Franse aandelen « Terug naar discussie overzicht

Median Technologies - AI based kanker detectie

30 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Ponzi_NL
0
Ik raad je aan om de webcast van Median Technologies te beluisteren register.gotowebinar.com/register/441...

Ze gebruiken AI om vroegtijdig kanker te detecteren. CEO heeft zojuist gezegd dat er in Q1, dan wel begin Q2 een BIG PHARMA deal komt hiervoor. Aandeel nu 70 mln waard....

Ter herinnering: een concurrent van Median werd voor 8 miljard gekocht, terwijl Median veruit de beste resultaten boekt als het gaat om de detectie en karakterisering van kankersoorten in een vroeg stadium.

Wil je meer weten lees mediantechnologies.com/
Ponzi_NL
0
onbekend maakt onbemind, luister naar de webcast en laat jezelf overtuigen. Geef het bedrijf 2 maanden om die deals te maken!
Bijlage:
Ponzi_NL
0
het allerbelangrijkste is dat ze vergevorderde besprekingen voeren over de commerciële ontwikkeling en distributie van eyonis, dit zal in 2024 worden aangekondigd, het enige dat ontbreekt is de FDA-overeenkomst die zeer goed op weg is gezien de resultaten.

Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd om de specificiteit verder te vergroten en het maximale aantal goedkeuringen en vooral een terugbetalingscode te verkrijgen om aan het Euro- en Amerikaanse gezondheidszorgsysteem te bewijzen dat de bijdrage voor de patiënt zeer hoog is.
Dit zal vooral resulteren in een aanzienlijke winst in € voor de sociale zekerheid, gezien het anticiperen en niet langer handelen op curatieve behandelingen die erg duur zijn.

Median heeft zichzelf wetenschappelijk bewezen, met overtuigende resultaten, het is klaar en het was het moeilijkste deel.
Het wachten is nu op de laatste fase: het potentieel van de omzet en hoe deze zal worden afgerond: commercieel, marketing, distributie, businessmodel.
Ponzi_NL
0
van de CEO:

Je kunt dus uiteraard verwachten dat we grote strategische partnerschappen gaan lanceren met farma. Niet
alleen voor het imaginglab-gedeelte, maar ook voor het eyonis-gedeelte.
Waar er een aantal zeer interessante dingen kunnen worden ingevoerd. Zoals ik al eerder zei, waar dat het geval is, wordt er alleen maar gekeken, hè. Enkele van de grootste promotors van longkankerscreening zijn mensen als Johnson en Johnson, zoals Astrazeneca, zoals Roche, zoals Merck. Om een ??heel simpele reden, het is dat ze deze patiënten vroeg moeten vinden. Dus daar heb je het, er zullen zeker een aantal geweldige aankondigingen hierover zijn in de loop van het jaar
. Voor ICRO en jou en om te kunnen parallel aan de samenwerking zullen er veel meer terugkerende zakelijke inkomsten uit grote farmaceutische laboratoria komen, die zich in China al heel goed manifesteren. Het rendement dat we vandaag op China hebben als ik het rendement zeg, dat wil zeggen de winst in kaartactiviteit, komt van de allergrootste Chinese farmaceutische laboratoria. Dat is heel erg goed nieuws voor ons en nu hebben we al samenwerkingen met 5 van de 15 grootste groepen in China zal het de indiening zijn van voortgangsstudies, de afronding van de laatste twee onderzoeken en de indiening van de FDA, gevolgd door de medisch-economische onderzoeken waar ik eerder over sprak en distributiepartnerschappen. Dus hier ga ik stoppen daar ga ik de vragen stellen...."
Ponzi_NL
0
Verenigde Staten – De American Cancer Society (ACS) heeft haar richtlijnen over screening op longkanker bijgewerkt, de belangrijkste doodsoorzaak door kanker in de Verenigde Staten. De screeningsgids uit 2023 heeft vooral tot doel de longkankersterfte terug te dringen bij mensen die asymptomatisch zijn maar wel zijn blootgesteld aan een hoog risico op roken. Deze nieuwe gids verlengt de leeftijd waarop u in aanmerking komt en verlaagt de drempel voor de rookgeschiedenis en het aantal jaren sinds het stoppen voor screening op lage dosis computertomografie (LDCT).
Deze richtlijnen bouwen voort op het meest recente bewijs van de effectiviteit van screening en het risico op longkanker bij mensen die ooit in hun leven hebben gerookt, schreef de ACS-richtlijnontwikkelingsgroep onder leiding van Dr. Robert A. Smith, senior vice-president van de wetenschap voor vroege kankerdetectie. . De nieuwe richtlijnen, die de richtlijnen uit 2013 vervangen, zijn gepubliceerd in CA: A Cancer Journal for Physicians.
De belangrijkste bron van bewijs voor de update was een systematische review van LDCT-longkankerscreening, uitgevoerd voor de Preventive Services Task Force en gepubliceerd in 2021.
Het relatieve risico op het ontwikkelen van longkanker bij mensen die het grootste deel van hun leven hebben gerookt, is zeer hoog – ongeveer 70 keer meer dan degenen die nooit hebben gerookt.
Vergroot de geschiktheid voor screening op longkanker
De nieuwe richtlijnen maken deel uit van een trend om de geschiktheid voor screening op longkanker uit te breiden, een trend die nog weinig wordt toegepast, om meer sterfgevallen te voorkomen. “Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het vergroten van de leeftijdscategorie van rokers en ex-rokers, het wegnemen van de drempel voor het aantal jaren dat is verstreken sinds het stoppen met roken en het verlagen van het aantal pakjes sigaretten per jaar echt zou kunnen bijdragen aan het redden van levens”, aldus Dr. Smith . “Het relatieve risico op het ontwikkelen van longkanker bij mensen die het grootste deel van hun leven hebben gerookt, is zeer hoog – ongeveer 70 keer hoger – dan bij mensen die nooit hebben gerookt. Hoewel longkanker de derde meest voorkomende maligniteit in de Verenigde Staten is, is deze verantwoordelijk voor meer sterfgevallen dan borst-, colorectale, prostaat- en baarmoederhalskanker samen.
De aanbeveling voor een jaarlijkse LDCT voor mensen die risico lopen blijft ongewijzigd ten opzichte van 2013.
Ponzi_NL
0
The U.S. Preventive Services Task Force (USPSTF) recommends annual lung cancer screening with low-dose computed tomography in people who meet all of these criteria: Are ages 50 to 80 years. Have a 20 pack-year smoking history. Currently smoke cigarettes or quit within the past 15 years.
Ponzi_NL
0
samenvatting van de doelstellingen 2024
Strategische AI-partnerschappen met grote farmaceutische bedrijven
• Verscheidene extra grote farmaceutische klanten bereiken
• Eyonis CE-markering
• Gezondheidseconomische onderzoeken lanceren, ter ondersteuning van de
onderhandelingen over terugbetalingscodes met betalers
• Strategische partnerschappen voor eyonis LCS-distributie

Er staat de komende weken en maanden veel goed nieuws te wachten.
Ponzi_NL
0
eindelijk komt men achter dit aandeel... + 5% nu.

AI gaat een revolutie teweeg brengen in de medische wereld. Vergeet niet dat patenten van belang zijn.

“This patent further strengthens our intellectual property around our Lesion Management Solution (LMS) technology. It covers methods to compute imaging biomarkers from standard imaging techniques, such as CT scanner and MRI. Those imaging techniques are widely available in hospital imaging departments, used in clinical routine and completely non-invasive”, said Fredrik Brag, CEO of MEDIAN Technologies. “Moreover, we are proud to continue our Research and Development activities within the field of advanced imaging biomarkers, as they are essential for the development of personalized medicine in oncology and in other therapeutic areas”
Ponzi_NL
0
vandaag de weerstand op 4.25 aanvallen. In de VS gingen gister aandelen als ABCL en EXAI, die ook AI toepassingen gebruiken bij medicijn ontwikkeling, flink hoger.
Ponzi_NL
0
4.35 - +6.23% daar is de uitbraak! Bedrijf wordt overgenomen door een grote speler, kan niet anders. Luister de webcast terug, CEO zegt dat ze de allerbeste resultaten hebben op het gebied van long kanker screening. Echt de ALLERBESTE, concurrentie komt niet eens in de buurt. En de data is zo goed, dat ze de minimale waarde van de FDA al ruimschoots gehaald hebben.
Ponzi_NL
0
Roche Holding AG gaat samenwerkingsovereenkomst aan met PathAI om mogelijkheden voor digitale pathologie voor Companion Diagnostics uit te breiden.

Roche Holding AG heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten met PathAI. Volgens de voorwaarden van deze overeenkomst zal PathAI exclusief samenwerken met Roche Tissue Diagnostics (RTD) voor de ontwikkeling van AI-gebaseerde digitale pathologie-algoritmen voor gezelschapsdiagnostiek. RTD zal voor een vooraf bepaalde periode exclusief met PathAI samenwerken als het enige externe algoritmeontwikkelingsbedrijf voor AI-gestuurde companion diagnostics, terwijl het de mogelijkheid behoudt om zijn eigen algoritmes voor companion diagnostics te blijven ontwikkelen.

PathAI behoudt de mogelijkheid om vrij algoritmen te ontwikkelen buiten companion diagnostics. Algoritmen die onder deze overeenkomst worden ontwikkeld, zullen worden ingezet met de Digital Pathology-oplossing van Roche. In het kader van een eerdere overeenkomst uit oktober 2021 ontwikkelden de bedrijven gezamenlijk een embedded beeldanalyseworkflow voor pathologen.

Deze workflow maakt PathAI beeldanalyse-algoritmen toegankelijk binnen Roche's snavify®? Digital Pathology softwareplatform van Roche. PathAI algoritmen waren de eerste die volledig geïntegreerd waren in de Roche Open Environment.


----
Roche is een grote jongen.... Median gaat in maart / april haar partner bekend maken. Dat zal een boost geven aan de CRIO tak! En die groeit al met dubbele cijfers.
Ponzi_NL
0
vandaag weers tijgen! 4.34 nu....op naar de 5.00! De komende weken komt er FOMO in dit aandeel...iedereen weet dat de partner bekend gemaakt gaat worden. Buy the rumor...sell the news!
Ponzi_NL
0
voor de mensen die niet weten wat dat is. Je ziet maar 500 stuks bied staan op 4.32. Er zijn al meerdere verkoper geweest op 4.32 die groter waren dan de bied. Dat betekent dat er dus een bied ligt vdie groter is dan 500 stuks. Hoeveel...dat weet je dus niet. Heel positief want iemand wil dus stukken binnen hengelen!
Ponzi_NL
0
Nano-X imaging door het dak omdat NVIDEA wat aandelen heeft.... dit is een eye opener voor veel bedrijven...om overal een vinger in de pap te hebben. De patenten zijn super belangrijk, vergeet dat niet......en dat is bij Median perfect geregeld!
30 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  03 mei
 Germany40^ 18.017,10 +0,67%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.930,44 +0,18%
 US30^ 38.691,83 0,00%
 Nasd100^ 17.893,96 0,00%
 US500^ 5.127,53 0,00%
 Japan225^ 38.326,05 0,00%
 Gold spot 2.301,75 0,00%
 EUR/USD 1,0762 +0,34%
 WTI 78,11 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%