Amerikaanse aandelen « Terug naar discussie overzicht

Lightwave Logic

6.502 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
BackedByGold&Silver
3
quote:

Eppo schreef op 1 mei 2023 15:46:

[...]

Meid snelheidsfoutje en te laat om te bewerken( manman heb je niks beter om over te mekkeren)
Of jij er wat mee kan interesseert mij werkelijk NIKS
De enige die hier dagelijks komt mekkeren bent gij wel, dwaas! En uw uitleg interesseert werkelijk niemand hier iets!!

@moderator: Kan deze mekkeraar nu eens eindelijk verwijderd worden of heeft hij het monopolie op onzinnige posts misschien?? Staat hier meer onzin van deze idioot dan iets anders de laatste tijd!!
Blessed123
1
quote:

Richard999 schreef op 26 april 2023 20:13:

Ik weet niet welk nieuws we voor of op de AGM kunnen verwachten- als er al nieuws komt. Voor de AGM van 2022 werd een partnerschap beloofd maar dat werd gemist met als reden dat het recept niet altijd werkt in een andere keuken. Het werd als ik het goed heb een jaar opgeschoven. Maar toen kwam Lebby ineens met de licentiedeal en technologieoverdracht op de proppen. Ik heb al eens op dit forum gevraagd of iemand wist of dit hetzelde is als een partnerschap (geen antwoord gehad). Goed, op 19 december stond in de aandeelhoudersbrief dat voor 2023 een licentdeal/technologieoverdracht werd verwacht. Hier wordt het al schimmig want als dit wat anders is dan een partnerschap is die laatste dus ook weer een half jaar naar de toekomst geschoven. Een partnerschap zou wel voor de AGM van 2023 moeten zijn. Om het nog verwarrender te maken stuurde Lightwave op 22 maart 2023 nog een update met deze quote: Terwijl we 2023 overzien, is onze technologie goed gepositioneerd om te dienen als de volgende generatie superkrachtige motor van de industrie die hoge snelheid, laag vermogen en kleine voetafdrukken mogelijk maakt voor insteekbare transceivers, on-board optica en co-packaging-oplossingen in datacenter-toepassingen en daarbuiten. Ik kijk ernaar uit om onze aandeelhouders op korte termijn verdere updates te geven naarmate we verder gaan met commercialisering", besluit Lebby.
Dat nu iedereen zijn eigen invulling geeft aan wat voor nieuws we gaan krijgen is niet zo gek. Een licentiedeal en technologieoverdracht staat voor heel 2023 genoteerd en dus niet voor de mei/AGM. Maar omdat Lebby steeds korte termijn gebruikt, is dit door de meeste posters naar voren geschoven (naar de AGM). Als hij niet met een licentiedeal/technologieoverdracht komt, heeft hij zijn doel volgens mij niet gemist want daar heeft hij een jaar de tijd voor.
De aankondiging van een partnerschap zou volgens mij nu wel moeten gebeuren maar dat staat helemaal niet meer op de radar lijkt het wel.
Lebby is altijd heel erg optimistisch maar feit is dat hij afhankelijk is van andere partijen (gieterijen, eindgebruikers, verpakkingspartners). Toen hij in mei 2021 allemaal grote woorden ging gebruiken (massacommerialisring, alomtegenwoordig, technologie voor decennia, sunrisebedrijf) was dat volgens mij op persoonlijke titel en zijn eigen inschatting. Maar als je zo afhankelijk bent van andere partijen, had hij veel bescheidener moeten zijn.
Maar stel dat hij met nieuws komt, dan is het de vraag hoe het is verpakt. Als ze een licentiedeal aankondigen met een niet nader te noemen partner zonder financiele gegevens, zal dat niet veel helpen. Het enige dat echt helpt, is om een samenwerking aan te kondigen en daarbij ook de naam van de partner te noemen. Dat moet nu echt gebeuren!!
Ik hoop echt dat er nu eindelijk eens duidelijkheid komt. Op dit forum zitten ook een aantal leden met callopties (ome Cor). Die heb ik ook. Ze vervallen weliswaar pas op 1/25 maar dan moet de koers wel boven de $7,50 noteren. Zie dat met zo weinig ontwikkeling en slecht beurssentiment niet zo snel gebeuren en vraag me af of andere optiebezitters mijn mening delen en ook wat zenuwachtig beginnen te worden.
Tot slot, Lightwave is niet het enige aandeel dat daalt. Ik heb meer technologieaandelen. Kaleira en Ouster zijn ver onder 1$ gedaald en hebben een reversesplit gedaan. Smiht Microsystems, Inseego, Spire Global noteren rsp. $1,12, $0,60 en $0,68. En kijk eens naar de Fuelcell aandelen. Hetzelfde beeld. Enorme koersdalingen! Dat geldt ook voor zo'n beetje voor alle Macrotrendaandelen. Ook die doen het bedroevend slecht. Maar dat laat onverlet dat Lebby met resultaten moet komen. De beurs is de beurs maar de vooruitgang van het bedrijf en de communicatie daarover is zijn verantwoordelijkheid. Gaat dat goed, gaat het goed met de koers.

@Richard, tja wat zal ik zeggen .. laat ik beginnen met te zeggen dat ik naast 26K aandelen ook 80 calls 7,50 heb tegen GAK van $4.71. Ik weet dus wat ‘pijn’ is. Met de huidige koers ben ik zeker niet blij. Of ik zenuwachtig ben dat ze waardeloos aflopen. Niet zenuwachtig, maar ik zou het wel zuur vinden. Mijn vervaldatum is namelijk niet 2025, maar 2024 ..!! Ik zag het destijds als een kansrijke investering. Kansrijk betekent dat ik altijd marge incalculeer dat het verkeerd kan gaan. Maar hé .. het jaar is nog niet voorbij. En een call is pas waardeloos als het ook waardeloos afloopt op jan./2024 welteverstaan. En zover is het nog niet. Dan even over verwachtingen en verwijten. Ik heb nog steeds grote verwachtingen van de techniek. Ik heb geïnvesteerd in de LWLG techniek en niet primair in de ceo. Daarnaast onderschatten een heleboel mensen hoeveel effort het kost om dit product up and running te krijgen. Hierdoor komt het voor mij niet aan op een jaartje meer of minder. Hoewel een minder wel heel fijn zou zin :-) Dus nee geen verwijten aan de Lebby, hoewel hij af en toe wel wat meer aan de aandeelhouders zou mogen denken. Hij hoeft voor mij niet zozeer te reageren op shorters en hun truukjes, maar af en toe iets meer voortgangsinfo zou mij wel blij maken. En dan bedoel ik technische info gekoppeld aan een tijdlijn. Maar als hij denkt dat de huidige gang van zaken strategisch het beste is dan gun ik hem het voordeel van vertrouwen. Baanbrekende techniek heeft nou eenmaal tijd nodig om zichzelf te bewijzen en anderen te overtuigen. Ik focus op 2024. Succes hè .

Blessed123
0
quote:

Cohiba's schreef op 26 april 2023 16:13:

[...]

Dat we nog veel geduld moeten hebben en we nog een paar jaar moeten wachten om onze Porsche of Ferrari te bestellen. Persoonlijk hoop ik ooit een kleine zorgboerderij te realiseren met mijn 30.000 aandeel om mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding te geven als Lwlg ooit zijn beloftes inlost. Maar zal dus nog een paar jaar duren. Geduld en hopelijk komt uiteindelijk alles goed. Wat ga jij met je winsten doen Eppo als die er ooit komen?
Ahh .. mooie intentie .. dan kom ik je misschien wel een beetje helpen. Alleen moet je dan niet te ver van GOUDA wonen. De grote klapper laat nog wel even op zich wachten. Ubiquitous heeft nou eenmaal een aanloop nodig. Maar zou leuk zijn als je jouw initiatief kan realiseren. Mensen voor mensen hè, zo krijgen we een mooie wereld ..
Richard999
0
@Blessed, Ik hoop voor jou en de andere optiebezitters dat alle opties die dit jaar gaan vervallen nog verzilverd kunnen worden. Er is nog niets verloren maar de tijd begint wel te dringen. Lichtpuntjes zijn dat Lebby en Marcelli hun contract t/m 2025 hebben verlengd ( dus een zinkend schip verlaten, is niet aan de orde), de nieuwe man Hatikem die samen met Lebby contracten moet gaan afsluiten en het veelvuldig gebruik van de korte termijn in de berichtgeving met betrekking tot een deal. Dan moet er toch wel iets aan gaan komen lijkt me. De ASM wordt belangrijker dan ooit.
Dragstar
0
De zenuwen staan gespannen bij menig belegger die geïnvesteerd heeft in lightwavelogic.
Vandaag min 4 % en het aandeel is nog 4,32 dollar waard.
Er werden 525.266 aandelen verhandeld waarvan 42,14% tijdens voor en nabeurs.
Shorters kunnen nog altijd beschikken over een ruime voorraad goedkoop te lenen aandelen.
Het persbericht van 22 maart 2023 bevat "Ik kijk ernaar uit om onze aandeelhouders op korte termijn meer updates te geven nu we naar commercialisering gaan", zegt Lebby.
Morgen dinsdag is de favoriete dag waarop lightwavelogic wel eens een PB verstuurd.
Het casino is open voor zij die willen spelen.
Surveiver
0
Gisteren wederom daling...had het niet verwacht -4% best droevig
Dinsdag wordt hierboven geschreven is vaak nieuwsdag bij LWL nou laat het dan vandaag maar gebeuren zodat we eens 25% omhoog gaan op 1 dag
De CEO zal toch zelf ook wel weten dat hij met goed nieuws moet komen richting zijn aandeelhouders
We zijn al weer 4 maanden ver in 2023 en nog helemaal niks dus..........
Rotel74
1
zoals gisteren wederom......."Niemand is geinteresseerd in jouw verwachting; niet in de snel getypte als in de zorgvuldig getypte" De CEO Michael Lebby overziet het spel veel beter...wachten , wachten etc.
Surveiver
0
Verrassend...Beurzen USA flink in de Min en LWL Groen
Rotel74: ik lig niet wakker van jouw tekst richting mij zinloos dus
Surveiver
0
quote:

Eppo schreef op 2 mei 2023 16:18:

Verrassend...Beurzen USA flink in de Min en LWL Groen
Rotel74: ik lig niet wakker van jouw tekst richting mij zinloos dus
Oeps het is al weer Rood
Fiftycent
0
Heee eppoooo waarom verkoop je de aandelen niet lekker? Ga je toch ergens anders in investeren of durf je niet? Niet zeuren over verlies want je had winst kunnen pakken op 20.
Surveiver
0
quote:

Analist1001 schreef op 2 mei 2023 16:58:

Heee eppoooo waarom verkoop je de aandelen niet lekker? Ga je toch ergens anders in investeren of durf je niet? Niet zeuren over verlies want je had winst kunnen pakken op 20.
Winst heb ik toendertijd zeker ook gepakt maar daarna weer te duur ingestapt
Verkopen op dit niveau geen optie
Het lijkt wel of iedereen blij is dat het aandeel al bijne een jaar daalt....apart
StartendeBelegger
0
quote:

Eppo schreef op 2 mei 2023 17:20:

[...]

Winst heb ik toendertijd zeker ook gepakt maar daarna weer te duur ingestapt
Verkopen op dit niveau geen optie
Het lijkt wel of iedereen blij is dat het aandeel al bijne een jaar daalt....apart
Eigen schuld dikke bult. Deze verhalen boeien ons echt helemaal niks.

Weer teveel aandacht aan je besteed, ook al zal je thuis ook weinig krijgen. Tsjuus.
Surveiver
0
quote:

StartendeBelegger schreef op 2 mei 2023 17:30:

[...]

Eigen schuld dikke bult. Deze verhalen boeien ons echt helemaal niks.

Weer teveel aandacht aan je besteed, ook al zal je thuis ook weinig krijgen. Tsjuus.
Bedankt voor deze zinnige bijdrage
Groeten van het thuisfront
Goudmijn64
1
quote:

Analist1001 schreef op 2 mei 2023 16:58:

Heee eppoooo waarom verkoop je de aandelen niet lekker? Ga je toch ergens anders in investeren of durf je niet? Niet zeuren over verlies want je had winst kunnen pakken op 20.
Hey Analist1001….. schorsing voorbij….welkom back
Fiftycent
0
[quote alias=Eppo id=14795971 date=202305021720]
[...]

Winst heb ik toendertijd zeker ook gepakt maar daarna weer te duur ingestapt
Verkopen op dit niveau geen optie
Het lijkt wel of iedereen blij is dat het aandeel al bijne een jaar daalt....apart
[/quote
Er zijn altijd opties Eppie....
Goudmijn64
1
quote:

Eppo schreef op 2 mei 2023 17:20:

[...]

Winst heb ik toendertijd zeker ook gepakt maar daarna weer te duur ingestapt
Verkopen op dit niveau geen optie
Het lijkt wel of iedereen blij is dat het aandeel al bijne een jaar daalt....apart
Hey Dietertje van Eis: nog steeds dat onderbuikgevoel van 15/17,50 usd?
Ik heb nog vertrouwen, maar voorlopig geen 15 usd.

Galapagos vandaag een mooie dag trouwens. Eindelijk herstel?
Dragstar
0
500.000 aandelen beschikbaar voor de shorters aan een zacht tarief van 5,9%
51% van alle handelingen van de laatste 5 beursdagen op rekening van de shorters.
Surveiver
0
quote:

Goudmijn64 schreef op 2 mei 2023 19:23:

[...]

Hey Dietertje van Eis: nog steeds dat onderbuikgevoel van 15/17,50 usd?
Ik heb nog vertrouwen, maar voorlopig geen 15 usd.

Galapagos vandaag een mooie dag trouwens. Eindelijk herstel?
Jazeker dat onderbuikgevoel
Zelfs nog sterker dan voorheen
Alleen ik word ongeduldig
Fiftycent
0
quote:

Eppo schreef op 2 mei 2023 19:53:

[...]

Jazeker dat onderbuikgevoel
Zelfs nog sterker dan voorheen
Alleen ik word ongeduldig
Geweldig Moneymaker ! Misschien een Rennie?
Dragstar
1
Beperkt verlies van bijna 1% voor lightwavelogic na het verhandelen van 456.513 aandelen.
Dark Pool-volume van vandaag is 144.547, wat 31,77% is van het totale volume .
4,28 dollar is de waarde van 1 lightwavelogic-aandeel.
Morgen spelen we verder.
6.502 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,27  -0,36  -0,04%  29 apr
 Germany40^ 18.128,90 +0,06%
 BEL 20 3.886,76 +0,31%
 Europe50^ 4.985,31 +0,08%
 US30^ 38.368,53 0,00%
 Nasd100^ 17.790,45 0,00%
 US500^ 5.114,78 0,00%
 Japan225^ 38.225,67 0,00%
 Gold spot 2.330,21 -0,24%
 EUR/USD 1,0704 -0,17%
 WTI 82,70 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Philips Konin... +29,35%
Alfen N.V. +14,76%
EBUSCO HOLDING +6,88%
FASTNED +4,79%
EXOR NV +3,96%

Dalers

Vastned -6,87%
VIVORYON THER... -5,88%
ASMI -4,39%
ADYEN NV -2,42%
BESI -2,42%