USG People « Terug naar discussie overzicht

week 16 start op 11,37 . adecco heeft de centen.

250 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
marathon 11
0
quote:

André S schreef op 17 april 2014 09:34:

Rustige handel; Blacky moet nog komen :-)
Jaaa, die koopt gelijk de hele daghandel op!!! Nog even wachten want het is misschien gisteren laat geworden aan het H. Conscienceplein.
tatje
0
Tja.

Morgen nog 2 weken en de cijfers kw 1 2014 komen aan de oppervlakte.

6 dagen later de ava.

Ik hoop dat de cijfers zo goed zijn, dat marathon alleen maar blije en super tevreden bestuursleden ontmoet.

Volgens mij zit ABN AMRO er flink naast met de winstprognoses 2014 en 2105 voor USG PEOPLE.

Het moet voor USG in 2014 en 2015 gaan beginnen, zodat niet, dan begint het nooit.

USG zal in 2015 toch meer omzetten dan de 2270 uit de jaarstukken !

Gaat USG in 2015 10% meer omzetten dan in 2013 !!

Ik zeg ja , maar ja het is maar een mening.

De marge in 2015 zet ik op 22.5%.

En tellen maar.

2270 met 10% geeft 2500 miljoen
marge 22,5%
Brutowinst 563.
Kosten 4 maal 94 is 376, met toch maar verhoging voor loonsverhogingen, marketing e.d
Kosten 383
ebitda 180
afschrijvingen 15
ebita 165
amortisatie 10
ebit 155
financiering 15
winst voor belasting 140
30% belasting
winst 98
winst p. aandeel 1,225 euro
Koers winst 18
Tel maar uit.

Dus 2015 10% meer omzet dan in 2013
Dus 2015 een marge die naar 22,5% gaat, ik denk nog laag.
Kosten 4 maal 94 is 376 verhogen naar 383.

Dat is mijn mening, daar moet U het mee doen.

Het bovenstaande is geen koop houd of verkoop advies, gewoon mijn mening.

Trouwens laatst werd op dit forum een artikel geplaatst over een nieuw lid voor de raad van commissarissen, ik dacht een belg van de post.

tatje
0
verslag van de raad van commissarissen

samenstelling raad van commissarissen


Binnen de Raad van Commissarissen is ruim voldoende kennis van de markt van flexibele arbeid. Daarnaast kent de Raad van Commissarissen ook een financieel specialist. Alle leden hebben de nodige ervaring op het gebied van algemeen ondernemingsmanagement en het leiden van grote, marktgerichte organisaties. Op die manier wordt gewaarborgd dat de raad voldoende kennis en kunde binnen zijn gelederen heeft om zijn toezichthoudende taak naar behoren uit te kunnen voeren.

De huidige samenstelling van de Raad van Commissarissen voldeed in 2013 niet geheel aan de diversiteitsdoelstellingen zoals die in de profielschets zijn opgenomen. Sinds het vertrek van Christian Dumolin wordt niet voldaan aan de gewenste diversiteit van nationaliteiten. Voorts bestond de Raad van Commissarissen eind 2013 voor 25% uit vrouwen. Hiermee voldoet de Raad van Commissarissen van USG People nog niet geheel aan het 30% evenwichtigheidsvereiste dat is opgenomen in de Wet Bestuur en Toezicht. USG People streeft naar een brede diverse samenstelling binnen alle lagen van haar onderneming en zal bij toekomstige benoemingen zoveel als mogelijk rekening houden met de vereisten. Met de voorgedragen benoemingen van Johnny Thijs en Willemijn Maas zal de samenstelling van de Raad van Commissarissen weer voldoen aan de diversiteit van nationaliteiten zoals opgenomen in de profielschets. De raad bestaat dan voor 20% uit vrouwen waarmee niet geheel aan de gestelde 30% evenwichtsvereiste wordt voldaan. De Raad van Commissarissen heeft deze vereiste ook meegewogen bij de werving van de voorgedragen leden en heeft naast de diversiteitsdoelstellingen binnen de beschikbare kandidaten gekozen voor complementariteit op specifieke deskundigheid en geschiktheid van de kandidaat.

Bij toekomstige benoemingen streeft de Raad van Commissarissen naar een samenstelling waarbij wel wordt voldaan aan deze eis.

FF een stukje eruit gehaald.

Marathon moet dus gaan stemmen tijdens de ava :-)

Met de voorgedragen benoemingen van Johnny Thijs en Willemijn Maas zal de samenstelling van de Raad van Commissarissen weer voldoen aan de diversiteit van nationaliteiten zoals opgenomen in de profielschets.
tatje
0
do 17 apr 2014, 11:53

Fors meer Nederlanders werken in België

BRUSSEL -
Fors meer Nederlanders werken tijdelijk in België. In 2013 waren er 41.984 officieel aangemeld. Dat is een stijging van 28,8 procent in vergelijking met 2011. Nederlanders vormen de grootste groep van alle EU-burgers die in België aan de slag zijn.




Foto: ANP


Op de tweede plaats in 2013 staan de Polen (23.429), gevolgd door de Duitsers (16.320), meldden Belgische media donderdag. Ook bij de Polen is er sprake van een forse stijging, maar net iets minder dan bij de Nederlanders. Het aantal Duitsers dat tijdelijk in België werkt, nam sinds 2011 juist af.

Relatief gezien steeg het aantal gedetacheerde werknemers en zelfstandigen uit Spanje het meest: een toename van 202 procent tot 2646.
[verwijderd]
0
lanciared
0
Fijne Pasen ook aan allen : Rick, André, Tatje, en nog vele anderen : hoop hiermee dat ik er geen enkele oversla.
Onze tegenstanders zijn geauomatiseerde computersystemen.
PC's die draaien op software waar geen mens meer aan te pas komt.

Je zou het anders maar zelf eens riskeren : Deze koers trachten tegen te houden, terwijl er elke dag links en rechts steeds maar positieve berichen op ons af komen.
Outlook positief ; sector positief ; alle signalen staan op groen : wie probeert nu deze koers maar tegen te houden ?
Eigenlijk weten we allen wel (je zal wel zien - 1e afspraak begin zomervakantie, 2e eind van de herfst) : Het lukt eigenlijk niet goed om deze koers op dit niveau tegen te houden.
Het gaat ze niet lukken.
(Ikzelf zou iets dergelijks niet riskeren , want het gaat me niet lukken)
En eigenlijk is dit erg frusterend ; wij weten eigenlijk toch wel dat "zij" verkeerd bezig zijn.

(En om af te sluiten : vermoed dat dit eigenlijk zo ongeveer het dieptepunt van koersniveau moet geweest zijn)
Mijn vrouw heeft op haar spaarrekeneing zo ongeveer 0,60 % op jaarbasis.
Het dubbel hiervan moet toch te behalen zijn op maandbasis met dit bedrijf op deze koers.

Prettige feestdagen. LR
nr36
0
RANDSTAD BLOEMEN LANGS DE AFGROND
De beren razen over de aandelenvelden en drukken de koersen rap richting het zuiden. Stevige countertrend bewegingen ontsieren de langere termijn uptrends, maar bieden tegelijkertijd koopkansen. Dit laatste is thans het geval op de weekgrafiek van Randstad. Ik zal de grafiek nader voor u duiden en omschrijven waarom de stieren langs de afgrond scheren. En u weet waar de mooiste bloemen groeien, niet waar?

Correctie droogt op
Dat er sprake is van een mooie uptrendfase behoeft nauwelijks enige toelichting. Hogere toppen en hogere bodems met koersvorming boven een fier oplopende gemidddeldelijn spreken wat dat betreft boekdelen. De ondertoon is positief, ook al zien we in de afgelopen weken de koers flink zakken. Maar de daling die vanaf 49,50 is gestart, mag worden benoemd als countertrend beweging, ofwel een correctie in de uptrend. Mijn marktlens geeft thans signalen af waaruit afgeleid kan worden dat de correctie opdroogt. Zo is er nu sprake van een witte candle op de sleepkabel, de swingteller staat op -9, veelal het einde van een downswing, en wil de RSI als spanningsmeter de OS-lijn opwaarts kruisen. Anders gezegd, op de juiste plek op de grafiek wordt geprobeerd te bodemen, om daarmee de uptrend intact te laten. De strijd is heftig rond het 40,00 niveau, de bullen hebben geen speelruimte meer onder in het veld.

randstad web

Anticiperen of reageren
Goed, er is zicht op bodemvorming met daarna kans op een nieuwe upswing ofwel actiebeweging in de uptrend. Deze week moet wit worden afgesloten en volgende week moet er een witte candle verschijnen op de gemiddeldelijn. Dan is er voldoende bevestiging voor bodemvorming en mogen we ons opmaken voor een koersrally naar wellicht 49,50, waar de stier al tweemaal is geweest.
U kunt als speculant anticiperen op het geschetste scenario door nu reeds aankopen te doen. Maar u kunt ook wachten op meer bevestiging. Dan doet u aankopen tegen een hogere koers. Maar dat is de prijs die u betaalt voor meer betrouwbaarheid, niet waar? Wat doet u?

nicoprbakker.nl/index.php/columns/arc...
nr36
0
USG People
-
Correctie in volle gang
De weekgrafiek toont een positieve
ondertoon die nu wat glans verliest
omdat er sprake is van een stevige
correctiebeweging. Vanaf de weerstand op
14,18 is een countertrend beweging gestart
die de koers inmiddels heeft teruggedrukt
in de Fibo zone. Bodemvorming rond
uiterlijk 10,30 zal een nieuwe hogere
bodem opleveren, waarna de stieren
worden uitgenodigd om weer op te stomen
naar de recente top. De RSI ruikt de 50
lijn en wil daar naar alle waarschijnlijkheid
opveren om daarmee bodemvorming te
bevestigen.
Koopjesjagers doen alvast wat aankopen,
trend beleggers wachten op een positieve
swingteller.

markets.rbs.nl/MediaLibrary/Document/...
MDT
0
quote:

marathon 11 schreef op 17 april 2014 08:03:

Gelukkig lopen vanmiddag de opties weer af. Daarna weer hogere sferen voor USG verwacht ik.

Je kan wel eens gelijk hebben... Ik zie vandaag een stuk minder "gedruk" dan gewoonlijk. Eigenlijk ziet het er vrij normaal uit.

Ik begrijp dat het volume laag is als je ziet dat na de cijfers mensen massaal usg aandeeltjes zijn gaan handelen en vervolgens van +7.5% naar 4% gedrukt is en de volgende dag van +3% naar +0.8%? Anyways, hopelijk is het koersdrukken afgelopen en krijgen de mensen weer vertrouwen in hogere koersen voor USG op korte termijn!

Prettig pasen
nr36
0
WASHINGTON (AFN) - In de Verenigde Staten is het aantal mensen dat afgelopen week voor het eerst een uitkering aanvroeg met 2000 toegenomen tot 304.000. Dat blijkt uit de jongste cijfers die het ministerie van Arbeid donderdag bekend heeft gemaakt.

Economen gingen er in doorsnee van uit dat het aantal uitkeringsaanvragen sterker zou toenemen, tot 315.000. In de week daarvoor bedroeg dat aantal 302.000, een cijfer dat licht naar boven is bijgesteld van een eerder gemelde 300.000. Dat was toen het laagste aantal sinds 2007. Het aantal mensen dat al langer een uitkering heeft is afgelopen week iets afgenomen.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
[verwijderd]
1
Ik hoop dat de computers waarop de manipuleerders hun programma draaien dit weekend doorbranden en de boel tot de grond toe affikt!
Wat een droeftoeters zijn het toch om tegen het einde van de dag weer zichtbaar de koers richting het slot van gisteren te zetten.

Hoe lang gaat men dit volhouden richting de geweldige cijfers die er 2 mei gepresenteerd gaan worden!!?

Zonder USG het lange weekend in? Ik dacht het echt niet hé!!

Alle Diehards van USG, fijn weekend en prettige paasdagen!
john24
0
De koers is naar mijn mening ook makkelijk te manipuleren als ik kijk naar het volume. Als meer mensen dit aandeel gaan vinden zal het volume toenemen en is het een stuk lastiger de boel te manipuleren. Maar zolang er zo veel gemanipuleerd word zal het volume relatief laag liggen dus niet interessant om er ook in te stappen en zo is het cirkeltje rond.
Alleen een paar zeer goede berichten van USG kan denk ik dit cirkeltje doorbreken.

Fijne paas
tatje
0
Ik heb het idee, tenminste dat heb ik, dat het een leuk en lang weekend gaat worden, met een lekker USG gevoel.

EU, VS Oekraine en Rusland, hebben veel stappen op papier gezet om te deescaleren.

kerry en Labrov spraken voorafgaand aan de meeting nog ff apart en kerry zal de santies hebben verklaard, die VS gaat nemen, als er niets uit de meeting komt.

Als het goed is gaan alle illegaal gewapende mensen en bezetters naar huis, krijgen allemaal amnestie.

Als iedereen doet, wat ie vandaag heeft beloofd, dan gaan de beurskoersen niet meer lijden onder de oekraine crisis.

Maaaaaaar het moet allemaal wel worden uitgevoerd.

Ik heb er wel vertrouwen in en dus ook in de groei en versnelling van USG.

Jippie !

Heb de persconferenties van Kerry en Labrov op CNN helemaal gevolgd.

Het gevoel is goed, nu de uitvoering nog.
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 15 april 2014 11:38:


De stijging ziet er wel leuk uit, maar de € 12,00 zien we denk ik deze week niet op de borden, want daar is het sentiment op de beurs te zwak voor.
Ik zie dit herstel voorlopig maar als een technisch herstel.

Gerrit

Helaas zat een koers op € 12,00 er inderdaad niet in.
Kwartaalcijfers van ASML en AKZO waren onder de maat.
Per saldo is deze korte beursweek als een nachtkaars uitgegaan.
Veel koersen zijn aan alle kanten gemanipuleerd door de optie-beurs.
Volgende week opnieuw een korte beursweek en dan maar zien of de maand mei ons blij maakt, want het word wel een keer tijd dat de AEX definitief boven de 400 stijgt en de weerstand op 409 aan gaat vallen.
Het is dan te hopen dat de cijfers van USG wel goed zullen vallen.

Prettige Pasen iedereen.

Mvrgr. van Gerrit
tatje
0
Heb niet zoveel tijd, maar toch ff de handel en wandel van onze Willemijn aan de kaak stellen.

Als ik het zo lees, is het haar tweede lidmaatschap van een raad van Commissarissen.
Dus wordt ze voorgedragen tijdens de AVA van USG PEOPLE.

Mevrouw Willemijn Maas (1959)
terug
Lid van het bestuur
Laatst bijgewerkt op: 10-03-2009 10:16:02

Curriculum Vitae

Willemijn Maas is Algemeen directeur van de AVRO. Mevrouw Maas studeerde Logopedie-Akoepedie te Amsterdam, volgde de lerarenopleiding voor gezondheidszorg in Maastricht en Hoger Management voor Non-Profit Organisaties (organisatie en bedrijfskunde, marketing en ondernemen, personeelsmanagement, financieel-economisch management). Willemijn was logopedist bij de Stichting Afasietherapie Amsterdam, de Herderschee-Kooleschool, school voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen en doceerde logopedie in Amsterdam. Zij vervolgde haar carriëre als Hoofd Accountmanagement Sociaal Agogische Opleidingen (SAO) na als Projectmanager Duale leerroutes voor de SAO gewerkt te hebben. Van 1999 Ð 2000 was Willemijn Maas Adjunct directeur van het Instituut voor Laboratorium, Milieu en Procestechnologie om in 2000 adjunct directeur te worden van het Instituut voor Management en Economie en de Johan Cruyff University, waar zij van 2001 tot 2004 directeur was. Van 2004 - 2006 was zij Vice decaan van de Amsterdam School of Economics and Business, waar zij van 2004 - 2006 tevens Directeur van het Cluster Economie en Management was. Van 2005 - 2006 was zij Directievoorzitter van de HES Hogeschool voor Economische Studies. Naast het bestuur van NINTES is Willemijn actief als Lid Raad van Toezicht Unicef Nederland en Raad van Toezicht Beeld en Geluid.

Overzicht van Willemijn Maas
Huidig Lid Raad van Commissarissen bij Havenbedrijf Amsterdam N.V
Lid Raad van Toezicht bij Prins Bernard Cultuurfonds
Vice Voorzitter van Bestuur bij CoBo fonds

alles bekijken
Vorig Lid Raad van Toezicht bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Lid van bestuur bij Nintes
CEO bij HES School for Economics

alles bekijken
Opleiding ISBW
Maastricht University
Hogeschool van Amsterdam

alles bekijken
Connecties
500+ connecties
Websites Bedrijfswebsite


Ervaring van Willemijn Maas



Lid Raad van Commissarissen

Havenbedrijf Amsterdam N.V

March 2013 – Present (1 year 2 months) Amsterdam



Lid Raad van Toezicht

Prins Bernard Cultuurfonds

November 2009 – Present (4 years 6 months)



Vice Voorzitter van Bestuur

CoBo fonds

September 2009 – Present (4 years 8 months)



Lid Raad van Toezicht

Unicef

Nonprofit; 10,001+ employees; Non-profitorganisatie-management industry

February 2008 – Present (6 years 3 months)



Algemeen Directeur (CEO)

AVRO

Public Company; 201-500 employees; Radio en tv industry

May 2006 – Present (8 years)



Lid Raad van Commissarissen

I Care

May 2006 – Present (8 years)

I Care is een producent van mediaproducties op het gebied van Gezondheid en wellness



Lid Raad van Toezicht

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Nonprofit; 201-500 employees; Musea en instellingen industry

April 2007 – April 2011 (4 years 1 month)



Lid van bestuur

Nintes

January 2008 – March 2011 (3 years 3 months)

Nintes is een netwerkorganisatie voor managers en bestuurders



CEO

HES School for Economics

2004 – 2006 (2 years)



CEO faculty of economics and business

Hogeschool van Amsterdam

Educational Institution; 1001-5000 employees; Hoger onderwijs industry

2001 – 2006 (5 years)



directeur

Johan Cruyff Institute for Sport Studies

Educational Institution; 51-200 employees; Hoger onderwijs industry

2000 – 2006 (6 years)

Ik weet niet hoeveel Willemijn weegt, maar een echt zwaargewicht voor USG !

Maar ja, er moet een vrouw bij, in het kader van de diversiteitsdoelstellingen :-)

marathon 11
0
quote:

tatje schreef op 18 april 2014 10:23:

Heb niet zoveel tijd, maar toch ff de handel en wandel van onze Willemijn aan de kaak stellen.

Als ik het zo lees, is het haar tweede lidmaatschap van een raad van Commissarissen.
Dus wordt ze voorgedragen tijdens de AVA van USG PEOPLE.

Mevrouw Willemijn Maas (1959)
terug
Lid van het bestuur
Laatst bijgewerkt op: 10-03-2009 10:16:02

Ik weet niet hoeveel Willemijn weegt, maar een echt zwaargewicht voor USG !

Maar ja, er moet een vrouw bij, in het kader van de diversiteitsdoelstellingen :-)

En binnenkort komt er waarschijnlijk nog zo'n vrouwelijke zwaargewicht bij of men gaat terug naar 3 man en dat is dan weer niet aannemelijk want met 3 man als RvC gaan dineren is gewoon totaal niet gezellig.
tatje
0
Mulder 2014 herbenoeming
De Jong 2014 herbenoeming
Veerman tot 2016.
Willemijn Maas is voorgedragen. Vrouw en Nederlandse.
Johnny Thijs is voorgedragen.Man en belgisch.

tatje
0
vr 18 apr 2014, 09:59

Groei bedrijfsinvesteringen trekt flink aan


DEN HAAG (AFN) -
Bedrijven in Nederland investeerden in februari 9,2 procent meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Een maand eerder namen de investeringen nog met 7,6 procent op jaarbasis toe.



Februari, dat net zoveel werkdagen telde als vorig jaar, is de 5e maand op rij waarin de bedrijfsinvesteringen zijn gestegen. Ondernemers staken met name fors meer geld in machines en in de bouw van woningen en bedrijfspanden.
250 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  03 mei
 Germany40^ 18.017,10 +0,09%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.930,44 +0,18%
 US30^ 38.691,83 0,00%
 Nasd100^ 17.893,96 0,00%
 US500^ 5.127,53 0,00%
 Japan225^ 38.326,05 0,00%
 Gold spot 2.310,52 +0,38%
 EUR/USD 1,0765 +0,01%
 WTI 78,11 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%