Kiadis Pharma « Terug naar discussie overzicht

Kiadis Pharma 2020

3.519 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 172 173 174 175 176 » | Laatste
Analyse
1
quote:

ff_relativeren schreef op 8 juli 2020 15:16:

Dames en Heren,

met de direkte betaling van 17 miljoen, is er naar mijn idee dit jaar geen reden meer voor een emissie.
Het verwateringsspook kan weer met een jaar worden uitgesteld. Gefeliciteerd !
Deze begrijp ik niet. Er is een upfront payment van Sanofi van 17,5 mio. Inschatting van KBC is een cashburn van Euro 12.5 mio per kwartaal. Vanwaar dan jouw inschatting dat een eventuele emissie met een jaar kan worden uitgesteld. Ik zit dan op zo'n 4 maanden rek. Volgens mij kan een emissie nog steeds heel dichtbij zijn of het moet zijn dat Sanofi nog meer plannen met Kiadis heeft. Ze zien er schijnbaar heil in en dan kan een belang nemen op dit moment heel goedkoop zijn voor ze.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 8 juli 2020 17:45:

[...]
De smartphonegokkers hebben geen geduld, dus die zullen daar niet op wachten.
die verkopen morgen snel weer
ff_relativeren
0
Hoi @ Analyse,

ik schat de cashburn niet zo erg in als dat KBC dat doet. Kwartaal 1 was in mijn ogen nog een nabrander van verplichtingen rond ATIR101. Voor de komende kwartalen kijk ik een beetje naar de eerste 2 jaren cashburn van ATIR101.

En omdat Kiadis nu werkt met 2 klinische onderzoeken, tegenover destijds 1 onderzoek (ATIR),
reken ik gemakshalve met 2x de cashburn van destijds. En dan kom ik veel lager uit dan KBC.

In bijlage de cashburn sinds 2013, bijgewerkt tot en met Q4 van 2019. Mijn vergelijk, waardoor ik denk dat Kiadis langer door kan met de huidige € 17,5 miljoen, zit in de beginjaren ATIR101. Ofwel, de jaren 2013 en 2014. In bijlage :

Bijlage:
[verwijderd]
0
quote:

Bjk1984 schreef op 8 juli 2020 18:21:

Morgen weer een stijging van 50% :p :)
dat denk ik niet. Ik brand mijn vingers er niet aan.
Gevelboer
0
quote:

boeroptrekker schreef op 8 juli 2020 17:22:

Er is nu 17.5 miljoen binnen gekomen. Maar dit moet kwartaal na kwartaal gebeuren of er moet een emissie komen
met de huidige koersstijging is dit een goed moment voor emissie. De koers zal in de loop der tijd weer dalen (door uitwerking van de verrassing en door de cash burn)
[verwijderd]
0
Zo lang er geen omzet binnen komt en er alleen geld wordt verbrand zal de koers weer dalen.
[verwijderd]
0
Of overname door Sanofi.... Of overdrijf ik het nu :)
Hopelijk verdere stijging voor Kiadis bezittende aandeelhouders....
[verwijderd]
0
DeZwarteRidder
0
quote:

boeroptrekker schreef op 8 juli 2020 18:40:

Ik zie weer veel roze wolken verhalen. Tijd om er door heen te prikken
Waar blijft de Roze Ridder.....???
[verwijderd]
1
Voorlopig duurt het nog heel lang voor ze verder zijn en dus zal er elke maand weer een cashburn zijn.
Fischer-R
0
quote:

Beursplein 5 schreef op 8 juli 2020 17:57:

We staan snel boven de 3 euro

Analistenadvies:

Kiadis: naar €2,70 en Buy - Kempen
Nickname
1
Fijn dat er weer vrolijk over een biotech gedaan wordt door een mooie sfeermaker. Iets donkers op een paard. In een vorig leven bij Pharming.... Daar wordt ie niet gemist....
[verwijderd]
0
quote:

Nickname schreef op 8 juli 2020 19:14:

Fijn dat er weer vrolijk over een biotech gedaan wordt door een mooie sfeermaker. Iets donkers op een paard. In een vorig leven bij Pharming.... Daar wordt ie niet gemist....
klopt zulk nieuws brengt wat leven. Anders is het ook maar saai. Maar voorlopig moeten we nog minimaal een jaar wachten tot er wat gebeurd. Men verwacht dat pas in 2022 dat fase 1 zal aanvangen.

Tot die tijd is het heel veel geduld hebben. Of je geld elders even beleggen en daarna terug komen.
Tuut
0
Sanofi verleent licentie aan Natural Killer Cancer Program van Kiadis voor een deal van $ 987 miljoen

Gepubliceerd: 8 juli 2020 Door Mark Terry

Deal_Compressed ondertekenen

Kiadis Pharma , gevestigd in Amsterdam, Nederland, gaf een licentie voor een voorheen niet bekendgemaakt K-NK0004-programma aan het in Parijs gevestigde Sanofi . De deal heeft betrekking op Kiadis 'eigen CD38 knock-out (CD38KO) K-NK-therapeutica voor combinatie met anti-CD38 monoklonale antilichamen.

Sanofi's Sarclisa, dat onlangs werd goedgekeurd voor multipel myeloom, is een monoklonaal antilichaam tegen CD38. Sanofi pakte ook de rechten op om het K-NK-platform van Kiadis te gebruiken voor twee niet-geïdentificeerde preklinische programma's.

Volgens de voorwaarden van de deal betaalt Sanofi Kiadis € 17,5 miljoen ($ 19,74 miljoen, VS) vooraf. Kiadis komt in aanmerking voor maximaal € 857,5 miljoen ($ 967,48 miljoen, VS) in verschillende preklinische, klinische, regelgevende en commerciële mijlpalen. Kiadis komt ook in aanmerking voor maximaal lage dubbelcijferige royalty's.

"We zijn trots om deze samenwerking met Sanofi aan te kondigen, die het begin markeert van het eerder niet nader bekendgemaakte K-NK004-programma en de toepassing van ons K-NK-platform uitbreidt naar multipel myeloom", aldus Arthur Lahr, Kaidis 'chief executive officer. "De overeenkomst met Sanofi - met hun expertise van wereldklasse en goedgekeurd anti-CD38 monoklonaal antilichaam, Sarclisa, in multipel myeloom en diepgaande kennis van NK-celbiologie - is een bewijs van het baanbrekende potentieel van ons K-NK natural killer cell platform om levensbedreigende ziekten te behandelen. '

NK-cellen zijn de eerste immuuncellen van het menselijk lichaam die reageren op kanker en infecties. Antilichamen werken samen met NK-cellen om kankercellen te doden in wat bekend staat als antilichaamafhankelijke celgemedieerde cytotoxiciteit (ADCC). Behandeling van multipel myeloom met anti-CD38-antilichamen, zoals Sarclisa, put de eigen NK-cellen van de patiënt uit omdat natuurlijke NK-cellen ook CD38 tot expressie brengen.

Kiadis 'CD38KO K-NK-cellen zullen de synergie tussen NK-cellen en antilichamen stimuleren. Dit zal resulteren in een optimale werkzaamheid bij het doden van kankercellen.

De deal tussen de twee bedrijven geeft Sanofi exclusieve wereldwijde rechten om K-NK004 te onderzoeken, ontwikkelen en commercialiseren op basis van Kiadis 'CD38KO K-NK-cellen in combinatie met CD38-gerichte verbindingen voor multipel myeloom en andere CD38-positieve bloedkankers. Sanofi heeft ook exclusieve rechten verworven om het K-NK-platform van Kiadis te gebruiken voor twee andere preklinische programma's die niet eerder waren bekendgemaakt. De licentieovereenkomst omvat geen rechten op K-NK002 en K-NK003 of op andere lopende en toekomstige Kiadis-programma's.

Sanofi zal alle R & D-, productie-, regelgevende en commerciële kosten met betrekking tot het gelicentieerde programma voor haar rekening nemen. Kiadis behoudt de exclusieve rechten op en zal PM21-deeltjes leveren en kiest voor universele donoren voor Sanofi, en Sanofi zal die kosten ook dekken.

Multipel myeloom is de op één na meest voorkomende hematologische kanker. In de VS treft het ongeveer 130.000 mensen. Elk jaar wordt bij ongeveer 32.000 mensen in de VS de diagnose multipel myeloom gesteld. Ondanks verschillende behandelingen is het een ongeneeslijke vorm van kanker.

Naast Sarclisa is een ander op CD38 gericht medicijn Johnson & Johnson's Darzalex. Omdat CD38 ook wordt aangetroffen in gezonde lymfoïde en myeloïde cellen, putten deze geneesmiddelen, zoals eerder vermeld, NK-cellen uit. De NK-cellen van Kiadis kunnen dat probleem oplossen. Sanofi hoopt dat door het toedienen van K-NK004 in combinatie met Sarclisa, het hoge niveaus van NK-cellen kan behouden, wat het tumordodend vermogen van Sarclisa zou verhogen.

Eind vorig jaar richtte Kiadis zich op het verkrijgen van goedkeuring in Europa voor zijn T-cel immunotherapie, ATIR101, bij patiënten die stamceltransplantaties kregen. Maar in november veranderde het bedrijf van richting , stopte een fase III-studie met ATIR101 en verlegde de focus naar NK-cellen.

De deal van vandaag geeft investeerders iets om vrolijk over te zijn. Analisten van Jefferies schreven in een brief aan investeerders: “Wij zien dat de totale dealtermijnen van € 857,5 miljoen indrukwekkend zijn gezien de vroege fase, waarbij alleen al de 17,5 miljoen vooraf c,30% vertegenwoordigen van de huidige marktkapitalisatie voor een voorheen niet openbaar gemaakt actief waaraan we hebben geen waarde toegekend. '

John Reed, Global Head of Research and Development bij Sanofi, verklaarde: "De licentieverlening van Kiadis 'CD38KO K-NK-cellen is bijzonder opwindend voor Sanofi, aangezien we dit celgebaseerde therapeuticum zullen bestuderen met onze onlangs door de FDA goedgekeurde behandeling voor patiënten met moeilijke -om multipel myeloom te behandelen, in de hoop deze patiënten met deze hematologische kanker nog meer mogelijkheden te bieden. Bij Sanofi zetten we ons in voor baanbrekende behandelingen die de onvervulde zorguitdagingen aanpakken. Innovatieve samenwerkingen, zoals dit partnerschap met Kiadis, hebben het potentieel om de klinische voordelen van onze medicijnen uit te breiden door ze te combineren met synergetische, gepaarde therapieën om de resultaten voor patiënten te verbeteren. ” Biospace.com
ff_relativeren
0
Nu het enthousiasme op het forum, en de fantasie in het aandeel, weer terug is, hoop ik dat er deze maand weer deelnemers bij komen op het draadje voor de maand-poll. Inschrijven kan nog tot vrijdagavond 10 juli a.s..

De opgave is simpel : geef je verwachte slotkoers voor deze maand.
De spelregels staan in de 1e posting van het poll-draadje.
[verwijderd]
0
Voorlopig zal je nog een aantal jaar geduld moeten hebben voor fase 1 wordt gestart.
colt
0
3.519 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 172 173 174 175 176 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
890,01  +2,57  +0,29%  09:14
 Germany40^ 18.043,00 +0,23%
 BEL 20 3.925,68 +0,31%
 Europe50^ 4.932,93 +0,23%
 US30^ 38.735,49 +0,11%
 Nasd100^ 17.913,83 +0,11%
 US500^ 5.135,40 +0,15%
 Japan225^ 38.593,58 +0,70%
 Gold spot 2.313,17 +0,50%
 EUR/USD 1,0766 +0,01%
 WTI 78,64 +0,68%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

AEX +0,29%
AMX +0,25%
AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%