FNG (voorheen DICO International) « Terug naar discussie overzicht

FNG: Nieuwe naam en nieuwe topman

104 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
voda
0
FNG wil uitstel voor betaling obligaties

Gepubliceerd op 18 mei 2020 15:09 | Views: 273

MECHELEN (AFN) - Winkelbedrijf FNG, bekend van modeketens als Steps, Brantano en Miss Etam, wil een uitstel van betaling voor twee soorten obligaties afspreken. Het bedrijf wil daarvoor op korte termijn voor beide groepen obligatiehouders een algemene vergadering bijeen roepen. Een buitengewone vergadering waar beide groepen obligatiehouders aan mee zouden doen blies FNG af omdat er niet genoeg aanmeldingen waren.

FNG mikt voor de obligaties die werden uitgegeven op 1 juni 2012 en 20 maart 2015 een uitstel van betalingen en een standstill met drie maanden. Dat geeft het bedrijf de gelegenheid om een herstelplan tegen de coronacrisis uit te werken.

Het is de laatste tijd onrustig rond het winkelbedrijf. Onlangs werd bekend dat topman Dieter Penninckx om medische redenen opstapte en de leiding overdroeg aan Manu Bracke, die hiervoor de operationeel directeur was. Vanwege de crisis had FNG eerder al de publicatie van zijn jaarverslag uitgesteld. Ook waren er recent berichten dat de torenhoge schuldenlast van het bedrijf twijfels doet rijzen over de overlevingskansen.

De Belgische beurswaakhond FSMA heeft het aandeel van winkelbedrijf FNG op de beurzen in Amsterdam en Brussel geschorst.
voda
0
Onvoldoende aanmeldingen voor vergadering FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) De noodlijdende kledingketen FNG Group heeft een vergadering met zijn schuldeisers op 19 mei moeten uitstellen omdat de opkomst te laag was. Dat liet de modegroep maandagmiddag weten.

Op 4 mei kondigde de groep al aan dat het met zijn obligatiehouders wilde onderhandelen over nieuwe afspraken.

Uit het aantal aanmeldingen voor de buitengewone algemene vergadering van dinsdag bleek echter dat het vereiste quorum van ten minste drie vierde van de totale nominale waarde van de obligaties niet werd gehaald.

De vergadering zal daarom niet doorgaan.

FNG blijft van plan om op korte termijn een algemene vergadering bijeen te roepen om zo een uitstel van betaling en een zogeheten standstill van drie maanden te krijgen.

Voorlopig is het aandeel FNG nog steeds door de FSMA geschorst, omdat de Belgische toezichthouder FSMA vragen heeft over het jaarverslag van de kledingketen over 2018.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Weer nieuwe CEO voor FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) FNG heeft Yves Pollé als nieuwe CEO ad interim benoemd. Dit maakte de modegroep maandagmiddag bekend.

Manu Bracke, die begin mei als CEO benoemd werd, zal als gevolg van deze benoeming zich opnieuw richten op de operationele leiding van FNG als COO.

De aanstelling van Pollé moet volgens FNG worden gezien in de "huidige strategische denkoefening en het herstelplan waaraan de modegroep werkt". De ervaring van de nieuwe CEO komt bij dit nieuwe herstelplan goed van pas, evenals bij de onderhandelingen met de verschillende stakeholders.

De handel in het aandeel FNG werd in de loop van de maand mei door toezichthouder FSMA geschorst.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Te weinig animo obligatiehouders FNG voor vergadering

Gepubliceerd op 9 juni 2020 13:21 | Views: 225

MECHELEN (AFN) - Het aantal obligatiehouders van kledingconcern FNG dat zich heeft aangemeld voor de jaarvergadering is niet voldoende gebleken. Voor drie van de vier groepen obligaties kunnen daardoor geen rechtsgeldige beslissingen worden genomen. Voor die obligaties belegt FNG over twee weken nieuwe vergaderingen.

Alleen voor een FNG Benelux uitgegeven obligatielening was het animo groot genoeg. Die vergadering gaat donderdag gewoon door.

Voor de andere drie obligaties, die allen uitgegeven werden door FNG Group, wordt later deze week wel gewoon een bijeenkomst gehouden al kunnen daar geen beslissingen worden genomen. FNG noemt die bijeenkomsten "een kans voor de obligatiehouders om de dialoog aan te gaan met het management".

Onrustig

Het is al langere tijd onrustig bij het winkelbedrijf. Onlangs stapte topman Dieter Penninckx om medische redenen op en werd operationeel directeur Manu Bracke naar voren geschoven. Eerder deze week werd bekend dat Bracke het stokje overdraagt aan Yves Pollé, die op interimbasis topman wordt. Bracke wordt weer operationeel directeur.

Vanwege de crisis had FNG ook al de publicatie van zijn jaarverslag uitgesteld. Verder waren er recent berichten dat de torenhoge schuldenlast van het bedrijf twijfels doet rijzen over de overlevingskansen. De onderneming wilde mede daardoor uitstel van betaling voor twee obligatieleningen.

De handel in het aandeel FNG is al weken geschorst. Volgens het modeconcern is dat op eigen verzoek gebeurd.
voda
0
FNG boekt fors verlies in 2019

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) FNG heeft in 2019 een fors verlies geleden, maar zag de omzet wel licht aantrekken. Dit maakte de modegroep donderdag voorbeurs bekend in de vorm van voorlopige cijfers.

De omzet steeg met 3,7 procent tot 489,3 miljoen euro. Zonder de overname van Ellos Group en Theo Henkelman eind 2018 zou de omzet overigens juist zijn gedaald met 5,3 procent.

Het aangepaste EBITDA-resultaat kwam uit op 6,6 miljoen euro negatief, tegen 48,5 miljoen euro positief een jaar eerder. Ook op deze post hadden de overnames een impact, naast een voorziening voor geschillen van 4 miljoen euro en waardevermindering op vorderingen van 94 miljoen euro. FNG profiteerde wel van een positieve impact van 52 miljoen euro als gevolg van de nieuwe boekhoudregels IFRS 16.

Onder de streep restte een nettoverlies van 292,1 miljoen euro afgelopen jaar tegen een winst van 11,5 miljoen euro in 2018.

FNG merkte op dat de focus op schaalvergroting heeft geleid tot het nemen van grotere risico's dan sectorgenoten. "De genomen risico’s gecombineerd met de huidige COVID-19-crisis hebben geleid tot een moeilijke financiële toestand bij de groep", aldus het bedrijf.

FNG zegt maatregelen te moeten nemen om haar liquiditeit te verzekeren en haar schuldenlast te verminderen of te spreiden. FNG geeft daarbij aan alle opties te onderzoeken. "De schulden van de groep moeten worden herschikt."

FNG wil binnenkort meer informatie bekend maken omtrent haar nieuwe strategie en wat deze betekent voor de verschillende stakeholders.

De rentedragende schulden bedroegen eind 2019 500,5 miljoen euro ten opzichte van 285,4 miljoen euro ultimo 2018.

Vandaag vergadert FNG met zijn schuldeisers.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
FNG krijgt gedeeltelijk betalingsuitstel van schuldeisers

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) De kledingketen FNG heeft gedeeltelijk uitstel van betaling gekregen voor een van zijn leningen. Dat zegt de groep donderdagavond in een persbericht nabeurs.

Het gaat om de obligatielening van 10 miljoen euro die vervalt op 28 augustus 2023. Alle agendapunten tijdens de vergadering werden goedgekeurd. Zo krijgt FNG uitstel van betaling tot 31 december 2020.

Momenteel heeft FNG nog 3 vergaderingen met zijn schuldeisers op de planning voor 3 andere leningen, met hetzelfde voorstel voor betalingsuitstel. Deze zullen plaats vinden op 26 juni. Voor rechtsgeldige besluiten geldt een vereist aanwezigheidsquorum van 25 procent van het uitstaande bedrag van de obligatie.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Schuldeisers gaan gedeeltelijk akkoord met betaaluitstel aan FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) FNG heeft op 3 van de 4 vergaderingen die het vandaag organiseerde met zijn schuldeisers uitstel van betaling gekregen. Dat zegt de groep in een persbericht vrijdag.

De obligatiehouders die een lening vertegenwoordigen van respectievelijk 14,5 miljoen euro, 5 miljoen euro en 0,7 miljoen euro gingen akkoord met een schuldherschikking.

Bij de laatste vergadering met de obligatiehouders die 45 miljoen euro geleend hebben aan FNG, werd geen quorum bereikt. Er zal later een nieuwe vergadering georganiseerd worden.

Volgens FNG woordvoerder Gunther De Backer zijn de vergaderingen constructief verlopen. “De schuldeisers werken constructief mee en zoals het er nu naar uitziet, lijkt men mee te willen gaan in het verdere verhaal dat we willen creëren”, aldus de woordvoerder.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Ondergang FNG zadelt banken op met strop van 258 miljoen euro'

Gepubliceerd op 30 juni 2020 08:23 | Views: 585

BRUSSEL (AFN/BELGA) - De noodlijdende modegroep FNG, het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam, heeft voor 258 miljoen euro aan schulden uitstaan bij banken. Dat heeft de Belgische krant De Tijd berekend. Onder meer ABN AMRO en ING zouden tientallen miljoenen hebben geleend aan de onderneming.

Onlangs werd duidelijk dat het winkelbedrijf door de coronacrisis in financieel zwaar weer is terechtgekomen, want FNG verzocht obligatiehouders om een uitstel van afbetalingen. Het bedrijf geeft in zijn jaarverslag, dat met vertraging werd gepubliceerd, aan nog altijd te werken aan een herschikking van de schulden. Het bedrijf sloot het jaar af met een nettoverlies van 292 miljoen euro, terwijl het bedrijf 734 miljoen euro schulden heeft. Dat bedrag is inclusief obligatie- en leaseschulden.

De grootste blootstelling, zowat 75 miljoen euro, heeft BNP Paribas Fortis. ING leende 65 miljoen euro, ABN AMRO en Belfius elk 50 miljoen euro. De schade kan nog oplopen, want FNG kreeg eind april voor 20 miljoen euro aan noodkredieten. Van welke bank of banken dat geld kwam, wilde het bedrijf niet zeggen.
voda
0
FNG roept op tot tweede vergadering voor obligatiehouders

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) FNG heeft voor een tweede vergadering van obligatiehouders opgeroepen op 16 juli aanstaande. Dit maakte de noodlijdende modegroep woensdag bekend.

FNG moet een nieuwe vergadering houden, omdat het quorum voor de vergadering van 26 juni niet werd bereikt. Hierdoor kon niet geldig worden gestemd.

Op de tweede vergadering zal ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde stemmen geldig kunnen worden beraadslaagd, aldus FNG.

De vergadering betreft de obligatielening ter waarde van 45 miljoen euro met vervaldatum 7 juli 2023.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Top FNG vervangen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) FNG heeft besloten met een nieuwe directie door te gaan. Dit maakte de noodlijdende modegroep zaterdag bekend.

FNG neemt afscheid van Anja Maes, Manu Bracke en Yves Pollé. Daarvoor in de plaats komen Paul Lembrechts, Richard Turk en Nathasja Van Bael, waarbij Lembrechts als CEO ad interim zal functioneren.

De nieuwe top moet de redding en het herstel van de modegroep realiseren.

Turk is momenteel managing director van FNG Nederland en Van Bael is de financieel directeur van de groep. Lembrechts was voorheen topman van de Belgische openbare omroep VRT.

"Met de aanstelling van de nieuwe directieraad wenst FNG NV haar blik op de toekomst te richten, waarbij verder wordt gestreefd naar een constructieve dialoog met alle stakeholders", schreef de modegroep.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
PMV verhoogde begin dit jaar al belang in FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) Participatiemaatschappij Vlaanderen heeft op 3 januari dit jaar het belang in de noodlijdende modegroep FNG verder vergroot. Dit meldde FNG maandagavond op basis van een transparantiekennisgeving.

De transactie is al van 3 januari, maar werd pas vandaag door FNG bekend gemaakt.

Uit de kennisgeving bleek dat PMV sinds 3 januari een belang van 11,27 procent houdt, en toen ook de meldingsgrens van 10 procent heeft overschreden.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Update: PMV verhoogde begin dit jaar al stemrecht in FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) Participatiemaatschappij Vlaanderen heeft op 3 januari dit jaar het stemrecht in de noodlijdende modegroep FNG verder vergroot. Dit meldde FNG maandagavond op basis van een transparantiekennisgeving.

De transactie is al van 3 januari, maar werd pas maandag door FNG bekend gemaakt.

Uit de kennisgeving bleek dat PMV sinds 3 januari een stemrechtbelang van 11,27 procent houdt, waarmee de meldingsgrens van 10 procent werd overschreden.

PMV liet in een toelichting weten de aandelen FNG al sinds 2018 te bezitten. De stukken zijn al minimaal twee jaar in bezit, wat het recht gaf op dubbel stemrecht. Van deze mogelijkheid is gebruik gemaakt, waarna PMV ook de transparantiekennisgeving diende te doen.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Moederbedrijf Steps en Miss Etam krijgt drie maanden bescherming

Gepubliceerd op 8 juli 2020 11:55 | Views: 429

MECHELEN (AFN) - Het in financiële moeilijkheden geraakte modeconcern FNG, bekend van ketens als Steps, Brantano en Miss Etam, is door een gerechtelijke beslissing drie maanden beschermd tegen zijn schuldeisers. De Ondernemingsrechtbank in het Belgische Mechelen heeft hiervoor een speciale procedure geopend.

Volgens FNG gaat het om een "nieuwe positieve stap" in de redding van de winkelgroep, na de eerdere aanstelling van een nieuwe directie en het akkoord dat al bereikt werd met de meeste obligatiehouders. Tijdens de beschermde periode, die eventueel nog kan worden verlengd, zal een reorganisatieplan worden opgesteld. Dit plan zal vervolgens ter stemming worden voorgelegd aan de schuldeisers.

De modegroep verkeert in financiële problemen door de coronapandemie en verplichte winkelsluitingen, maar er is ook kritiek op de boekhouding. Onder meer de Belgische beurswaakhond FSMA neemt FNG onder de loep. De groep maakte eerder bekend maximaal 287 banen te willen schrappen, ongeveer een kwart van het personeelsbestand. Ook zouden 47 winkels in België worden gesloten. In Nederland wordt niet gereorganiseerd. Hier heeft FNG eerder al veel winkels gesloten.

De rechtbank is overigens niet ingegaan op het verzoek van vastgoedbedrijf Retail Estates om een zogeheten gerechtsmandataris aan te stellen voor Brantano. Die verhuurder van winkelpanden wilde volgens Belgische media zo verhinderen dat er middelen weggesluisd zouden worden bij zijn huurder. FNG geeft aan dat de rechter koos voor het alternatief om transparant te rapporteren aan de rechtbank tijdens de opschorting.
voda
0
Toezichthouder schakelt gerecht in voor onderzoek FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) Toezichthouder FSMA breidt het onderzoek naar marktmanipulatie door het vorige management van FNG uit en maakte het dossier over aan het gerecht. Dit bleek uit een persbericht van de Belgische toezichthouder op woensdag.

Vorig jaar startte de FSMA een onderzoek naar mogelijke marktmanipulatie door het vorige management van de inmiddels noodlijdende modegroep.

In het persbericht meldde FSMA dat onder meer de verspreiding van informatie waardoor de koers van een financieel instrument op een abnormaal of kunstmatig niveau wordt gebracht onder de noemer marktmanipulatie valt.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Vakbonden België willen snel antwoord van leiding FNG

Gepubliceerd op 9 juli 2020 12:55 | Views: 403

BRUSSEL (AFN/BELGA) - Vakbonden in België willen snel duidelijkheid van de top van modegroep FNG over de ravage bij het bedrijf. Ze willen onder meer afspraken over het verminderen van werkdruk voor personeel bij het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam.

Verder willen de bonden een bewijs dat de rol van voormalig bestuurders Dieter Penninckx, Anja Maes en Manu Bracke is uitgespeeld. FNG heeft tot vrijdagavond de tijd om met voorstellen en bewijzen te komen. "Anders kan de sociale vrede niet meer gegarandeerd worden", zo klinkt het.

Tegen maandagochtend moeten de werknemers "ondubbelzinnige toelichtingen over de financiële situatie en de status van de bestellingen voor de wintercollecties" krijgen. Daarnaast moet uiterlijk 22 juli duidelijk zijn wat de toekomstplannen voor FNG inhouden.

Financiële problemen

"We beseffen heel goed dat de ravage bij FNG uw schuld niet is", zeggen de bonden tegen de nieuwe topman Paul Lembrechts. "Maar sinds maandag is het uw verantwoordelijkheid om puin te ruimen."

De modegroep verkeert in financiële problemen door de coronapandemie en verplichte winkelsluitingen, maar er is ook kritiek op de boekhouding. De groep maakte eerder bekend maximaal 287 banen te willen schrappen, ongeveer een kwart van het personeelsbestand. Zevenenveertig winkels in België zouden worden gesloten.

Onderzoek

De Belgische beurswaakhond FSMA voert een onderzoek uit naar mogelijke marktmanipulatie onder het vorige management, en speelde informatie ook al door aan gerechtelijke autoriteiten.

De vakbonden bij FNG hadden eerder aan de ondernemingsrechtbank van Mechelen al gevraagd om externe bewindvoerders aan te stellen. Dit omdat het vertrouwen in de directie volledig zoek was.
voda
0
Geen voorlopige bewindvoerder voor FNG

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) De rechtbank van Mechelen heeft het verzoek van de vakbonden om een voorlopig bewindvoerder aan te stellen bij FNG afgewezen. Dit maakte de noodlijdende modegroep woensdagmiddag bekend.

Diezelfde vordering van een werknemer werd ongegrond verklaard, voegde FNG nog toe.

Daarmee blijft het bestuur van FNG International aan het hoofd van de onderneming staan.

"De nieuwe directieraad werkt ondertussen verder aan een globale oplossing voor de FNG, in het belang van alle stakeholders", benadrukte de modegroep nog.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Ook laatste vergadering FNG stemt in met betaalstop

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
FNG NV
3,50 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) FNG heeft donderdag tijdens een tweede algemene vergadering van een obligatielening ter waarde van 45 miljoen euro goedkeuring gekregen voor alle agendapunten. Dit maakte het noodlijdende modebedrijf na afloop bekend.

Een eerste vergadering op 26 juni bereikte niet het vereiste quorum. De vergadering van vandaag was daardoor beslissend.

Inmiddels hebben nu alle vergaderingen plaatsgevonden. De eerder gehouden vergaderingen met obligatiehouders leverden ook goedkeuringen op. Dit betekent dat er een 'standstill' is met betrekking tot de betalingen van de rentes en hoofdsom onder de uitstaande obligatieleningen tot 31 december 2020.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
quote:

psps schreef op 16 juli 2020 12:33:

Weet iemand wanneer de handel weer begint!?
Nee.
voda
0
Onzekerheid bij modebedrijf FNG in België duurt voort

Gepubliceerd op 17 juli 2020 11:07 | Views: 265

BRUSSEL (AFN) - Vakbonden in België zijn teleurgesteld dat er nog altijd geen duidelijkheid is over de toekomst van de financieel noodlijdende modegroep FNG. Een geplande ondernemingsraad bij het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam werd vrijdag uitgesteld. Volgens de bonden omdat er niets nieuws te melden was.

De vakbonden menen dat het personeel liever negatieve zekerheid heeft, dan deze aanhoudende onzekerheid. "Dit duurt nu al maanden", zo klinkt het.

De modegroep verkeert in financiële problemen door de coronapandemie en verplichte winkelsluitingen, maar er is ook kritiek op de boekhouding. De groep maakte eerder bekend maximaal 287 banen te willen schrappen, ongeveer een kwart van het personeelsbestand. Zevenenveertig winkels in België zouden worden gesloten. Uiterlijk woensdag 22 juli zal FNG de vakbonden meer duidelijkheid geven over de toekomstplannen.
104 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,83  -3,44  -0,39%  30 apr
 Germany40^ 17.905,20 -1,18%
 BEL 20 3.883,26 -0,09%
 Europe50^ 4.901,63 -1,60%
 US30^ 38.043,99 0,00%
 Nasd100^ 17.570,06 0,00%
 US500^ 5.063,57 0,00%
 Japan225^ 38.318,54 0,00%
 Gold spot 2.319,22 -0,71%
 EUR/USD 1,0713 +0,41%
 WTI 81,58 -1,35%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Uitbundige korting op het aandeel Exor
  5. Premium
    Logische herfinanciering Pharming

Stijgers

Corbion +2,70%
B&S Group SA +1,20%
Ahold Delhaize +1,17%
ForFarmers +1,04%
OCI +1,00%

Dalers

VIVORYON THER... -13,94%
EBUSCO HOLDING -5,50%
ACOMO -4,69%
Air France-KLM -4,29%
Arcadis -3,88%