Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
zeurpietje
0
quote:

josti5 schreef op 5 december 2018 08:51:

Dat theater en die moties van wantrouwen stoten de massa af. Wilders heeft er ook een handje van.
Kom gewoon met de feiten en herhaal die, steeds weer.
Laat eindelijk eens iemand het grote politieke taboe:. de demografie inbrengen: de harde cijfers van Nederland anno 2030.
Vis uit, wat de immigratie ons jaarlijks kost. Richt je programma op de grote groep middeninkomens en de AOWers. Zo bereik je de massa, ook de nog-niet en niet-meer stemmers.
En kun je vervolgens daadwerkelijk iets voor de komende generaties gasn doen, zo veel mogelijk zonder je oren te hangen aan het lobbyisme.
zou mooi zijn als dat mogelijk is. cijfers voorspellen voor 2030 is bijna onmogelijk en zal altijd discutabel zijn. wie van de kiezers leest de regeringsverklaring en pluist de begroting uit. denk nog steeds dat de huidige regeringspartijen die we in nederland hebben zo slecht niet zijn. we zullen in ons stemgedrag rekening moeten houden met personen die echt willen regeren en moeten accepteren dat dit ook maar mensen zijn die soms fouten maken. stem dus niet op partijen/personen waarvan je eigenlijk bij voorbaat weet dat zijn niet zullen gaan regeren. voor mij vallen dan af PVV, FvD omdat niemand met hun wil worden gezien en samen gaat ook niet ook al halen ze samen een meerderheid. Ook GL valt voor mij af omdat zij de eeuwige oppositiepartij willen blijven, bang voor zetelverlies als ze verantwoording moeten nemen. gaan deze stemmen naar de andere partijen dan kunnen we een breed gedragen regering krijgen waar het regeeracoord niet van te voren hoeft te worden dichtgespijkerd. dan krijgen we hoop ik weer constructieve debatten in de tweede kamer.
rationeel
3
Baudet:) laat zien waarvoor hij staat. Hij is de enige met voldoende eruditie om het uiteindelijk tot onze echte staatsman te brengen. Nu is het zijn bedoeling iedereen aan het denken te zetten.
Dat valt niet mee met een bevolking die gedeeltelijk dommer en gedeeltelijk kwaaddadiger aan het worden is.

Dank Baudet:) voor je inzet. Het valt niet mee in plat Nederland om boven het maaiveld te verkeren.
Hoop dat er velen tot bezinning komen en FvD veel stemmen bezorgen bij de eerstkomende verkiezingen... Provinciale Staten.

Tjeerdo
2
Blijf hopen he... lol

Baudet is te elitair voor het domme volk en het slimme volk stemt niet op hem...
Chiddix
0

Een oma(90 jaar) werd opgenomen in zorginrichting tijdelijk en betaalde 186 euro p/mnd omdat het CAK dacht , dat haar man nog leefde. Oma mocht weer zelfstandig wonen en kreeg van het CAK een rekening van 26000 euro omdat ze te weinig had betaald. Wat zei oma? Ik kan het niet betalen maar waar is dat geld dan gebleven(AOW etc)? Het CAK had een fout gemaakt en verlaagde het tot 16000 euro.
Maar oma blijft maar zeggen, ik heb geen geld. Ze kan het zelf niet opgemaakt hebben? Radar had er aandacht voor maar vermeed de vraag, waar is het geld gebleven? Dat miste ik in het programma waar politici van de regering opmerkten, een schrijnend geval is het.
Chiddix
0
Oma zat haar tranen af te drogen in het programma Radar. Maar de kijker heeft meer info nodig dan wat mevr Herstenberg allemaal liet zien. Waar is het geld gebleven?
Dan kan de kijker zijn medeleven betuigen.
down
0
quote:

ffff schreef op 4 december 2018 12:07:

Rene,

Alleen maar als aanvulling: Ik dacht dat ik zaterdag een hartverzakking kreeg. De Minister van Ontwikkelingssamenwerking in België bezoekt in Zuid Afrika een stadion ( !!!!) vol met muziekliefhebbers waar popidolen uit de hele wereld een optreden houden. Een geestdriftig uitgelaten publiek dat een dikke prijs voor dat optreden betaalde. En nou komt zo'n blanke daar, heftig gesticulerend op zijn Verhofstadt's aan dat uitzinnige publiek vertellen dat...… België zijn steentje bijdraagt aan de vrouwenemancipatie in Zuid-Afrika en …….. heel lang wachten.... 43 MILJOEN Euro schenkt voor de meiskes aldaar.
En als een popidool laat hij zich toejuichen en bewieroken.

En dat voor de vicepresident van België, dat land met de allerhoogste benzine prijzen van Europa, de allerhoogste dieselprijzen van Europa ( veel meer dan in Frankrijk) en de allerhoogste eletriciteitsprijzen van Europa.

En zo'n WITTE Sinterklaas komt daar weer de grote gulle gever spelen. Uiteraard luid toegejuicht. En dat in het land waar de vorige President zoveel fraude pleegde met zijn super de luxe domein op staatskosten gebouwd.

En dan HUIVER je als je dat allemaal ziet. Hoe durft zo'n ^&%$^ dat toch te doen.

Van hetzelfde niveau in Nederland die verantwoordelijken van woco's die zich gingen inspannen en geld overmaken voor de huisvesting van Zuid-Afrikanen. Alsof er in Nederland ook al niet genoeg te doen is...

Opvallend dat zulk gedrag, afgezien van ons gebrom, toch niet keihard aangepakt wordt. Neen hoor, op zijn MAX-toer, die lieve sympathieke zender in Nederland: Lekker heel veel geld weggeven. Daar word je gelukkig van.... Maar wel altijd; ANDERMANS centen, dat natuurlijk wel.

Peter
Ik weet niet waar jij in Belgie bent gaan tanken als het zeer zeker op benzine aankomt Maar de vorige week heb ik getankt in Belgie en toen kostte een liter benzine 1,29 euro dat is 0,25 centen goedkoper dan in Nederland!!!!! Bovendien waar hebben de Nederlanders het meest op gestemd denk je? En waarom dan niet op een radicale aanpakker die aan de macht komt in Nederland die het roer omgooit en alle leugenaars volksverlakkers, eruit kiepert en met een schone lei het nieuwe jaar ingaat... Zoals het nu is gegaan heeft Rutte toen hij merkte dat hij niet de meerderheid van zijn partij...andere leugenaars partijen meegekregen om een meerdere coalitie gevormd heeft,,, En die met hem zijn gaan meelopen ondanks dat ze hun kiezers iets hadden voorgehouden voor de verkiezingen.....?
Zo zie je maar dat leugenaars altijd de domme Nederlanders meekrijgen en dat zij als makke schapen weer op deze oplichters hebben gestemd... Rutte die gaat straks naar Brussel als hij die karweitjes van volksverlakkerij voor Brussel heeft geklaard en opgeleverd heeft
zeurpietje
1
quote:

Chiddix schreef op 5 december 2018 11:52:

Oma zat haar tranen af te drogen in het programma Radar. Maar de kijker heeft meer info nodig dan wat mevr Herstenberg allemaal liet zien. Waar is het geld gebleven?
Dan kan de kijker zijn medeleven betuigen.
mee eens, er wordt te veel gediscussieerd met halve waarheden waardoor de kijker een vertekend beeld krijgt. Ook is het mode om elkaar bang te maken met horror verhalen. Kijk naar Baudet met zo'n uitspraak als Nederland gaat naar de knoppen. Denk dat de meerderheid van de kiezers hier wel doorheen prikt.
ffff
0
Opus,

Zet echt maar zo nu en dan een Belgische Journaal op of een discussieprogramma op België. Wat daar momenteel gaande is, is politiek gemanoeuvreer van de hoogste orde. Hoe ze elkaar voortdurend belagen, hoe ze alle mogelijke juridische en sentimentele motiveringen te voorschijn toveren. Door ieder van de partijen hun EIGEN juristen erbij te slepen. Gisteren schreef ik hier als pure inschatting: De val van de Regering zie ik uiteindelijk nog niet gebeuren, maar als ik zie wat er alleen vanmorgen alweer gebeurd is.....

Het is goed om ook eens naar buurlanden te kijken hoe die tegen de vreemdelingenprobleem aankijken en willen regelen en aanpassen. Want uiteindelijk gaat daar dat Marakesh- verdrag over.

Up en down,

Ik had de opmerking over hoogste tarieven uit een tabel, maar dat is blijkbaar alweer verouderd. Dus in Nederland nog duurder.... Overigens tank ik in Luxemburg.... dat is een van de goedkoopste zo niet de goedkoopste van Europa.

Peter
Chiddix
0
quote:

zeurpietje schreef op 5 december 2018 12:04:

[...]mee eens, er wordt te veel gediscussieerd met halve waarheden waardoor de kijker een vertekend beeld krijgt. Ook is het mode om elkaar bang te maken met horror verhalen.
Oma kreeg ook brieven van deurwaarders. Het CAK wil geld zien. Mevr Hertsenberg maakte een programma waarvan info voor de helft ontbreekt.
Bv hoeveel kinderen had ze en wie regelde haar boekhouding? Is er bij de kinderen geen lichtje gaan branden, dat 186 p/mnd niet veel is om verzorgd te worden terwijl de rekening waarschijnlijk 700 euro was p/mnd?(zorg).
Maar de hamvraag blijft, wat is er met het geld gebeurd? Was oma belegger bv in Esperite , dan is de vraag snel beantwoord. Is het dat niet, moet er normaal veel geld op haar rekening staan want haar man was al 15 jaar overleden.
DeZwarteRidder
0
Zwart scenario splijt Britten

Door Joost van Mierlo
Updated 13 min geleden
16 min geleden in FINANCIEEL

Londen - Het vertrek uit de Europese Unie splijt het Verenigd Koninkrijk. Dat geldt nu zelfs binnen de Bank of England. Voormalig gouverneur Mervyn King maakt gehakt van de voorspellingen van zijn voormalige werkgever. Het is volgens hem ‘incompetentie op een monumentale schaal’.

Huidig gouverneur Mark Carney slaat net zo hard terug. Centrale bankiers hadden het vroeger gemakkelijker. Ze hoefden alleen maar op inflatie te letten. ,,We weten waar dat op uitdraaide”, aldus Carney. Iedereen begreep dat hij op het uitbreken van de kredietcrisis duidde, waarin King – om het zacht uit te drukken – niet bijster snel reageerde.

Een zwart scenario

De Bank of England maakt bij het bepalen van haar monetaire beleid gebruik van scenario-analyses. Er worden veronderstellingen aangenomen op basis waarvan het verwachte monetaire beleid wordt geanalyseerd. In het meest zwarte scenario, als de Britten eind maart zonder overeenkomst de EU verlaten, crasht het pond, stijgen voedselprijzen met 10% en moet de officiële rente worden verhoogd naar 5,5%. Huizenprijzen kelderen en de economie daalt binnen enkele jaren met meer dan 10%. Het zou een ernstiger crisis zijn dan de kredietcrisis die King niet wist te voorkomen.

Aan voorspellingen over de toekomst waagt King, als Brexiteer een uitzondering onder economen, zich overigens niet. Daarin staat hij niet alleen. Brexiteers wimpelen de zwartgallige scenario’s over toekomstige groei af als angsthazerij. Ze deden precies hetzelfde in aanloop naar het referendum. Ze hebben het gevoel dat ze gelijk hebben gehad. De voorspelde crash van de Britse economie heeft niet plaatsgevonden.

Groeivertraging door Brexit

Dat is wat te kort door de bocht, aldus ING-econoom James Knightley. Hij wijst op de verwachte economische groei in de EU van 2% dit jaar en die in de VS van 3%. Gezien de aard van de Britse economie zou de groei uit moeten komen op 2,7%. In werkelijkheid is dat 1,3% tot 1,5%. De Britse economie groeide in aanloop naar het referendum sneller dan de rest van de EU. Sindsdien bungelen de Britten onderaan. Allemaal het gevolg van Brexit.

Knightley heeft ook geen al te grote verwachtingen van de gedroomde handelsverdragen die de Britten na Brexit ineens gaan sluiten. ,,De tijd dat de Britten een handelsnatie waren ligt ver achter ons. De industrie maakt nog ongeveer 10% van de economie uit. De Britten zijn goed in het exporteren van financiële dienstverlening, maar juist daarvoor is het heel lastig om handelsverdragen te sluiten. Ze praten hier allemaal over het handelsverdrag met de VS wat wel of niet gesloten gaat worden. Maar juist met de VS hebben de Britten een handelsoverschot. Rara wat Trump daarmee wil doen.”

De Britse premier Theresa May laat zich er niet door uit het veld slaan. Vorige week moest ze toegeven dat de Britse economie de komende jaren minder snel zal groeien als gevolg van Brexit, zelfs als er onder haar met de EU gesloten overeenkomst de komende jaren nauwelijks iets veranderd. In de komende 12 jaar zou het Britse nationale inkomen met bijna 4% achterblijven, volgens officiële cijfers. Met een harde Brexit zelfs 9%, maar in beide gevallen is het volgens May waarschijnlijk dat de Britse economie blijft groeien, alleen wat minder snel dan anders.

Brexiteers wimpelen de cijfers weg. Ze willen dat de Bank of England de rente verlaagt om de consumptie aan te zwengelen. Om dezelfde reden zullen belastingen worden verlaagd. Een beetje meer schuld kan geen kwaad.

Een drama

David Dodd schudt intussen zijn hoofd. Hij heeft een goed lopend tuinontwerpbureau en importeert daarnaast exclusieve terracottapotten uit Kreta. Hij is een van de 155.000 Britse ondernemers die deze week een bericht heeft gekregen van de Britse regering om zich voor te bereiden op een NO Deal. ,,Ik houd al rekening met het donkerste scenario. Ik denk dat het op een nieuw referendum uitdraait, maar vrees dat Leave opnieuw zal winnen. Dan vertrekken we zonder overeenkomst. Het betekent dat ik de prijzen met 15% moet verhogen. Gewoon om de hogere importtarieven door te rekenen. Dan heb ik het nog niet over alle administratieve rompslomp waar ik mee te maken krijg. Het kost duizenden ponden. Wij zijn een klein bedrijf. Het is een drama.”
rationeel
0
Verzet tegen prijs klimaatmaatregelen, verlies koopkracht én immigratie

Er zwermen voortdurend politici, diplomaten, lobbyisten en activisten rond de globe, onderling akkoorden sluitend die de hele wereld raken. Het heet dan wel dat de internationale samenwerking onder druk staat. Maar intussen worden er op regionale (Europese) schaal, dan wel op wereldschaal onafgebroken nieuwe verdragen en regels afgesproken, die het leven van burgers verregaand beïnvloeden.

De G20 in Buenos Aires leidde tot een pauze in het handelsconflict tussen China en Amerika, maar het eerste gevolg waren stijgende olieprijzen. In Katowice worden opnieuw pogingen gedaan de ‘klimaatdoelen’ uit te breiden, aangevoerd door de Europese Unie (EU) – en vooral Nederland. In Marrakesh wordt de migratie van Afrika en Azië naar Europa versoepeld. En in Brussel wordt het lot van Nederlandse burgers verder verbonden met slecht presterende eurolanden.

Het was van een navrante schoonheid, dat uitgerekend de Franse president Emmanuel Macron in zijn eigen hoofdstad te maken kreeg met breed verzet tegen internationale afspraken. Drie jaar geleden werd in Parijs immers het Klimaatverdrag vastgesteld, dat aanleiding gaf tot de verhoging van de prijzen van autobrandstoffen die nu de lont aanstak voor wegblokkades, demonstraties, rellen en vernielingen door zogeheten ‘gele hesjes’.

Franse burgers verzetten zich tegen de prijs die zij voor klimaatmaatregelen moeten betalen, terwijl velen toch al te maken hebben met verlies van werk en koopkracht, en ook nog last hebben van de negatieve gevolgen van immigratie, die vooral in het armere deel van de samenleving neerdalen.

www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie...
rationeel
0
'Ruzie' Bolkestein en Rutte
De oud-VVD-leider heeft zijn zorgen ook geuit aan Mark Rutte. Bronnen melden aan EenVandaag dat dit is uitgemond in een ruzie. Bolkestein bevestigt de ruzie en vertelt ook dat dat 'niet leuk' was, maar zegt er verder niet op in te willen gaan. Premier Rutte ontkent dat er sprake was van een ruzie. Zijn woordvoerder geeft aan dat de heren het onderwerp wel hebben besproken, maar dat dat 'in uitstekende sfeer' was, 'met begrip van beide zijden'.

Bolkestein is niet de enige VVD'er die zich zorgen maakt over de gevolgen van het migratiepact. Volgens bronnen zou een meerderheid in de Tweede Kamerfractie van de VVD ook nog steeds geen goed gevoel hebben bij het steunen van het migratiepact. "Je moet nooit iets ondertekenen waar je niet achter staat", zo laat een fractielid weten, die graag anoniem wil blijven.

Na Migratiepact ook het Vluchtelingenpact
Ook zijn er zorgen in de fractie over een ander verdrag: het Vluchtelingenpact. Het Marrakeshpact staat namelijk niet op zichzelf. Na de ondertekening van dit VN-document op 10 en 11 december wordt half december in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York nog een tweede pact aangenomen: het Global Compact on Refugees (CRR), ofwel het Vluchtelingenpact. Dat is een vergelijkbaar akkoord als het Marrakeshpact, maar dan over de behandeling van vluchtelingen. Volgens een anonieme VVD'er is dat verdrag 'ook al zo'n drama': "Ik ben benieuwd hoe de coalitie zich hier weer uit gaat draaien."

eenvandaag.avrotros.nl/item/bolkestei...
haas
0
Tsja, Rutte houdt VVD op 30+ zetels.
En daarmee is VVD de grootste partij
en tot in lengte van jaren die leider in de oude/komende kabinetten?
rationeel
0
quote:

haas schreef op 6 december 2018 00:10:

Tsja, Rutte houdt VVD op 30+ zetels.
En daarmee is VVD de grootste partij
en tot in lengte van jaren die leider in de oude/komende kabinetten?
Ruzie en onvrede binnen de partij, dat doet de VVD geen goed.
[verwijderd]
0
N-VA lijkt te zullen blijven in de Belgische regering, maar wel afstand te blijven nemen van Marrakesh. Interessante constructie.

Ik vond Harbers in het Nederlandse debat politiek gezien sterk: goed voorbereid, goed formulerend, standvastig, behendig, zakelijk. Inhoudelijk kon ik er zelf geen chocola van maken, maar dat is wat anders. Lijkt op enig herstel na het gedoe met de Armeense kinderen.

Ollongren intussen met de bekende grote ogen weer door de mand. Veegwet blijkt toch wat privacy-inbreuk-gevoelig. "Nou, dan passen we dat toch gewoon aan". Het is zo simpel, als je erbij nadenkt...

Wat verder nog? Ach de studenten mogen ook weer extra bloeden met hogere rente op leningen. Zal wel ten goede komen van hun koopkracht. Wie blijkt hier eigenlijk voor te zijn? Nou, de hele VVD maar liefst en een stukje CDA. Is er wel door intussen. Zoals dat gaat.
Chiddix
0
Onze regering is dus tegen de vorming van een Europees leger. Men vreest verlies van soevereiniteit. Ook meer landen in de EU zullen er zo over denken.
Een Europees leger zou ook een verkapte wehrmacht worden daar Duitsland de macht heeft in besluitvorming binnen de EU.
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 6 december 2018 10:16:

Onze regering is dus tegen de vorming van een Europees leger. Men vreest verlies van soevereiniteit. Ook meer landen in de EU zullen er zo over denken.
Een Europees leger zou ook een verkapte wehrmacht worden daar Duitsland de macht heeft in besluitvorming binnen de EU.
Alles vergeten en vergeven, en denkkracht tot aan de deur:(
DeZwarteRidder
0
’Racisme minder, maar incidenten ernstiger’
’PVV en FvD hanteren extreemrechtse samenzweringstheorie’
Updated 1 uur geleden
2 uur geleden in BINNENLAND

AMSTERDAM - Volgens onderzoekers van het Verwey-Jonker Instituut, dat onderzoek deed in opdracht van de Anne Frank Stichting, krijgt extreemrechts gedachtegoed meer ruimte in de politiek.

Ze stellen bijvoorbeeld dat de PVV en Forum voor Democratie (FvD) zich bedienen van een theorie over „omvolking”, het idee dat de overheid bewust zou aansturen op „vernietiging van de autochtone blanke Europese bevolking.” De Anne Frank Stichting noemt dat een extreemrechtse samenzweringstheorie.

De politie heeft vorig jaar minder racistische incidenten geregistreerd, maar de ernst van die incidenten nam wel toe. Zo werd relatief vaker geweld gepleegd en waren er meer bedreigingen door daders met racistische motieven.

’Heldere lijn’

Tegelijk stellen de onderzoekers vast dat de PVV „een heldere lijn” heeft, namelijk dat extreemrechts niet welkom is. FvD neemt volgens hen minder duidelijk afstand van extreemrechtse organisaties en hun aanhangers. Dat is ook lastiger, aldus de opstellers van het rapport, aangezien de partij anders dan de PVV leden heeft. Iedereen die dat wil kan zich dus aansluiten. Volgens het instituut komen aanhangers van extreemrechtse clubs als Voorpost, NVU, Erkenbrand, Pegida en Identitair Verzet ook op FvD-bijeenkomsten af.

Over de hele linie daalde vorig jaar het aantal registraties van racisme en antisemitisme. Bij het aantal „intentioneel antisemitische incidenten” was er evenwel een stijging te zien van 35 naar 46. Het gaat daarbij om incidenten waarbij het „aannemelijk is dat antisemitisme het motief is van de verdachte.”

Bekijk ook:
Rassenobsessie bij Forum is foute boel

In totaal vonden de onderzoekers in het politiesysteem bijna 3500 registraties, tegen ruim 4000 een jaar eerder. Van alle gevallen ging 13 procent over geweld. Dat lijkt een stijging, maar deze categorie is nieuw en breder dan voorheen, toen alleen mishandelingen afzonderlijk werden geregistreerd.

Bedreigingen vormden ruim 12 procent van het totaal, tegen 2,8 procent in 2016. Hiervoor geven de onderzoekers geen verklaring. De meeste registraties draaien om beledigingen, zoals scheldpartijen.
rationeel
0
Het Amerikaanse instituut Pew onderzocht de religieuze betrokkenheid van 34 Europese landen. Over het algemeen zijn Europeanen minder religieus dan andere wereldburgers, constateren de onderzoekers, maar binnen het werelddeel zijn grote onderlinge verschillen.

In de top drie staan Roemenië, Armenië en Georgië. De helft van de bevolking van Roemenië noemt religie ‘zeer belangrijk’ en gaat wekelijks naar de kerk, 44 procent van de Roemenen bidt dagelijks en bijna twee op de drie Roemenen geloven ‘met absolute zekerheid’ in God.

Nederland staat met Bulgarije op de achttiende plaats. Achttien procent van de Nederlandse bevolking is volgens Pew ‘zeer religieus’. Ons land ligt daarbij ver voor op andere West-Europese landen als Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (alle drie op de 26e plaats), het Verenigd Koninkrijk (29) en België (30).

Een op de vijf Nederlanders zegt dat godsdienst ‘zeer belangrijk’ is in hun leven. Achttien procent bezoekt wekelijks een religieuze dienst, twintig procent zegt dagelijks te bidden en vijftien procent gelooft rotsvast in het bestaan van God.

Van de Scandinavische landen scoort Noorwegen het hoogst op de lijst van religieuze betrokkenheid. Het land eindigt op de twintigste plaats, ruimschoots voor Zweden (30) en Denemarken (32). Van de Baltische staten eindigt Estland onderaan (34), ver achter Litouwen (16) en Letland (23). <

www.nd.nl/nieuws/geloof/roemenie-mees...
rationeel
0
Over de hele linie daalde vorig jaar het aantal registraties van racisme en antisemitisme. Bij het aantal „intentioneel antisemitische incidenten” was er evenwel een stijging te zien van 35 naar 46. Het gaat daarbij om incidenten waarbij het „aannemelijk is dat antisemitisme het motief is van de verdachte.”

.......................

Dat zal dan wel tot 0 dalen, als alle Joden Nederland uitgevlucht zijn.
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  18:05
 Germany40^ 18.015,60 +0,67%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.926,53 +0,73%
 US30^ 38.691,83 +1,44%
 Nasd100^ 17.893,96 +2,18%
 US500^ 5.127,53 +1,26%
 Japan225^ 38.326,05 +1,36%
 Gold spot 2.299,06 -0,20%
 EUR/USD 1,0768 +0,40%
 WTI 78,02 -1,18%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%