vertoonde het aandeel Heijmans na 2004 hetzelfde beeld tot in 2007 en ging ook sky high en presteert zelfs tot nu toe nog minder dan het volksaandeel BAM.
Hierbij de daggrafiek van BAM en tot nu toe zit het aandeel nog steeds in een mooie uptrend met steun op € 3,95 en korte termijn weerstand op € 4,20
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/BAM-g...

Mippert
0
Ik ben eruit. Niet omdat ik geen vertrouwen in BAM heb. Ik denk dat de 6 euro volgend jaar er zeker in zit, maar ik ben vol in Galapagos gegaan.
€d_Modus Vivendi
0
TER APEL – Vanmiddag is de Interschool, de basisschool voor anderstaligen op het azc-terrein in Ter Apel, officieel geopend.

Op het azc-terrein in Ter Apel is kortgeleden een nieuw schoolgebouw in gebruik genomen, de Interschool. Met elf klaslokalen biedt de school ruimte aan 150 leerlingen. Bij de school is een sporthal, waar naast de leerlingen van Interschool ook leerlingen van het voortgezet (asielzoekers)onderwijs (RSG) en ’s avonds de bewoners van het asielzoekerscentrum gebruik van kunnen maken.

De nieuwbouw van Interschool maakt onderdeel uit van de bestuursovereenkomst die de gemeente Vlagtwedde in 2010 met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is aangegaan. De school is gebouwd door BAM.

Vandaag is de school officieel geopend. Wethouder Wietze Potze en Henk Wolthof, unitmanager Noord van het Centraal Opvangorgaan Asielzoekers, openden allebei een mand, waaruit ballonnen opstegen. Aan één van deze ballonnen zat een sleutel bevestigd, waarmee de wethouder de deur van de Interschool opende.
gerrit 69
0
quote:

Mippert schreef op 16 september 2016 21:41:

Ik ben eruit. Niet omdat ik geen vertrouwen in BAM heb. Ik denk dat de 6 euro volgend jaar er zeker in zit, maar ik ben vol in Galapagos gegaan.
Toch begrijp ik dit niet helemaal.
Als je er van uitgaat dat BAM stijgt van € 4,00 naar € 6,00 is dat 50 procent.
Wanneer je Galapagos gekocht hebt rond de € 53,00 dan moet om hetzelfde winstpercentage te behalen van 50 procent het aandeel ook stijgen naar de € 80,00
Je moet dan wel ontzettend hoge verwachtingen hebben over Galapagos.
Misschien heb je gelijk, maar het blijft wel heel speculatief.
la rinconada
0
quote:

gerrit 69 schreef op 16 september 2016 23:09:

[...]
Toch begrijp ik dit niet helemaal.
Als je er van uitgaat dat BAM stijgt van € 4,00 naar € 6,00 is dat 50 procent.
Wanneer je Galapagos gekocht hebt rond de € 53,00 dan moet om hetzelfde winstpercentage te behalen van 50 procent het aandeel ook stijgen naar de € 80,00
Je moet dan wel ontzettend hoge verwachtingen hebben over Galapagos.
Misschien heb je gelijk, maar het blijft wel heel speculatief.
Inderdaad?
[verwijderd]
0
En switchen van aandeel vind ik altijd moeilijk. Zo vaak dat je dan net te vroeg uitgestapt bent en te laat ingestapt bent. Meestal is het beter bij je ingenomen posities te blijven en de stormen des tijds te overleven. Ofschoon soms het natuurlijk nooit meer beter wordt, maar dat zijn de uitzonderingen. Als je in aandelen zit en niet in afgeleide produkten zoals opties, sprinters, turbo's etc. heb je ook alle tijd om te blijven zitten, tenzij je natuurlijk behoefte hebt aan liquiditeit en verkopen moet. Zit je dan ook nog in aandelen met dividend, krijg je onderweg toch nog wat liquiditeit, hoe weinig ook. Maar spaarrentes zijn ook zeer laag, dividend overtreft de rente meestal aanzienlijk.
Ik zit vooral in aandelen maar heb ook een aanzienlijk optieportefeuille. Met opties geld te verdienen is een hele heisa, heb je goede zenuwen voor nodig. Want fluctuaties in individuele opties van 20% op een dag zijn niet zeldzaam. Ook daarin spreiden, ook wat betreft short of long, dus puts of calls, is een must. Heb ik nog steeds niet onder de knie, maar wel voortschrijdend inzicht. Door schade en schande, middels vallen en opstaan, gaan de resultaten omhoog. Van BAM heb ik enkel calls, omdat de bouw langzaam uit het dal komt en ik daar maximaal van profiteren wil en dus risico wil lopen.
Succes allen.
735 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,896
Verschil -0,004 (-0,10%)
Hoog 3,932
Laag 3,860
Volume 525.331
Volume gemiddeld 1.429.485
Volume gisteren 691.847