Fugro « Terug naar discussie overzicht

Dramatische track record huidig Fugro bestuur

4 Posts
dagobert1
1
Als je kijkt naar de afgelopen 2 a 3 jaar dan zie je dat het track record van het huidige bestuur dramatische is. Bij iedere bekend making van de cijfers in de afgelopen periode is het het gelukt om de beleggers steeds negatief te verassen. Dit ging gepaard met enorme koersvallen na beken making van de cijfers. Recentelijk de winstwaarschuwing waarbij de koers 25% is gedaald. Op 11 augustus staat ons de volgende verassing van het bestuur te wachten. Wat zal het deze keer zijn, op basis van de afgelopen jaren kun je het beste flink in de put opties gaan zitten. Wanneer trekt het bestuur hier leering uit.
Het wordt tijd dat ze ter verantwoording worden geroepen.
bezinteergebelegt
0
Tja, koers gehalveerd in 3 jaar tijd, weer een voorbeeld van een bedrijf wat lak heeft aan haar AH-ers, het narcisme binnen het bestuur van Fugro vierde hoogtij, dit is het gevolg.
dagobert1
0
Afgelopen week weer de sterkste daler met 7% naar beneden. Net nog de short lijst gezien en deze is vanaf donderdag niet af of toe genomen. Wie heeft dan de afgelopen weken met verlies zijn aandelen verkocht?
lees ook veel reacties van andere forumleden die op vragen die zijn gesteld aan Fugro geen reactie krijgen, dit zegt ook wel iets over het huidige Fugro, schandalig!!!!!!!!!!!!
ischav2
0
Een paar maanden geleden kan ik mij herinneren verscheen er een artikel over Fugro dat het bestuur de zaakjes niet goed onder controle zou hebben en dat shortende partijen Fugro op de korrel hadden. Heb toen na het lezen van het artikel afscheid genomen van het aandeel. Leergeld genoeg betaald met Imtech......
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2024 17:35
Koers 23,900
Verschil +0,400 (+1,70%)
Hoog 23,940
Laag 23,500
Volume 127.354
Volume gemiddeld 345.901
Volume gisteren 523.560