Delta Lloyd « Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2016

Goedekans
0
quote:

RickBreda schreef op 17 november 2016 17:28:

Resumé:

Het hogere tweede bod gaat er zeker (99%) voor 28 december 2016 komen.

Het dalende risico is nagenoeg (99%) nul, zeker niet onder de lage €5,30.

Er kan zomaar nog een tweede partij zich gaan melden.

Indien het vijandige lage bod van NN niet was gekomen, had de koers vanaf het moment van het bod NN op eigen kracht net als AEGON ca. 30% gestegen en zelfstandig op (€ 4,10 + 30%= € 5,33 gestaan.

De rente is aan het stijgen en dat is super positief voor een verzekeraar (pensioenen) als DL.

Groot aandeelhouders blijven rustig zitten en wachten de bonus af!!

Dus NN als jullie een goede deal willen sluiten zul je morgen met een tweede bod van minimaal €6,30 moeten komen en anders gewoon lekker stand alone doorgaan (als dat tenminste lukt zonder staatssteun zoals de laatste keer miljarden nodig waren om jullie clubje overeind te houden)!!!

Dus geen paniek beste particulieren, DL gaat nog flink stijgen, stand alone of dmv een goed bod.
Goed verhaal!!!
DerksVisie
0
quote:

realiteit 2016 schreef op 17 november 2016 18:58:

[quote alias=pieterbell id=9716374 date=201611171728]
[...]waarom FUBON niet? en een ANBANG mocht wel VIVAT overnemen..

Vivat stond met zijn rug tegen de muur, maar de overheid heeft er heel spijt van. Anbang ontsloeg direct de hele raad van bestuur, en alle lagere directieleden en heeft ze vervangen door Chinezen.
Dat is de reden waarom ze nooit zullen toestaan dat Fubon DL mag overnemen.
Die hele raad had toch ook, op zijn zacht gezegd, het bedrijf naar de klote geholpen. Onzin dat door het vervangen van het bestuur het nu opeens onmogelijk is voor buitenlandse bedrijven DL over te nemen. Nee bedrijfsresultaten zitten weer in een groeiend perspectief. En betreft de Solveny-2 ratio heeft NN het helemaal voor een koopje. Delta Lloyd rekent namelijk met het STANDAARD REKENMODEL. Als NN (of andere gegadigden) het nu koopt mogen zij direct hun Custom Rekenmodel gebruiken. Waardoor waarschijnlijk de solvency met 10-15% omhoog vliegt.

Conclusie: Als NN niet een beter bod doet zijn ze gek. De concurrentie ligt op de loer dat was dan ook louter de reden waarom zij het vijandelijk bod in eerste instantie hebbem gedaan.
Goedekans
0
quote:

realiteit 2016 schreef op 17 november 2016 17:25:

[quote alias=Stier de Beer id=9716212 date=201611171703]
Iedereen eruit? Mooi dan kan het bod komen, aldus NN.

Komt geen bod als DL weigert met NN te praten en boeken te laten onderzoeken.
Als NN het zat wordt en afhaakt, staat de koers gelijk weer rond de € 4,00
Complete onzin keer op keer!!!
Goedekans
0
quote:

Joseph185 schreef op 17 november 2016 17:57:

[...]
Waar moet ik beginnen bij zoveel onjuistheden. We weten gewoon niets zeker en DL laagste koers was €5,226 op 9/11. Kan dit niet opnieuw gebeuren. Ik denk dat dat wel kan. Daar was toen niet ook niet veel voor nodig.
Ook kun je niet weten wat DL op eigen kracht gedaan had. Op basis van de Q3 cijfers?? DL had geen Aegon cijfers.
Het voelt allemaal wat wanhopig aan dat soort 99% zekerheden. Ik gok erop dat het allemaal wel zal gebeuren maar ik reken mezelf niet rijk. Overigens was vandaag wel weer een mooie kans om veel terug te kopen. Dat de koers op en neer blijft gaan dat weten we wel zeker.
Die Joseph loopt 185 dagen achter. Een onzin verhaal!!!
Goedekans
0
quote:

realiteit 2016 schreef op 17 november 2016 19:01:

[...]

Gelijk heb je. Er klopt iets niet bij DL, wellicht zitten de boeken van DL nog vol Niek Hoek fraude en willen ze daarom de overname van NN tegenhouden, want anders komt alle shit naar boven bij een boekenonderzoek.
Ze zijn nu NN aan het saboteren door te weigeren in gesprek te gaan.
Sjonge jonge jonge , waar haalt die onrealistische man al die onzin vandaan.
Hij kan het beste naar Fantasialand het komende weekend.
Goedekans
0
N.N.heeft de mooie cijfers gekregen van de belastingbetaler, laten we dat niet vergeten!!! Ze hebben met belastinggeld onder leiding van ING het schip weer op koers gekregen. En dan nu een grote broek aantrekken.
Lekker makkelijk!!
Goedekans
0
Zo nu aan de dis, even alle N.N. ergernis vergeten.
Een fijne en gezellige avond toegewenst.
Pirola
0
Gevoelsmatig: ik merk dat ik steeds meer uitkijk naar het slotdividend van 18 cent dan naar het volgende (krenterige) bod van NN.
Situatie voor verzekeraars als DL is toch echt iets verbeterd de laatste weken. Cijfers waren niet zo verassend als Aegon maar zijn nog steeds wel in lijn met zoals directie eerder had aangegeven voor de toekomst, zijnde stabiel resultaat met langzaam groeiend dividend. En dat dividend, daar had ik ze toch voor gekocht? Alternatieven voor DL liggen ook niet voor een prikkie voor het oprapen. En de koers, ach dat kan alle kanten op zoals altijd op de beurs.
NN had allang zaken kunnen doen met DL, maar ze willen niet te veel betalen (understatement) en kiezen voor de trage tactiek. Misschien lukt het ze, en misschien niet. Kan me eigenlijk niet veel meer schelen.
Groet
[verwijderd]
0
quote:

Pirola schreef op 17 november 2016 19:46:

Gevoelsmatig: ik merk dat ik steeds meer uitkijk naar het slotdividend van 18 cent dan naar het volgende (krenterige) bod van NN.
Situatie voor verzekeraars als DL is toch echt iets verbeterd de laatste weken. Cijfers waren niet zo verassend als Aegon maar zijn nog steeds wel in lijn met zoals directie eerder had aangegeven voor de toekomst, zijnde stabiel resultaat met langzaam groeiend dividend. En dat dividend, daar had ik ze toch voor gekocht? Alternatieven voor DL liggen ook niet voor een prikkie voor het oprapen. En de koers, ach dat kan alle kanten op zoals altijd op de beurs.
NN had allang zaken kunnen doen met DL, maar ze willen niet te veel betalen (understatement) en kiezen voor de trage tactiek. Misschien lukt het ze, en misschien niet. Kan me eigenlijk niet veel meer schelen.
Groet
wanneer is het slotdividend van 18 cent?
Pirola
0
Pas ergens tweede kwartaal 2017. Gaan we waarschijnlijk niet meer meemaken. Was cynisch bedoeld van mijn kant. Groet
[verwijderd]
0
www.telegraaf.nl/dft/dftavond/2705373...

Boekenonderzoek nodig voor overnamedeal
Wantrouwen NN in cijfers Delta Lloyd

Thijs Rösken
Den Haag -

NN Group zorgde gisteren voor wat meer twijfels over een nieuw bod op Delta Lloyd. Het positieve geluid van Delta Lloyd werd niet beantwoord.
pindakaas
0
Den Haag - NN Group zorgde donderdag voor wat meer twijfels over een nieuw bod op Delta Lloyd. Het positieve geluid van Delta Lloyd werd niet beantwoord.

Waar Delta Lloyd-ceo Hans van der Noordaa woensdag nog over goede gesprekken tussen beide verzekeraarsbesturen sprak, hield NN het gisteren op ’beperkte gesprekken’. NN wil wel verder praten, want het doel is een bod dat gesteund wordt door het Delta Lloyd bestuur. Maar in NN’s statement lijkt Delta Lloyd zich vooralsnog minder constructief op te stellen dan een dag eerder werd voorgespiegeld.

Delta Lloyd doet er alles aan om na een eerste afwijzing van een NN-bod van €5,30 per aandeel een hogere prijs te bemachtigen. En moet ook wel. Aandeelhouders hebben tegen een goede prijs, naar verluidt €5,80, wel oren naar een overname.

Synergieën

Van der Noordaa toonde bij de kwartaalcijfers een rekenvoorbeeld van kostensynergieën van een overname met een uitkomst van minstens €200 miljoen per jaar, een stuk hoger dan analisten eerder inschatten. Daar bovenop zouden nog kapitaalvoordelen te behalen zijn, omdat er bij extra schaal minder buffers nodig zijn om bepaalde beleggingsrisico’s af te dekken. Samen zou dit een veel hogere prijs dan €5,30 moeten uitlokken.

NN laat zich niet zo makkelijk verleiden. Ceo Lard Friese noemde die schattingen van zijn voormalige baas bij ING ’wel erg hoog’. Volgens NN ziet Delta Lloyd zitten er mogelijk dubbelingen in de berekening en worden mogelijke risico’s of kostennadelen onvoldoende meegenomen. „En we vinden dat we erg voorzichtig moeten blijven over kapitaalvoordelen.”

Boekenonderzoek

NN wil graag in gesprek en in de boeken kijken bij Delta Lloyd om een hogere prijs te durven betalen. Friese: „We weten door de derde kwartaalcijfers weer meer, maar hebben meer informatie nodig.” Delta Lloyd wil juist eerst een mooie prijs horen voordat de verzekeraar de boeken opent.

„Met die impasse lijkt het dat beide verzekeraars nog ver uit elkaar zitten en het misschien niet zo makkelijk eens gaan worden”, zegt analist Robin van den Broek van Mediobanca. Ook Deutsche Bank ziet de kans afnemen dat er een deal komt, omdat Delta Lloyd de deur naar een boekenonderzoek blijkbaar nog niet heeft opengezet.

Voorlopig hoeft een nieuw bod nog niet op tafel te komen. Delta Lloyd lijkt volgens Van den Broek meer baat bij een goede voortgang van gesprekken, terwijl NN de Amsterdamse verzekeraar laten zweten.

Goed verhaal

„NN houdt naar aandeelhouders nog steeds een goed verhaal als een deal niet rondkomt omdat er een te hoge prijs werd gevraagd. Delta Lloyd duidelijk niet.” Van den Broek doelt op aandeelhouders van Delta Lloyd die vrezen voor een grote koersval als Delta Lloyd alleen verder moet. Werknemers zullen daar wel blij mee zijn omdat veel banen daarmee behouden blijven.

De analist schetst een beeld van een zelfstandig Delta Lloyd als renteniveaus nog even laag blijven. Delta Lloyd bleek in het derde kwartaal weer erg gevoelig voor renteschommelingen. „Met een strenge toezichthouder als DNB, kan dividendbetaling dan wel eens in gevaar komen. Leg dat maar eens uit aan aandeelhouders, als je je ook had kunnen laten overnemen.”

Strategie

NN-ceo Friese toonde zich bij zijn kwartaalcijferpresentatie gewillig om Delta Lloyd over te nemen. „De transactie past heel goed in de strategie van NN om winstgevendheid en vrije kasstromen te verhogen. Maar mocht het onverhoopt toch niet lukken om tot een deal te komen, dan gaan we door met onze huidige beleid.” De hoge solvabiliteit en vele contanten op de balans kunnen ook via aandeleninkoop of dividend aandeelhouderswaarde creëren, meent NN.

Ook de goede kwartaalcijfers geven NN in de overnamestrijd meer rust dan de matige resultaten bij Delta Lloyd. NN’s nettowinst steeg met een derde ten opzichte van vorig jaar, terwijl een daling werd verwacht. Het operationeel resultaat daalde met 19% door veel dividend die NN vorig jaar kreeg. Zonder dat effect zou er een plus zijn van 15%.

Minder noodzaak

De solvabiliteit daalde wel (een bijzondere stijging door een stijgende waarde van de obligatieportefeuille in de zomer liep er nu weer uit), maar NN blijft een van de best gekapitaliseerde verzekeraars van Europa. Er is dus geen geldgebrek voor een overname, maar ook niet zoveel noodzaak omdat het bedrijf ook zonder Delta Lloyd er goed voorstaat
IQ
0
quote:

Pirola schreef op 17 november 2016 19:46:

Gevoelsmatig: ik merk dat ik steeds meer uitkijk naar het slotdividend van 18 cent dan naar het volgende (krenterige) bod van NN.
Situatie voor verzekeraars als DL is toch echt iets verbeterd de laatste weken. Cijfers waren niet zo verassend als Aegon maar zijn nog steeds wel in lijn met zoals directie eerder had aangegeven voor de toekomst, zijnde stabiel resultaat met langzaam groeiend dividend. En dat dividend, daar had ik ze toch voor gekocht? Alternatieven voor DL liggen ook niet voor een prikkie voor het oprapen. En de koers, ach dat kan alle kanten op zoals altijd op de beurs.
NN had allang zaken kunnen doen met DL, maar ze willen niet te veel betalen (understatement) en kiezen voor de trage tactiek. Misschien lukt het ze, en misschien niet. Kan me eigenlijk niet veel meer schelen.
Groet
Helemaal eens, Hans van der Noords laat zich niet gek maken door NN, lekker zo laten, koers komt best wel goed komende twee jaar, lekker dividend ontvangen.
[verwijderd]
0
Waarom een boekenonderzoek door een concurrent laten doen, als die niet bereid is een hogere prijs te betalen. Dat doe je dan toch niet, wil je je concurrentiepositie niet nodeloos laten verslechteren.
Dat zou Robin van de Broek toch ook moeten begrijpen.
NN kan toch die impasse doorbreken door een hoger bod onder voorbehoud te doen van boekenonderzoek.
Of is NN bevreesd dat dan een derde alsnog er gemakkelijk over heen kan gaan. Het is toch vaak zo dat: waar 2 honden vechten om een been, loopt de derde er mee heen.
Maar of er een derde partij is en wie die derde is, is nog volstrekt onduidelijk.
Ik wacht af, verkoop niets.
williewilwel
0
quote:

pindakaas schreef op 17 november 2016 20:10:

Den Haag - NN Group zorgde donderdag voor wat meer twijfels over een nieuw bod op Delta Lloyd. Het positieve geluid van Delta Lloyd werd niet beantwoord.

Waar Delta Lloyd-ceo Hans van der Noordaa woensdag nog over goede gesprekken tussen beide verzekeraarsbesturen sprak, hield NN het gisteren op ’beperkte gesprekken’. NN wil wel verder praten, want het doel is een bod dat gesteund wordt door het Delta Lloyd bestuur. Maar in NN’s statement lijkt Delta Lloyd zich vooralsnog minder constructief op te stellen dan een dag eerder werd voorgespiegeld.

Delta Lloyd doet er alles aan om na een eerste afwijzing van een NN-bod van €5,30 per aandeel een hogere prijs te bemachtigen. En moet ook wel. Aandeelhouders hebben tegen een goede prijs, naar verluidt €5,80, wel oren naar een overname.

Synergieën

Van der Noordaa toonde bij de kwartaalcijfers een rekenvoorbeeld van kostensynergieën van een overname met een uitkomst van minstens €200 miljoen per jaar, een stuk hoger dan analisten eerder inschatten. Daar bovenop zouden nog kapitaalvoordelen te behalen zijn, omdat er bij extra schaal minder buffers nodig zijn om bepaalde beleggingsrisico’s af te dekken. Samen zou dit een veel hogere prijs dan €5,30 moeten uitlokken.

NN laat zich niet zo makkelijk verleiden. Ceo Lard Friese noemde die schattingen van zijn voormalige baas bij ING ’wel erg hoog’. Volgens NN ziet Delta Lloyd zitten er mogelijk dubbelingen in de berekening en worden mogelijke risico’s of kostennadelen onvoldoende meegenomen. „En we vinden dat we erg voorzichtig moeten blijven over kapitaalvoordelen.”

Boekenonderzoek

NN wil graag in gesprek en in de boeken kijken bij Delta Lloyd om een hogere prijs te durven betalen. Friese: „We weten door de derde kwartaalcijfers weer meer, maar hebben meer informatie nodig.” Delta Lloyd wil juist eerst een mooie prijs horen voordat de verzekeraar de boeken opent.

„Met die impasse lijkt het dat beide verzekeraars nog ver uit elkaar zitten en het misschien niet zo makkelijk eens gaan worden”, zegt analist Robin van den Broek van Mediobanca. Ook Deutsche Bank ziet de kans afnemen dat er een deal komt, omdat Delta Lloyd de deur naar een boekenonderzoek blijkbaar nog niet heeft opengezet.

Voorlopig hoeft een nieuw bod nog niet op tafel te komen. Delta Lloyd lijkt volgens Van den Broek meer baat bij een goede voortgang van gesprekken, terwijl NN de Amsterdamse verzekeraar laten zweten.

Goed verhaal

„NN houdt naar aandeelhouders nog steeds een goed verhaal als een deal niet rondkomt omdat er een te hoge prijs werd gevraagd. Delta Lloyd duidelijk niet.” Van den Broek doelt op aandeelhouders van Delta Lloyd die vrezen voor een grote koersval als Delta Lloyd alleen verder moet. Werknemers zullen daar wel blij mee zijn omdat veel banen daarmee behouden blijven.

De analist schetst een beeld van een zelfstandig Delta Lloyd als renteniveaus nog even laag blijven. Delta Lloyd bleek in het derde kwartaal weer erg gevoelig voor renteschommelingen. „Met een strenge toezichthouder als DNB, kan dividendbetaling dan wel eens in gevaar komen. Leg dat maar eens uit aan aandeelhouders, als je je ook had kunnen laten overnemen.”

Strategie

NN-ceo Friese toonde zich bij zijn kwartaalcijferpresentatie gewillig om Delta Lloyd over te nemen. „De transactie past heel goed in de strategie van NN om winstgevendheid en vrije kasstromen te verhogen. Maar mocht het onverhoopt toch niet lukken om tot een deal te komen, dan gaan we door met onze huidige beleid.” De hoge solvabiliteit en vele contanten op de balans kunnen ook via aandeleninkoop of dividend aandeelhouderswaarde creëren, meent NN.

Ook de goede kwartaalcijfers geven NN in de overnamestrijd meer rust dan de matige resultaten bij Delta Lloyd. NN’s nettowinst steeg met een derde ten opzichte van vorig jaar, terwijl een daling werd verwacht. Het operationeel resultaat daalde met 19% door veel dividend die NN vorig jaar kreeg. Zonder dat effect zou er een plus zijn van 15%.

Minder noodzaak

De solvabiliteit daalde wel (een bijzondere stijging door een stijgende waarde van de obligatieportefeuille in de zomer liep er nu weer uit), maar NN blijft een van de best gekapitaliseerde verzekeraars van Europa. Er is dus geen geldgebrek voor een overname, maar ook niet zoveel noodzaak omdat het bedrijf ook zonder Delta Lloyd er goed voorstaat

Joseph185
0
quote:

regenboog schreef op 17 november 2016 19:35:

[...]

Die Joseph loopt 185 dagen achter. Een onzin verhaal!!!
Hoezo 185 dagen. Wat is dat voor een gezwets.
Ik zei: We weten gewoon niets zeker en DL laagste koers was €5,226 op 9/11. Kan dit niet opnieuw gebeuren. Ik denk dat dat wel kan. Daar was toen ook niet veel voor nodig.
Dat is gewoon feitelijke informatie. De koers kan altijd opnieuw duiken ook al wordt gesteld door sommige forumleden dat de koers niet onder de €5,30 kan. Dat kan dus echt wel. Als mensen onzin verkopen mag je daar toch wel wat van zeggen.
[verwijderd]
0
Op 2 november stond in de Telegraaf dat GS op verzoek van DL een rondje langs de verzekeraars zou maken om na te gaan of er anderen dan NN geïnteresseerd waren in een overname van DL.
We zijn nu 2 weken verder en de laatste cijfers zijn bekend. Dus ik kan me voorstellen dat als een derde geïnteresseerd is, die tot 28 december wacht tot NN met de billen bloot gegaan is.
Mijn calls expireren in januari, dus ik heb de tijd
[verwijderd]
0
NN en Delta Lloyd ruziën over voordelen overname
Het conflict over hoeveel verzekeraar Delta Lloyd waard is bij een overname door branchegenoot NN Group is donderdag verder op scherp gezet. NN NN€30,02+1,97% vindt dat Delta Lloyd veel te optimistisch is over mogelijke kostenvoordelen bij een eventueel samengaan. NN zegt 'voorzichtig' te willen omgaan met aannames die een mogelijk een hoger bod zouden rechtvaardigen.
De uitspraken bevestigt het beeld dat de geplande overname, die zou moeten uitmonden in de grootste verzekeraar van het land, muurvast zit.
Bestuursvoorzitter Lard Friese van NN liet doorschemeren dat hij eerst inzage wil in de boeken van Delta Lloyd voor hij verdere stappen zet. Hij is er zelfs niet zeker van dat hij het oorspronkelijke bod van €5,30 doorzet, terwijl dat door Delta Lloyd als veel te mager terzijde is geschoven.
'Onze intentie om een bod uit te brengen was gebaseerd op openbare informatie. We willen in de gelegenheid gesteld worden om onze aannames te verifiëren voordat we tot een formeel bod komen', zei hij.
Tegenaanval
Daarmee gaat Friese in de tegenaanval, nadat Delta Lloyd een dag eerder in het openbaar met concrete informatie kwam over de voordelen van een samengaan. Zo hoopt de prooi, die zijn boeken nog niet wil laten inzien, zijn roep om een hoger bod te onderbouwen.
Volgens Delta Lloyd zitten er kostenvoordelen van 'minstens €200 mln per jaar' in het vat bij een overname. Friese van NN reageerde daar donderdag meteen op: 'Ik denk dat dat bedrag heel hoog is'. Hij wees erop dat de door Delta genoemde besparing een enorm deel is van de beïnvloedbare kostenbasis. Delta Lloyd noemde ook kapitaalvoordelen, omdat de verplichte buffer straks voordeliger mag worden berekend. Reactie NN: 'NN blijft voorzichtig rond kapitaalvoordelen.'
NN noemde juist elementen die de prijs drukken, zoals reorganisatielasten en synergienadelen bij sommige onderdelen. 'Dat zijn relevante factoren bij de waardering', stelt NN.
Onderhandelingen
De Haagse verzekeraar geeft ook een iets andere lezing over de onderhandelingen. Terwijl Delta Lloyd een dag eerder sprak van meerdere vergaderingen met senior management, heeft NN het over 'beperkte interactie met Delta Lloyd tot nu toe'. Volgens Friese is er 'niet echt over de inhoud' gesproken.
Of NN ook een bod uitbrengt zonder boekenonderzoek, wilde Friese niet zeggen. Ook over de mogelijkheid van een vijandig bod wilde hij 'niet speculeren'.
Lager operationeel resultaat
Door de openbare strijd tussen NN en Delta Lloyd over een eventuele overname was er donderdag weinig aandacht voor het kwartaalbericht zelf. NN heeft afgelopen kwartaal een lager operationeel resultaat geboekt van € 319 mln. Volgens NN is het verschil - een jaar geleden was het €392 mln - volledig te wijten aan een eenmalige winst uit beleggingen in private equity vorig jaar. Daarvoor gecorrigeerd zou het resultaat juist 15% hoger liggen. Het nettoresultaat lag juist hoger op € 436 mln door marktwaarderingen van de beleggingsportefeuille.
De schadeverzekeringen in Nederland waren ook in het derde kwartaal verliesgevend, ook al was er geen zomerstorm zoals die van juni. NN geeft 101% van de premie-inkomsten uit aan claims en interne kosten, waar het streefpercentage 97% is.
De solvabiliteit was 236%, ofwel 16 procentpunt lager dan eind tweede kwartaal. Eind juni werd de solvabiliteit van alle verzekeraars omhoog geduwd doordat, kort na het referendum over de Brexit, de veilige staatsobligaties meer waard werden. Dat effect is er weer uit gelopen.
Sinds de verkiezing van Trump is de rente wereldwijd opgelopen. Volgens NN is het effect op de solvabiliteit van alle marktbewegingen sinds het einde van het kwartaal vrijwel nihil.
[verwijderd]
0
Die artikelen die nu weer gepubliceerd zijn bij telegraaf en FD zijn fijn voor NN. Hoort m.i. Bij het hoogstaande spel wat wordt gespeeld door de partijen. Het zou best eens een (vijandige) overname kunnen worden met een harde strijd. Dat was destijds bij het vijandige bod al duidelijk. Dat dit nog een vervolg krijgt na 1,5 jr voorbereiding van NN lijkt me logisch. Ze gaan echt niet 6 mnd wachten op een volgende poging... dan wordt je net zo geloofwaardig als Bpost...
31.190 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 ... 1556 1557 1558 1559 1560 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,83  -3,44  -0,39%  18:05
 Germany40^ 17.905,20 -1,18%
 BEL 20 3.883,26 -0,09%
 Europe50^ 4.901,63 -1,60%
 US30^ 38.043,99 -0,85%
 Nasd100^ 17.570,06 -1,24%
 US500^ 5.063,57 -1,00%
 Japan225^ 38.318,54 +0,24%
 Gold spot 2.285,71 -2,15%
 EUR/USD 1,0672 -0,46%
 WTI 81,58 -1,35%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Corbion +2,70%
B&S Group SA +1,20%
Ahold Delhaize +1,17%
ForFarmers +1,04%
OCI +1,00%

Dalers

VIVORYON THER... -13,94%
EBUSCO HOLDING -5,50%
ACOMO -4,69%
Air France-KLM -4,29%
Arcadis -3,88%