Spyker N.V. « Terug naar discussie overzicht

F1 verkocht voor de B-versie in actie was

6 Posts
[verwijderd]
1
Ik zei het he!!! Een hoop geld van de aandeelhouders investeren in een vernieuwde F1 wagen, hem nooit laten presteren, de menigte laten geloven dat het maar waardeloos gaat met het F1 team en dan snel de tent opkopen.

Een andere bieder had waarschijnlijk ueberhaupt geen kans! Dit is gewoon een onderonsje geweest bij de verkoop van dat F1 team.

En let maar op hoor! Zal me niks verbazen als die B-versie straks ineens een stuk sneller is. En ja... wie heeft dat betaald?!

Blij dat ik niet in het Spyker fonds zit hoor, maar oh mijn god, wat worden de aandeelhouders van Spyker keer op keer genaaid zeg door Muller (en Mol).
[verwijderd]
1
Spyker heeft het Formule 1-team helemaal nog niet verkocht. Het ANP doet maar weer wat zoals altijd en dat bericht neemt iedereen over, met alle gevolgen van dien op het moment.
[verwijderd]
0
Miljoenenbod voor F1-team Spyker

De steenrijke Indiase industrieel Vijay Mallya en de Nederlandse zakenfamilie Mol hebben een bod uitgebracht op het Formule 1-team van Spyker. Voor een bedrag van tachtig miljoen euro willen ze de renstal overnemen.
Gesprekken
De komende maand zullen Mol en Mallya gesprekken voeren met de directie van het noodlijdende Spyker.

Schulden
De Nederlandse fabrikant van luxe sportwagens kampt met schulden en heeft geld nodig om investeringen te doen. Spyker maakte het eerste half jaar een nettoverlies van 29,9 miljoen euro.

Bod
Spyker kocht het raceteam een jaar geleden voor 77,8 miljoen euro van Alex Shnaider van Midland. Michiel Mol, nu een van de bieders, stapte in augustus op als hoogste baas van Spyker. Hij liet weten mogelijk een bod uit te brengen op het team, waarvan hij zelf directeur is.

Toekomst
Met de overname 'zetten we de betrokkenheid van Nederland in Formule-1 voort', aldus Mol in een verklaring. "Met de middelen die Vijay Mallya met zijn Indiase partners meebrengt, ben ik er zeker van dat het Formule-1-team een zeer mooie toekomst heeft."

Geen onbekende
Mallya is geen onbekende in de Formule 1. Hij is is eigenaar van de UB Group, dat met onder meer de doe-het-zelf-keten en vliegmaatschappij Kingfisher, dat sponsor is van Toyota, een miljardenomzet draait.

Kansen
De Indiër ziet in de groeiende economie van zijn land grote kansen voor de racesport. Mallya, behalve zakenman ook parlementslid, wil binnen twee jaar een Formule 1-race naar India brengen.
[verwijderd]
0
Mallya wil Spyker-team omdopen in Team India--media
AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - De Indier Vijay Mallya, die samen met Michiel Mol een bod heeft gedaan ter waarde van $ 109 mln op het Formule 1-team van Spyker Cars, wil het Spyker-Ferrari-team omdopen in Team India. Dat schrijft de Volkskrant maandag, zonder bronnen te noemen.

Volgens de krant laat de Indier bij voorkeur een Indiase coureur in rijden. Spyker maakte een maand geleden bekend dat het het raceteam wilde verkopen. De noodlijdende autofabrikant kocht het Formule 1-team nog geen jaar geleden van Midland voor $ 106,6 mln.

De familie Mallya is eigenaar van de United Breweries Group. De flamboyante Mallya probeert al jaren het Formule 1-circus naar India te halen. Hij wil de racewagens door de straten van New Delhi laten rijden, net als in Monaco.

Marijn Wellink
marijn@bfn.com

(c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

voda
0
Debuut nieuwe Spyker op Monza
MONZA - De nieuwe auto van Spyker maakt komend weekeinde zijn debuut bij de Grote Prijs van Italië op het circuit van Monza. De formule-1-renstal heeft dit maandag bekendgemaakt.

Markus Winkelhock (rechts) heeft nog nauwelijks in de Spyker gereden. Een verrassend debuut kan daarom niet worden verwacht. FOTO CRASH MEDIA GROUP
Het team had de B-versie van de bolide, die een stuk sneller zou moeten zijn dan de huidige auto, vorige maand al willen inzetten bij de GP van Istanbul. De auto kwam echter niet door de crashtests heen, maar voldoet nu wel aan de eisen.
(ANP)

Bijlage:
[verwijderd]
0
voda

met zulke berichten trek je geen beleggers over de grens om in spyker te investeren.

Door de nagatieve publiciteit en de hoge investering van consumenten voor een spyker zal men eerder een ferrari aanschaffen dan een spyker.

Dan weet je zeker dat je een auto krijgt en bij spyker is dat nog afwachten.

Het is helaas over en uit er hebben zoveel mensen geld verloren op dit aandeel ik heb daadwerkelijk met ze te doen. binnen 3 maanden bijna 75% van de beurskoers in rook opgegaan.

Het spijt me MULLER
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
897,55  -10,87  -1,20%  20 sep
 Germany40^ 18.741,30 -1,37%
 BEL 20 4.215,59 -0,88%
 EURO50 4.873,21 0,00%
 US30^ 42.066,00 0,00%
 Nasd100^ 19.794,40 0,00%
 US500^ 5.702,78 0,00%
 Japan225^ 38.215,90 0,00%
 Gold spot 2.622,14 0,00%
 EUR/USD 1,1163 +0,00%
 WTI 71,24 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Sif Holding +1,40%
Eurocommercia... +0,99%
ABN AMRO BANK... +0,83%
Vastned +0,63%
Wereldhave +0,54%

Dalers

JDE PEET'S -7,78%
Alfen N.V. -5,94%
Sligro -5,91%
ASMI -4,97%
BESI -4,57%