BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM november 2016

1.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » | Laatste
alro153
0
quote:

Starbuck schreef op 23 november 2016 14:51:

Alro153 In de volatiele markt waarin we nu zitten zijn de producten als sprinters, turbo's echt voor de zeer ervaren belegger geschikt. Je moet een ijzeren strategie hebben en emoties kunnen uitschakelen als je hier rendement mee wilt behalen. Ik blijf er net als HenkdeV vanaf, heb ook mijn lesje geleerd.....gaat een paar keer goed en dan wordt je overmoedig en dan "Bam"...... dik verlies.....
Thx voor je reaktie
turbobb
0
quote:

bartbas schreef op 23 november 2016 16:04:

[...]

Met een paar calletjes kopen op een dip in de markt loop je weinig risico, wanneer je de aandelen hebt. Mat calls verkopen beperk je je winst maar bescherm je jezelf wel tegen koersdalingen en ben je vrijwel zeker van wat opbrengst mits je de aandelen in bezit hebt.
Wanneer je nu aandelen hebt, kun je ze ook verkopen en voor hetzelfde aantal puts schrijven. Wanneer je geen te hoge koers kiest krijg je de aandelen weer voor een lagere prijs binnen of verhoog je de verkoopprijs van je aandelen met een paar dubbeltjes. het zijn allemaal geen geweldige winsten maar bij elkaar en op jaarbasis kom je met niet te risicovolle optieconstructies toch nog tot een mooi rendement. Ik heb zowel met bam als met ing dit jaar tot nu toe goed geboerd en een flink deel van mijn forse imtechverlies terugverdiend. Kunst is te wachten op een dip bij het kopen van calls en verkopen van puts. verkopen van calls moet je doen als de markt flink gestegen is. Technisch analisten weten doorgaans een correctie goed te voorspellen en dan moet je je winst durven nemen door de positie te sluiten en te wachten op een nieuwe kans om het spel opnieuw te spelen.
bartbas
Perfect verhaal. Zo doe ik het ook min of meer met KPN en AGN(naast BAM). Kleine beetjes. Levert in ieder geval meer op dan met sparen. Heb sinds gisteren ook Hey erbij.
[verwijderd]
0
Barbas: met een paar calletjes kopen op een dip in de markt loop je weinig risico, wanneer je de aandelen hebt.
Calls kopen en de aandelen hebben heeft niet veel met elkaar te maken.

Toen Trump gekozen werd dachten velen dat de beurs fors onderuit zou gaan (10%). Je zal maar puts gekocht hebben. De beurs ging al snel omhoog

Een beurskrach komt vaak geheel onverwacht, weg al je gekochte calls.
Calls schrijven op in bezit zijnde aandelen is iets geheel anders Puts schrijven terwijl genoeg geld op de bank hebt is ook nog wel te doen. Turbo's etc. blijven heel erg gevaarlijk, de beurs reageert vaak heel onverwacht. Ook kan er zo maar iets onverwachts gebeuren, denk aan de aanslag op de Twin Towers. Heeft heel veel mensen een vermogen gekost.
pete67
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 november 2016 15:30:

als jij het laatste nieuws van 9.03 uur naar boven haalt?
Niet zo onnozel, je begrijpt me wel. Dit is je 8ste post al minimaal over dit onderwerp terwijl niemand het er verder over heeft. Bovendien 2 keer het bedrag verkeerd berekenen en dan mij nu een jij-bak sturen? pffff......
€d_Modus Vivendi
0

Startsein verkoop woningen tweede fase DelftsHart Nieuw Geluk in Delft
23 november 2016 - AM
Startsein verkoop woningen tweede fase DelftsHart Nieuw Geluk in Delft

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. begint vrijdag 25 november met de verkoop van de tweede fase van het project DelftsHart Nieuw Geluk in Delft met een aanbod van 22 woningen. De 28 woningen uit de eerste fase zijn op dit moment bijna allemaal verkocht. De bouw van de eerste fase start volgens planning in december 2016. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. betreft een samenwerking van gebieds- en vastoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed.

Het actuele woningaanbod in de nieuwe fase betreft zes rijwoningen en zestien twee-onder-een-kapwoningen. Het ontwerp van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk komt van Ibelings van Tilburg architecten. Een royaal groen hof vormt het hart van het plan. De twee-onder-een-kapwoningen liggen daaromheen gegroepeerd. De woningen zijn twee aan twee geschakeld. De entrees van de woningen liggen per twee aan een gezamenlijk pad, dat doorloopt naar de achtertuinen. De rijwoningen hebben uitzicht op het park aan de Glaskloksingel. De middelste acht huizen hebben drie woonlagen met een kap. De vier woningen aan weerszijden daarvan bestaan uit twee lagen en hebben eveneens een kap. Het totale plan DelftsHart Nieuw Geluk omvat vijftig woningen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 330.000 tot € 495.000 v.o.n.

DelftsHart Nieuw Geluk ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. Vanuit deze nieuwe buurt is het uitgestrekte Midden-Delfland nabij, waar bewoners kunnen genieten van flora en fauna. In de directe omgeving van het plan wordt een recreatieplas gerealiseerd.

De start verkoop vindt plaats in de Brede School Het Kristal, Kristalweg 107 in Delft (Harnaschpolder) van 17.00 tot 19.30 uur. Vertegenwoordigers van AM en de verkopende makelaars zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden van belangstellenden. Tevens is er uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

De bouw van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht, onderdeel van VolkerWessels. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.
manuss
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 november 2016 14:47:

Heijmans topbedrijf 7,33% +
Wordt zwaar ondersteund en in stand gehouden door de belanghebbende banken.
manuss
0
4,051........................wat een waardeloos slot. Meer valt er niet over te zeggen!
Lieps
0
quote:

HenkdeV schreef op 23 november 2016 13:50:

Naar mijn beste weten kan een particulier niet short gaan op aandelen. Wel kun je bijvoorbeeld door middel van put opties proberen te verdienen aan een dalende koers. Er zijn nog wel meer mogelijkheden trouwens.
Een particulier kan gewoon short gaan, maar dan moet hij daarvoor wel een marge aanhouden en beschikbaar hebben. In het verleden wel eens het spelletje Long/Short Heineken en Heineken Holding gespeeld.
[verwijderd]
0
Ik weet dat short gaan bij veel traditionele banken voor de "kleine" belegger niet mogelijk is. Waar de grens (klein/groot) ligt weet ik niet. Wanneer je er niet boven op zit is het ook best gevaarlijk. Stel je zit short en het bedrijf waar jij short in zit wordt overgenomen. Kan heel veel geld kosten.
€d_Modus Vivendi
0
Het afgelopen kwartaal zijn meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen afgegeven. Dit meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag.
Het aantal nieuwbouwwoningen waarvoor een vergunning is afgegeven, steeg in het derde kwartaal met ruim 31 procent op jaarbasis naar bijna 14.000 stuks. Daarnaast meldde het CBS dat het vertrouwen van bouwondernemers op het hoogste niveau ooit ligt.
Vanaf het dieptepunt in 2013, toen per kwartaal slecht 6.500 vergunningen werden verleend, trok het aantal afgegeven vergunningen aan. Halverwege 2015 stagneerde echter de groei, waarna een daling optrad. Deze trend lijkt in het derde kwartaal doorbroken. Het aantal vergunningen ligt nog wel ruim onder het niveau van 2008, toen voor bijna 22.000 woningen per kwartaal een vergunning werd verleend.
[verwijderd]
0
Bam gaat wat hoger open, wordt waarschijnlijk een hele saaie dag op de beurs. Amerika gesloten, weinig cijfers. Eindejaar rally, veel hoop heb ik er niet (meer) op. Hopelijk staat BAM op veel kooplijstjes voor het nieuwe jaar, die meestal in december naar buiten komen.
marcel13
0
Buy & Sell Kanaal Z: BAM Group

Tom Simonts van Bolero / KBC Securities raadt het aandeel van de Nederlandse bouwgroep BAM aan.

kanaalz.knack.be/beurs/bam-23-11-16/v...
[verwijderd]
0
Koersdoel wordt aangegeven van 5,50 euro binnen zes maanden. Voor langere termijn meer mogelijk. Hangt van de marge af (3 a 4%). Mooi bericht, geeft de burger/belegger moed.
[verwijderd]
0
De regering van Engeland heeft plannen gelanceerd om de economie een injectie te geven vanwege de Brexit.
Er zullen o.a. zo snel mogelijk miljarden in nieuwe infrastructuur geinvesteerd worden ten koste van de staatsschuld.
Lijkt me gunstig voor BAM.
1.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,896
Verschil -0,004 (-0,10%)
Hoog 3,932
Laag 3,860
Volume 525.331
Volume gemiddeld 1.429.485
Volume gisteren 691.847