Randstad « Terug naar discussie overzicht

RANDSTAD NV 2022

288 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 » | Laatste
Lepre Chaun
0
Randstad Group België koopt Hudson Benelux

De Belgische tak van uitzendconcern Randstad heeft Hudson Benelux overgenomen. Dit is een specialist in advisering op het vlak van personeelszaken. Het bedrijf uit Gent biedt ook datagedreven human resources tools.

Hudson werd in 1982 opgericht door de huidige directeur Ivan De Witte, toen nog onder de naam De Witte & Morel. Tussen 2001 en 2018 maakte het bedrijf deel uit van het aan de Nasdaq genoteerde Hudson Global. In 2018 deden De Witte en zijn managementteam een management buy-out met steun van investeerder Vectis en stond Hudson Benelux weer op eigen benen.

Hudson blijft bij Randstad onder eigen naam opereren. De 275 medewerkers werken vanuit kantoren in België, Nederland en Luxemburg. De mix van consultancy en technologie die Hudson biedt, noemt Randstad een aantrekkelijke mix. Het kantoor beschikt onder meer over tools voor assessments en beloningsbeleid.
Lepre Chaun
0
'Flexbranche krijgt te maken met grote veranderingen'

Een deel van de branche voor flexwerk verliest binnenkort zijn bestaansrecht. Dat voorspellen economen van ING op basis van de nieuwe plannen van het kabinet voor flexwerken.

"Het is duidelijk dat de flexbranche aan de vooravond staat van grote veranderingen", stelt ING-econoom Katinka Jongkind. Zij is gespecialiseerd in de dienstensector. Ze voorziet dat uitzendbureaus zich meer en meer gaan toeleggen op het werven en selecteren van geschikte kandidaten.

Vorig jaar zijn er ook al nieuwe regels ingegaan. Ook toen was het doel om de kloof tussen flexwerkers en vaste medewerkers te verkleinen.

Meer gebruik van payroll

Bunskoek heeft van deze nieuwe regels niet veel gevolgen gezien. Voor de hand zou liggen: minder payrollers. "We merken juist het tegenovergestelde." Dat klinkt wat raar, maar hij heeft er een verklaring voor. "Dat zijn vermoedelijk de coronaperikelen geweest. Vanwege de pandemie zijn bedrijven voorzichtiger geworden."

Toch denken economen van ING dat de gevolgen beduidend groter zijn. De bank sluit financiële problemen voor sommige flexbedrijven niet uit. De economen voorspellen dat bedrijven uitzendkrachten niet meer structureel gaan inzetten en dat werknemers alleen nog maar een beroep doen op uitzendkrachten om uitval door ziekte of om piekmomenten op te vangen.

www.rtvdrenthe.nl/nieuws/176830/Flexb...
Lepre Chaun
0

‘2022 wordt een moeilijk, maar mooi jaar’

Omzetgroei flexbranche

De omzet van de totale flexbranche is in 2020 met -8,7% gekrompen en in 2021 zo’n +9 tot +10% gegroeid.
Het jaar 2022 wordt ook weer een raar jaar: zo lang het meezit (economische groei) zit het tegen (grote krapte die de flexgroei belemmert) en als het even niet meezit (afloop coronaprojecten plus einde overheidssteun en dus saneringen), zit het ook tegen (minder vraag naar flex).
In 2022 leidt dat tot een omzetgroei in de totale flexmarkt die minder sterker is dan dit jaar: +7%.
Mijn voorspelling: Het wordt een moeilijk, maar mooi jaar.

www.flexmarkt.nl/arbeidsmarkt/2022-wo...
Lepre Chaun
0
Het MT1000-onderzoek

flexbranche moet in 2022 inspelen op personeelstekort

Stevige groei uitzendbureaus en detacheerders vlakt af

Een groei in volume van 5 procent, meer zit er niet in. De omzet gaat daarbij ruwweg gelijk op, doordat de prijzen met hooguit 2 procent omhoog zijn gegaan.
De concurrentie blijft namelijk zorgen voor prijsdruk.

Lockdowns raken flexbranche deels

Personeelstekort

Mismatch arbeidsmarkt als kans

mtsprout.nl/management-leiderschap/mt...
Lepre Chaun
0

Staking bij Heineken vrijdag

Vaste banen voor uitzendkrachten

Verder moet er volgens de FNV een goede regeling komen voor meer vaste banen voor uitzendkrachten.

Heineken laat weten de staking voorbarig te vinden. De bierbrouwer zegt met FNV in gesprek te willen blijven.
Lepre Chaun
0
JPMorgan zet Randstad op verkooplijst

JPMorgan zet Randstad op verkooplijst
Beeld: Randstad

JPMorgan Cazenove heeft het advies voor Randstad verlaag van Neutraal naar Onderwogen en het koersdoel van 65,00 naar 59,00 euro. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

JPMorgan gaat wel uit van een sterk vierde kwartaal voor Randstad, maar wees er ook op dat de koers van het aandeel het beter heeft gedaan dan die van zijn sectorgenoten. Reden voor de bank om voorzichtiger te worden.

JPMorgan stelde dat de investeringen van de onderneming uit Diemen zich hebben uitbetaald, maar dat de nabije toekomst iets minder robuust oogt, terwijl schaarste aan personeel weliswaar goed is voor bemiddelaars in werk, maar dat dit in de beginfase van de cyclus in de sector net even anders ligt.

Randstad is volgens JPMorgan typisch zo'n aandeel dat op dit punt van de economische cyclus het beste kan worden verkocht.
Blanco rolling
0
Vies spel van JP Morgan.
Lijkt wel een pump en jump spel geweest te zijn de afgelopen dagen
voda
1
Beursblik: Bank of America verlaagt advies Randstad
Naar Onderwogen.

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft het advies op Randstad verlaagd van Neutraal naar Onderwogen met een nieuw koersdoel van 53 euro, van eerder 62 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de Amerikaanse bank.

Volgens de analisten heeft Randstad het in de afgelopen twee jaar beter gedaan dan concurrenten ManpowerGroup en Adecco en verwacht de bank ook een solide vierde kwartaal.

Dit is echter ruimschoots terug te zien in de waardering van het aandeel Randstad, aldus Bank of America. De analisten zien beperkte ruimte voor consensusverhogingen en wijzen op een vertraging van inkoopmanagersindexen, die een belangrijke drijfveer zijn voor de aandelenkoersen van uitzenders.

Daarom geeft Bank of America de voorkeur aan Adecco, waarop het een Neutraal advies heeft.

Voor Randstad geldt ook dat de Nederlandse uitzendmarkt al ruim boven de niveaus van voor de corona zit en waar het groeimomentum zal gaan vertragen, onder meer als gevolg van de recente lockdown.

Het aandeel Randstad noteert dinsdagmiddag 1,6 procent lager op 61,16 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
09:58
*UBS verlaagt koersdoel Randstad van 57,50 naar 55,00 euro
09:58
*UBS handhaaft verkoopadvies op Randstad
voda
0
Omzetstijging in uitzendsector vertraagt - ABU
Uren zelfs licht gedaald.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal gewerkte uren in de Nederlandse uitzendsector is in de afgelopen weken nipt gedaald, terwijl de omzet steeg, maar wel in een lager tempo. Dit bleek dinsdag uit cijfers van brancheorganisatie ABU.

In periode 13, die liep van 6 december tot en met 2 januari, namen de uitzenduren met 1 procent af, maar steeg de omzet met 3 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

In periode 12, die liep van 8 november tot en met 5 december, namen de uitzenduren met 6 procent toe en steeg de omzet met 9 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Deelsectoren

In de technische sector steeg het aantal uren in periode 13 met 3 procent en nam de omzet ook met 3 procent toe.

De administratieve sector zag de uren met 8 procent dalen en de omzet met 2 procent.

In de industrie bleven de uren gelijk en liep de omzet met 4 procent op.

Over heel 2021 steeg het aantal uren met 15 procent en de omzet met 18 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Sander van 't Noordende is niet snel te beledigen
Hilda Bouma 15:38

Sander van 't Noordende loopt zich warm om de baas te worden van Randstad. Hij is niet makkelijk om voor te werken en een man van de feiten. 'Hoe voel je je?' moet je niet aan hem vragen.

Sander van 't Noordende is geheel volgens de mores van de consultancy van het type 'work hard, play hard', zegt een oud-collega.

CV
1963 Geboren op 27 maart in Nijmegen
1987 Technische Bedrijfskunde TU Eindhoven
1987-2019 Accenture, diverse functie, waaronder chief executive products in New York
Maart 2021 Commissaris bij Randstad Holding
December 2021 Lid van de raad van bestuur van Randstad Holding
Maart 2022 Opvolger van Jacques van den Broek als ceo Randstad Holding (beoogd)

Sander van 't Noordende is tevens bestuurder bij Out & Equal, een non-profitorganisatie in San Francisco die zich beijvert voor gelijkheid van de LGBTI-gemeenschap in het bedrijfsleven.

Sander van 't Noordende is in 1990 in dienst geweest van Het Financieele Dagblad, als marketingdirecteur. Zó kort dat het niet eens op zijn cv staat. Het verhaal gaat dat hij het maar een saai bedrijf vond. Anderen zeggen dat het lag aan zijn baas. Hoe dan ook, hij ging op een holletje terug naar Accenture, het adviesbureau waar hij vandaan kwam en waar hij vervolgens nog bijna dertig jaar bleef.

'Bij Accenture lopen veel slimme mensen rond', verklaart Sanders oudere broer Marc van 't Noordende. 'Het is een plek waar hard werken wordt beloond, ook financieel. Bovendien gaf Accenture Sander de mogelijkheden naar heel veel landen toe te gaan en de business daar te ontwikkelen en culturen te ontdekken. Als dat je interesseert, is het een fascinerende omgeving. Hij heeft er in ieder geval uitgehaald wat erin zit.'

Verdubbelen in drie jaar
Bij Accenture rees zijn ster snel; Van 't Noordende werd in 1999 de jongste partner die het adviesbureau ooit had gehad. Hij was niet makkelijk om voor te werken, vertelt Anja Montijn, die hem in diverse functies opvolgde. Montijn: 'Ik had eens een plan gemaakt waarin ik 10% groei voorspelde. Nee, zei Sander, we gaan verdubbelen in drie jaar. Dan verschijnt er een grijns op zijn gezicht en gaat-ie in zijn handen wrijven. Hij weet dan zelf nog niet precies hoe, maar hij is er heilig van overtuigd dat hij het doel gaat halen. En in 9 van de 10 gevallen lukt dat.'

‘Hij is er heilig van overtuigd dat hij het doel gaat halen’Anja Montijn, die bij Van 't Noordende bij Accenture in diverse functies opvolgde
Toen ze eens tegen Van 't Noordende verzuchtte dat het niets werd met het project dat ze voor een bepaald ministerie deed, antwoordde hij: 'Dan bel je toch de minister?' Wie verlegen zit om complimenten is bij hem aan het verkeerde adres. Daar stond tegenover dat hij iedere veertien dagen een bos bloemen kwam brengen toen Montijn de ziekte van Pfeiffer had.

'Sander is niet goed te beledigen,' vertelt Montijn, 'Dat vergeet hij ter plekke. Hij zal ook niet snel iets over zichzelf vertellen. Hij heeft een passie voor de feiten, het gaat om de inhoud, niet om de vorm. Zoiets als “Hoe voel je je?” moet je niet aan hem vragen.'

Vriend mee
Toen Sander van 't Noordende koud een maand in dienst was van Andersen Consulting was er een personeelsfeestje. Dat wierp de vraag op: nam hij zijn vriend mee, of ging hij alleen? Oftewel: wilde hij onmiddellijk te boek staan als 'die nieuwe homo' of was het verstandig eerst carrière te maken? Hij koos voor het eerste en dat was de beste beslissing die hij ooit nam, zegt hij achteraf. Als zijn nieuwe collega's besmuikt hadden gereageerd, had hij er toch niet willen blijven.

‘Hij heeft een passie voor de feiten, het gaat om de inhoud, niet om de vorm’
Anja Montijn
Een rolmodel zijn voor de LHBTI-gemeenschap in het internationale bedrijfsleven lijkt makkelijker dan het is, zegt Anja Montijn. 'Hij vergeleek het eens met in een zwembad springen. Koud, maar als je eenmaal door bent is het prima.' Zelf zei hij erover in een interview in Insider: 'Je moet eens weten hoe vaak aan me wordt gevraagd hoe het met mijn vrouw gaat, en of ik kinderen heb. Ik word niet boos, ik antwoord gewoon dat ik een echtgenoot heb en geen kinderen. Hopelijk zorgen dat soort interacties ervoor dat mensen minder vaak uitgaan van vooronderstellingen.'

Bijlage:
voda
0
Deel 2:

Branie en hockey
Marc en Sander schelen vijf jaar, wat toen ze jong waren best veel was. Zijn broertje was een pienter ventje, weet Marc. 'Zijn eindexamencijfers waren supergoed. Daar heeft hij meer tijd in gestoken dan ik, want ik deed altijd nét genoeg en ging vervolgens hockeyen. Hij had ook meer branie dan ik.' Later, toen ze beiden gingen werken in het bedrijfsleven - Marc van 't Noordende was onder meer coo van Essent - trokken ze veel met elkaar op. Ze hockeyden in hetzelfde team en hebben ook een tijd in hetzelfde huis in Amsterdam-Zuid gewoond, waar ook hun moeder een verdieping had. Voor Sander, die in tegenwoordig in Miami en New York woont, was het zijn pied à terre. Marc van 't Noordende: 'Als hij dan een weekeind over was, schoof hij voor het eten aan bij ons gezin.'

Zelf kookt hij ook. Sander van 't Noordende is geheel volgens de mores van de consultancy van het type 'work hard, play hard', zegt Anja Montijn. 'Na het werk is hij altijd in voor gezelligheid en is hij een formidabel gastheer die niets liever doet dan vrienden en collega’s tot in de puntjes verzorgen.'

Alle rollen vervuld
'Joh, dat je daar nog zin in hebt!', zei Marc gekscherend tegen Sander toen hij hoorde dat zijn broer een nieuwe baan had als topman van Randstad. 'Het is nou niet bepaald zo dat hij voor zijn pensioen nog een groot gat moet vullen.' Maar Sander is in 2019 bij Accenture weggegaan juist omdát hij nog een stap in zijn carrière wilde maken. Hij had daar graag ceo willen worden, maar die baan ging tot zijn verrassing naar Julie Sweet. 'Ik heb binnen Accenture alle rollen die ik wilde kunnen vervullen. Ceo was een mooie bekroning geweest, maar dat is nu buiten bereik. Ik ben 56, mijn volgende kans is over zes, zeven jaar. Dan ben ik 63,' verklaarde hij tegen het FD.

‘Sander is niet iemand die teleurgesteld gaat zitten wezen als iets niet doorgaat. Hij denkt: ok, klaar, ik ga wat anders doen,’Jons Hensel, vriend en medespeler in het hockey
'Sander is niet iemand die teleurgesteld gaat zitten wezen als iets niet doorgaat. Hij denkt: ok, klaar, ik ga wat anders doen,' zegt Jons Hensel, een goede vriend die ook met Van 't Noordende heeft gehockeyed in het veteranenteam van de befaamde Amsterdamse Hockey en Bandy Club. Hij vindt het 'schitterend' dat zijn vriend benoemd is bij een bedrijf met Nederlandse wortels, ook al ligt het zwaartepunt van de business van Randstad tegenwoordig in Amerika.

Aanvallende speler
Een sterke leider, dat is Van 't Noordende volgens hem. 'Op het veld is hij snel en assertief, een aanvallende speler. Een spits, net als ik.' Hensel weet nog dat hij met Van 't Noordende bij de Olympische Spelen in Londen was en een uitnodiging kreeg om de Theems af te varen op de boot van Cor van Zadelhoff. Tijdens dat tochtje was ook de familie Goldschmeding aan boord, de nazaten van de oprichter van Randstad, maar dat terzijde.

Hensel: 'Zo, zei Cor tegen mij, wijzend op Sander, die achter me stond, “Dan is dat zeker nummer twee”, doelend op onze positie in het hockeyveld, Nou, antwoordde ik, Sander en ik zijn eerder een dubbel één. Toen Sander benoemd werd tot ceo van Randstad heb ik Cor teruggebeld en gezegd: “Die nummer twee van jou is nummer één geworden.”'

Lees het volledige artikel: fd.nl/bedrijfsleven/1424978/sander-va...
Lepre Chaun
0

Moederbedrijf YoungCapital boekt in 2021 recordomzet

De internationale recruitmentgroep The Works heeft in 2021 een recordomzet geboekt van € 603 miljoen, een stijging van ruim 19% in vergelijking met een jaar eerder.

www.flexmarkt.nl/brancheinformatie/mo...
voda
0
09:05
*Credit Suisse verlaagt koersdoel Randstad van 65,00 naar 64,00 euro
09:05
*Credit Suisse handhaaft Outperform advies op Randstad
Lepre Chaun
0
Randstad: een vergeten kanshebber(?)

Randstad sloot gisteren op 60,02 euro met een winst van 4,27%.

Investtech: “We moeten terug naar 21 oktober 2021 om een even grote stijging te vinden. Toen steeg het aandeel met 5,5%. Het ziet er ook technisch gezien goed uit.”

Er lijkt sprake van een positieve kentering. In de tweede helft van 2021 lagen toppen en dalen op een lager niveau dan de vorige. Begin dit jaar is sprake van een verandering. Dat zou kunnen wijzen op een omslag.

Het aandeel wordt verhandeld voor 15,2 keer de winst. Dat is niet hoog. Puntje van zorg is wel dat op 63-65 euro een langjarige dubbele top lijkt te zijn ontstaan me pieken in 2015 en 2021.

Bron:CashCow
Bijlage:
Lepre Chaun
0
Zelfs tekorten bij 'populaire' banen als beveiliger of in de kinderopvang

Het tekort op de arbeidsmarkt is zo ver opgelopen dat zelfs vacatures voor voorheen 'populaire' banen niet meer in te vullen zijn. Dat concludeert ABN Amro op basis van cijfers van het UWV en CBS. "Het is echt een nieuw fenomeen dat we niet eerder zagen", zegt hoofdeconoom Sandra Phlippen.

Het gaat om banen als arbeidsbemiddelaar en objectbeveiliger of in de kinderopvang. Dat zijn traditioneel beroepen waar tot nu toe altijd meer sollicitanten waren dan banen: werkgevers hadden het dus voor het uitkiezen. Maar nu is er ook daar nauwelijks meer iemand te vinden.

Het percentage onvervulbare vacatures is in bepaalde beroepen in een jaar tijd omhoog geschoten:

Volgens ABN Amro is ruim 15 procent van de vacatures onvervulbaar, als je kijkt naar de beroepsvoorkeuren van werkzoekenden en hoe ver zij voor hun baan willen reizen.
Big Quit

Het doet denken aan iets wat in Amerika de Great Resignation of The Big Quit is gaan heten: een recordaantal mensen nam daar ontslag om wat anders te gaan doen. "Het zou kunnen zijn dat er zoiets gaande is", zegt Phlippen. "Maar in Nederland zien we wel dat mensen nog aan het solliciteren zijn, alleen zijn er veel meer vacatures door de goed draaiende economie."

Niet alleen biedt dat onderhandelingskansen voor mensen in zo'n baan, het geeft volgens Phlippen ook goede opties voor de naar schatting miljoen Nederlanders die thuiszitten. "Heel lang zaten werkgevers niet om hen te springen, maar dat is nu anders.
Het kan heel veel overheidsbestedingen schelen die normaal gaan naar sociaal participatiebeleid.
Niets is zo effectief als een wanhopige werkgever."

De vraag is wel hoe de arbeidsmarkt zich verder gaat ontwikkelen. "We normaliseren weer na de pandemie", zegt Phlippen. "Dat betekent ook dat de loonsteun ophoudt, waar naar schatting nog ruim 200.000 werknemers gebruik van maken. Ik vermoed dat zij vooraan staan bij het vervullen van de vacatures."

"Het is daarom wel een beetje nu of nooit voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt."

nos.nl/artikel/2416920-zelfs-tekorten...
voda
0
voda
0
07:12
*Randstad omzet Q4 2021 6.754 miljoen euro, verwacht was 6.490 miljoen euro
07:12
*Randstad onderliggend EBITA Q4 2021 335 miljoen euro, verwacht was 322 miljoen euro
07:12
*Randstad EBITA-marge Q4 2021 5,0 procent, verwacht was eveneens 5,0 procent
07:12
*Randstad: autonome omzetgroei januari kwam overeen met trend Q4 2021
07:12
*Randstad: dividendvoorstel 2021 2,19 euro p/a Randstad, voorstel speciaal dividend 2,81 euro p/a
07:06
*Randstad omzet KW4 EUR6,75 mrd
voda
0
Randstad overtreft verwachtingen opnieuw
Doet voorstel speciaal dividend van 2,81 euro per aandeel.

(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft in het vierde kwartaal, zoals voorzien, de omzet en de resultaten zien stijgen en de verwachtingen ook weer weten te overtreffen. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de uitzender.

Het afgelopen kwartaal steeg de omzet autonoom op jaarbasis met 16,3 procent naar 6.754 miljoen euro. De 12 analisten die bijdroegen aan de consensus hadden gerekend op 6.490 miljoen euro.

De EBITA voor eenmalige posten kwam in het vierde kwartaal uit op 335 miljoen euro met een marge van 5,0 procent. De analistenconsensus voorzag 322 miljoen euro met een marge van 5,0 procent. Een jaar eerder bedroegen de cijfers nog respectievelijk 264 miljoen euro en 4,6 procent.

Netto boekte Randstad afgelopen kwartaal een winst van 238 miljoen euro. Over het vierde kwartaal van 2020 rapporteerde Randstad een nettoresultaat 205 miljoen euro.

De vrije kasstroom lag afgelopen kwartaal op 211 miljoen euro ten opzichte van 120 miljoen euro een jaar eerder.

Dividend

De onderneming uit Diemen stelt over 2021 een gewoon dividend voor van 2,19 euro per aandeel Randstad en een speciaal dividend van 2,81 euro per aandeel. Beide voorstellen zijn in contanten.

Outlook

Randstad gaf dinsdag aan dat de autonome omzetgroei in januari vergelijkbaar was met de trend in het vierde kwartaal. Niettemin is het bedrijf voorzichtig met het oog op het beperkte vermogen vooruit te kijken.

Wel zei Randstad te verwachten dat de brutomarge dit kwartaal "bescheiden" lager zal liggen dan in het vierde kwartaal door kalendereffecten. En de operationele kosten zullen juist bescheiden hoger uitvallen.

Het aandeel Randstad sloot maandag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 62,92 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Beursblik: Randstad presteert beter dan verwacht
Dividend van 5,00 euro volgens Jefferies royaler dan voorzien.

(ABM FN-Dow Jones) De autonome omzetgroei en de resultaten van Randstad in het vierde kwartaal kwamen beter uit dan verwacht. Dit concludeerde zakenbank Jefferies dinsdag na publicatie van de resultaten van de bemiddelaar in werk uit Diemen over het vierde kwartaal van 2021.

Jefferies sprak van een nog genereuzer dividend dan voorzien. Randstad keert in totaal 5,00 euro per aandeel uit over 2021, bestaande uit 2,19 euro gewoon dividend en 2,81 euro speciaal dividend. Jefferies ging vooraf uit van een voorstel van een gewoon dividend van 2,15 euro per aandeel.

Jefferies verwacht dat de consensustaxaties omhoog gaan, gezien de door Randstad waargenomen trend in januari die globaal overeenkomt met de trend in het vierde kwartaal, waarin het bedrijf een autonome omzetgroei van 16,3 procent realiseerde, terwijl in de consensus voor het eerste kwartaal een autonome groeiprognose van 7 procent staat.

Randstad meldde dinsdag voorbeurs een omzet en resultaten die hoger uitkwamen dan over dezelfde periode een jaar eerder en ook dan de gemiddelde verwachting van analisten.

Jefferies hanteert een Underperform advies op het aandeel Randstad met een koersdoel van 49,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
288 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 sep 2024 17:35
Koers 41,910
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 42,680
Laag 41,580
Volume 215.014
Volume gemiddeld 353.641
Volume gisteren 215.014