ageas « Terug naar discussie overzicht

2019

77 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
JdeFL
0
Was blijkbaar van 2015 geleden, vandaag wat bijgekocht. Stevige dividendbetaler (zowat 3.5%), en Belgen zijn altijd goed geweest in verzekeringen.
JdeFL
0
Kepler Cheuvreux verlaagt het advies voor Ageas van “Houden” naar “Afbouwen” en het koersdoel van 43 naar 38 euro.

Een rimpletje… Er zit al en stevige daling in vanuit hun top van 47, vrij terecht, door verlies aan waarde op Chinese markten. Dat zou er allemaal moeten in zitten. Het effect van een rentestijging. geen idee. Maar zie een rentestijging niet echt zitten, dan gaan zowat alle nationale staten plat op hun buik.
JdeFL
0
(Tijd.be) Kepler Cheuvreux knipt in advies Ageas
Kepler Cheuvreux verlaagt het advies voor verzekeraar Ageas AGS-2,15% naar 'verkopen', van 'houden'. Het koersdoel gaat van 43 naar 38 euro. 'Verschillende positieve argumenten voor een belegging in Ageas gaan niet langer op', schrijft het beurshuis. 'De waardering van Taiping Life (de Chinese joint venture in levensverzekeringen, red.) staat onder druk. Hetzelfde geldt voor de marges in de Belgische levensverzekeringstak, door de lagere marktrentes
JdeFL
0
Nog eens iets dat belang heeft:

Bolero meldt: Moody's verhoogt de rating van Ageas SA/NV van Baa2 naar A3. Voor KBC Securities komt deze beslissing niet onverwacht. Het huis stipt aan dat Ageas binnenkort de holding zal omvormen tot een herverzekeringsafdeling met mogelijk expansies naar Life Reinsurance. Dit moet leiden tot extra inkomsten en extra kasstroomgeneratie. Het is wel nog te vroeg voor analisten om deze verwachtingen ook effectief in de modellen op te nemen. Koersdoel van 45 euro blijft behouden, net zoals het “Houden”-advies. •
voda
0
Beursblik: UBS onverminderd positief over Ageas en NN

(ABM FN-Dow Jones) UBS is onverminderd positief over Ageas en NN Group, maar de toekomstige koersontwikkeling zal wel iets minder sterk zijn dan verwacht.

UBS hanteert voor Ageas een koersdoel van 46,50 euro, waar dit eerder nog 49,00 euro was. Voor NN Group ging het koersdoel van 42,50 naar 40,50 euro. Beide aandelen zijn wel nog altijd koopwaardig volgens UBS, maar NN Group heeft een streepje voor. Volgens UBS biedt een combinatie van een hoge solvabiliteit, de kasstroom en overtollig kapitaal de benodigde flexibiliteit voor NN.

Ook voor ASR Nederland ging het koersdoel omlaag, van 38,00 naar 36,50 euro bij handhaving van het Neutraal advies. Volgens UBS blijft de verzekeraar goed gepositioneerd om winstgroei te realiseren en te profiteren van fusies en overnames.

Analisten van de Zwitserse zakenbank zijn minder te spreken over Aegon. Zij handhaven het verkoopadvies op de verzekeraar, maar het koersdoel gaat wel licht omhoog van 3,70 naar 3,90 euro.

In een sectorrapport gaven de marktvorsers de voorkeur aan verzekeraars met een “veerkrachtige” balans met opwaarts potentieel in de winst per aandeel en dividenduitkeringen.

Over het algemeen blijft UBS evenwel terughoudend over Nederlandse verzekeraars op middellange termijn met de huidige lage rentes. Bovendien zijn sommige verzekeraars volgens UBS te ver doorgeschoten in hun dividenduitkeringen en inkoopprogramma's van eigen aandelen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
JdeFL
0
Tijd.be:
Ageas schudt oude Fortis-claim van zich af
04 februari 2019 08:50

Verzekeraar Ageas heeft voor het Brusselse hof van beroep de zaak gewonnen tegen beleggers die in 2007 Fortis-obligaties kochten en zich niet correct behandeld voelden bij de val van de bank in 2008.
JdeFL
0
HSBC verhoogt het advies voor Ageas van “reduce” naar “hold”. Het koersdoel wordt verhoogd van 41,50 euro naar 42,20 euro, 3,1% onder de laatste koers.

Te onthouden: een adviesverhoging. Dat koersdoel heeft veel minder belang.
Jeliazkov
0
zilvermeeuw
1
Nee ik zit vrijdagavond in het vliegtuig naar Italië.
Als dat niet zo was had je zeker al wat gehoord...
zilvermeeuw
0
quote:

Jeliazkov schreef op 16 april 2019 13:22:

Die van mij wordt ook op zijn Belgisch behandeld. @Meeuw: AGR as weekend?
Ik heb je even geappt
[verwijderd]
0
quote:

dulieu schreef op 2 april 2019 08:39:

eerste compensatie Fortis ontvangen.
Goed nieuws! Weet iemand wat de te verwachten doorlooptijd is? Ik wacht al best een tijd :-)
moaventtog
0
Nettoresultaat na zes maanden bedroeg EUR 606 miljoen tegenover EUR 441 miljoen. De goede start van het jaar werd verdergezet.
Nettoresultaat voor Q2 bedroeg EUR 355 miljoen tegenover EUR 194 miljoen.
Nettoresultaat Leven voor Q2 is meer dan verdubbeld van EUR 121 miljoen naar EUR 262 miljoen door het uitzonderlijk resultaat in Azië.Nettoresultaat Niet-Leven steeg met 48% van EUR 55 miljoen naar EUR 81 miljoen dankzij de sterke prestaties in België en Portugal en de vrijval voor Ogden in het VK.
Premie-inkomen
Het premie-inkomen van de Groep over zes maanden (tegen 100%), exclusief Luxemburg, bedroeg EUR 21 miljard, een stijging van 11%.
Het premie-inkomen van de Groep in Q2 (tegen 100%), exclusief Luxemburg, bedroeg EUR 8,2 miljard, een stijging van 7%. Het premie-inkomen Leven nam op vergelijkbare basis toe met 5% tot EUR 6,6 miljard en Niet-Leven met 13% tot EUR 1,6 miljard (beide tegen 100%).
Het premie-inkomen van de Groep in Q2 (Ageas’ deel) steeg met 4% naar EUR 3,5 miljard, exclusief Luxemburg.
Operationeel resultaat
Combined ratio van 95,7% tegenover 97,8%.
Operationele marge producten met intrestgarantie 79 basispunten tegenover 110 basispunten door verschillen in timing voor inkomsten uit investeringen.Operationele marge Unit-linked 22 basispunten tegenover 28 basispunten.
Balans
Eigen vermogen van EUR 10,2 miljard of EUR 53,07 per aandeel.
Solvency IIageas ratio Groep van 201% inclusief de positieve impact van de recente schulduitgifte.
Totale liquide activa Algemene Rekening van EUR 1,7 miljard, waarvan EUR 0,6 miljard gereserveerd voor de Fortisschikking.
De Technische verplichtingen Leven exclusief “shadow accounting” van de geconsolideerde entiteiten per 30 juni stegen met 3% naar EUR 73,9 miljard.
Het overzicht van de cijfers kunt u vinden op de website van Ageas.
JdeFL
0
Ageas geeft Bel20 boost
Ageas gaat na sterke resultaten 2,3 procent hoger naar 47,49 euro en geeft zo de Bel20... een boost..
JdeFL
0
Ageas kocht sinds 2011 kwart van zichzelf
Met het negende inkoopprogramma op rij zal Ageas tegen volgende zomer sinds 2011 2 miljard euro aan zichzelf gespendeerd hebben. Met de voorbije acht inkoopprogramma's kocht de verzekeraar 67 miljoen stukken, of bijna een kwart van zichzelf. Dat leert slide 4 van de beleggerspresentatie die Ageas net online zette.
Pro memorie: door de ingekochte aandelen vervolgens te vernietigen, vermindert Ageas stelselmatig het aantal hongerige mondjes waarover de jaarlijkse winst moet gespreid worden. Dat laat de verzekeraar toe het dividend sneller te laten stijgen dan de winst. Je kunt dus zo'n inkoop zien als een soort toekomstige dividendverhoging. (Tijd.be)
JdeFL
0
Ageas koopt zichzelf, aflevering IX
En inderdaad: voor de negende (!) zomer op rij kondigt Ageas aan eigen aandelen te zullen inkopen. En wel voor 200 miljoen euro. Het is de zoals gewoonlijk bij de verzekeraar de bedoeling die ingekochte stukken later te vernietigen... (Tijd.be)
[verwijderd]
0
Het blijkt dat AGEAS en Computershare.com momenteel nog profiteren van het uitstellen en uitbetalen aan de voormalige aandeelhouders van Fortis.
Verleden jaar beloofden ze mij dat ik op ongeveer Euro 1275.00 zou ontvangen maar ze beginnen nu te zeuren teveel gedupeerden te hebben en dus maar 70% beschikbaar te hebben. Wat moet je daar nu van denken, ze hebben meer dan een jaar nodig om het uit te betalen in ieder geval Computershare de uitvoerder.
AGEAS is een bank die profiteren van wat ze hebben overgenomen, maken veel winst en gaan nu klagen dat er teveel FORTIS gedupeerden zijn......
WAT EEN OPLICHTERS !!!!!! Ik dacht dat de Belgen zulke correcte mensen waren.
FORT1944
0
Sorry , de oplichting heeft wel zijn oorsprong in NEDERLAND daar Uw regering de eerste stap heeft gezet in de ontmanteling van de FORTIS HOLDING ,@ fortuneS ,
leer eerst de geschiedenis en schrijf dan zinnige dingen over AGEAS .
77 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 mei 2024 17:35
Koers 48,300
Verschil +0,800 (+1,68%)
Hoog 48,440
Laag 47,140
Volume 369.206
Volume gemiddeld 421.348
Volume gisteren 333.398