TomTom « Terug naar discussie overzicht

maandag 10 january

74 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
0
wat zullen we vandaag beleven,een kleine consolidatie zal wel weer gerectificeerd gaan worden.
naar mijn mening gaan we weer richting de 8 euro.
tomtom is goed bezig de laatste tijd ,daar zijn de grotere partijen ook wel van bewust.
ook zij zullen dan ook weer met grote getalen instappen,ik hoop dat het morgen alweer zichtbaar zal zijn ,met daarbij positieve ontwikkelingen in de states morgen 8 euro ,...yess we can...,mits de aex ook een beetje meewerkt.
jan6307
0
Vlgs mij is morgen de stilte info voorbij, en komt er meer nieuws op de plank.
Winstwaarschuwing kan niet meer komen dit had al voor de stilteperiode moeten gebeuren.
Maar eerst maar eens horen hoe de kerst-verkopen zijn geweest, en hoeveel Apple heeft afgenomen bij de TT.
Daarnaast ook niet te vergeten de inkomsten van TA, wie aan veel bedrijven kaartinfo verstrekt.

Ik blijf positief in de TT.
[verwijderd]
0
ik hoop dat futs er morgenvroeg ook een beetje gunstig bij staan,de verkopen in amerika,ik verwacht morgen weer een mooie winst voor tomtom .
heb er het volste vertrouwen in up richting de 8 euro ...,yess we can...
[verwijderd]
0
morgen begint alcoa traditiegetrouw als eerste met de kwartaalcijfers,naar verwachting zullen de bedrijven aardige cijfers laten zien
[verwijderd]
0
onthou 1 ding..op moment dat je denkt dat er is te veel negatieve nieuws over tom tom is..dan gaat het aandeel omhoog..volume afgelopen week was extreem hoog..ik denk dat er een partij aardig binnen heeft geslagen en vervolgens koers omhoog zal duwen...de nieuws van de week was niet samenwerking met nike maar deal met AT&T 1 van de grootste provider..en er is geen concurrent voor hd-traffic.. ik verwacht in de toekomst veel omzet uit hd-traffic abonnementen.

eind 2011 koers 18 euro..
[verwijderd]
1
Beste medebeleggers

Ik heb dit weekend nog wat bijgelezen op de betreffende topics en naast de zinnige posts was er ook weer behoorlijk wat aan nietszeggende onzin te lezen. Het weekenddraadje van het weekend 7,8 en 9 januari was tenminste inhoudelijk prima, maar de onzin van “Leon 12345” was wat mij betreft niet te pruimen.

Ik heb zeker niet de indruk, dat dit forum ondemocratisch is en vind juist dat een ieder kan schrijven wat hij wil. Zelfs al is Leon12345 niet de enige dit vindt, dan nog is het een zielig figuur die de topic “TomTom explodeert” alleen maar heeft geopend omdat hij een slechte verliezer was , omdat “TomTom crasht” tegen mijnheer z’n zin werd gesloten
Noem het dan maar een soort van wraak, maar op wie?

Er wordt weer veel gegist over de toestand van TomTom. Als er geen nieuws is worden veel beleggers ongerust, maar is dat wel nodig?

Wie bij positieve berichten van de daken schreeuwt hoe goed TT wel is, maar bij uitblijven van nieuws opnieuw schreeuwt, maar dan met de vraag wat er allemaal toch aan de hand zou kunnen zijn, ja die personen zijn onstabiel en moeten eigenlijk helemaal niets met beleggen doen. Ze zijn ongeloofwaardig, want je gelooft in een fonds of niet , maar telkens van mening veranderen geeft aan, dat diegenen maar wat roepen.

Ook ik blijf nog steeds geloven in TT als zelfstandig bedrijf met een ongekende innovatieve kracht en ja, kwaliteit zal altijd overwinnen op de langere termijn.

Vanaf morgen zal blijken hoeveel vertrouwen er is en zakken we nog wat roep dan niet meteen, dat er wordt gemanipuleerd want anderen hebben ook belang net zoals wij , maar die zogenaamde “tegenparij” zoekt een andere weg om geld te verdienen, zolang ze dat volhouden tenminste.

Ik zal de komende 3 weken de koersen volgen vanaf GranCanaria en zo nu en dan posten, maar ik maak mij geen zorgen om deze parel en zolang meerdere analisten dat ook niet doen voel ik mij in die mening gesterkt

Jan

chantal2012
0
Ik ben het zoals vaak helemaal met je eens Jan ik heb inmiddels het volste vertrouwen in de toekomst van TT als zelfstandig bedrijf. OOk al post ik nauwelijks. Ik volg dit forum als sinds 2009. Ben ook zoals jij op het verkeerde moment ingestapt. Ik zit nog op een gemiddelde van 10,62. Ik heb dus nog een lange weg te gaan. Het heeft eindeloos lang geduurd om terug te komen van 4,50 en in een relatief genomen snelle tijd op het niveau waarop we nu zitten. Heb wel eens overwogen om met verlies eruit te stappen. Maar gezien alle ontwikkelingen en de permanente positieve berichten heb ik inmiddels het volste vertrouwen in de toekomst. Ik verbaas me iedere keer weer over de paniekerigheid als het even iets minder gaat met TT. Maar goed ik heb geduld en en een ding weet ik zeker : ik houd mijn TT. Wens je Jan een fijne tijd op Gran Canaria
[verwijderd]
3
Beste medebeleggers,

Ik heb ook wat zitten lezen...

Ten eerste lijkt het er op dat de experts (op BNP Paribas na) erg positief zijn over TomTom. Ze hebben echter ook de koers al flink zien stijgen, waardoor de koers al aardig dicht bij hun koersdoelen in de buurt zitten. Het lijkt er daarom op dat TomTom volgens experts nu 'redelijk eerlijk geprijsd' is. Dat kan mogelijk pas veranderen wanneer de Q4 cijfers / jaarcijfers positief zijn. Tot die tijd is een zijwaardse beweging goed mogelijk.

Als de Q4 cijfers goed zijn en een diversiteit in inkomstenbronnen laat zien (dus meer aan services t.o.v. hardware) dan zal de markt daar wel positief op reageren. Waar denk ik goed op gereageerd wordt is de winst aan marktaandeel in de VS ten opzichte van Garmin. Dit marktaandeel is echter wel gewonnen dmv flinke kortingen bij o.a. Wallmart. Men zal dus tevreden zijn over het marktaandeel en wat minder over de marges.

Als het gaat om de teleurstellende afgelopen week dan denk ik twee dingen. Ten eerste kan niet iedere week een topweek zijn. Hopelijk wordt komende week beter. Ten tweede denk ik dat de beurs nou eenmaal deels wordt bevolkt door kortetermijn beleggers.

Het gaat er bij de gunst van de kortetermijnbelegger niet om wie er goed nieuws heeft, maar wie het beste nieuws heeft. Er was een paar dagen waarop ING en Aegon het goed deden. En ook AirFrance had een goede dag en vrijdag was het de beurt aan Philips.

We hebben een aantal dagen gehad waarop de AEX licht in de plus eindigde, maar de meeste fondsen in het rood. Het is dus de topper van de dag die de AEX gemiddeld naar het groen trekt. Het is dan ook niet terecht om te klagen dat TT het slecht deed ten opzichte van de AEX, want dat gold wel voor meer aandelen. De kortetermijn beleggers verlieten dus even het TomTom schip, om elders hun rendement te halen.

Het goede nieuws van afgelopen week was denk ik niet goed genoeg. De buy adviezen hadden geen enorm hoge koersdoelen. En de samenwerking met Nike is heel leuk, maar waar velen echt op hoopten was een extra deal met een autofabrikant. Dat kan altijd nog komen, en waarschijnlijk als we het niet verwachten. Ik blijf dus daarom lekker zitten.

Dan over die meneer Leon 12345. Het is een beetje trollen gedrag, als je het mij vraagt. Het doel was niet om een analyse te geven, maar vooral om reacties uit te lokken. Nou, die missie is geslaagd. Ik vind het een beetje een Wilders-tactiek: je roept wat opmerkingen waarmee je jezelf buiten de discussie plaatst, en gaat vervolgens jammeren als anderen niet meer met je willen samenwerken.

Het is natuurlijk best mogelijk dat de koers wat daalt, maar een totale ineenstorting. Tsja, daarvoor is TomTom intrinsiek gewoon teveel waard. Het zou m.i. goed zijn als TomTom ook haar merkwaarde gaat onderzoeken en op de balans zet. Het merk is iets waard, en dat moet je dan ook laten zien.

Een andere opmerking 'dat kleine beleggertjes vooral long zitten' vond ik wat kinderachtig en denigrerend. Ten eerste is iedere belegger een belegger, klein of groot. Bovendien is het heel gezond om alleen long te zitten: je richt je dan gewoon alleen op die fondsen waar je vertrouwen in hebt. Dat hele shorten gaat mijns inziens tegen het hele principe van beleggen, namelijk het verschaffen van kapitaal aan een vertrouwenwekkende organisatie.

Ik wens iedereen die long zit in TomTom een goede week!
[verwijderd]
0
Beste Augurk. Dat is nog eens een goed verhaal. AB dan maar. Ik zit ook regelmatig in Tom tom en zou die aandelen soms best langer willen vasthouden. Maar ja, de schrik van de forse dalingen zit nog in de benen. Zoals dat bij de meeste beleggers wel het geval zal zijn. Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard.

Toch blijft het een prachtig bedrijf. Wellicht stap ik binnenkort weer in.
[verwijderd]
0
B_B
0
quote:

10rood schreef:

morgen begint alcoa traditiegetrouw als eerste met de kwartaalcijfers,naar verwachting zullen de bedrijven aardige cijfers laten zien
Alcoa is 25% gestegen (in een maand).
De cijfers en (vooral) de verwachtingen moeten heel goed zijn voor een positieve reactie.

Aanslag op Gabrielle Giffords heeft een kleine positieve impact/steun voor de DOW (minder harde gekakel tussen Democraten en Republikeinen).
[verwijderd]
0
quote:

B_B schreef op 10 januari 2011 00:22:

[...]

Alcoa is 25% gestegen (in een maand).
De cijfers en (vooral) de verwachtingen moeten heel goed zijn voor een positieve reactie.

Aanslag op Gabrielle Giffords heeft een kleine positieve impact/steun voor de DOW (minder harde gekakel tussen Democraten en Republikeinen).
Goedemorgen!

Als tt nou ook nog eens 25% extra stijgt tot aan de cijfers en de
verwachting waarmaakt...;)

@putz topic van Leon was al gesloten dus kon niet meer reageren. Je kwam bij mij wat onvolwassen over. Ik heb je post dan verkeerd begrepen. Zand erover dan maar;)?

Iedereen een succesvol weekje gewenst!

Koersdoel deze week..? Ach laten we positief blijven. Als Portugal niet teveel problemen oplevert...8,04.
[verwijderd]
0
Wat de openings en slotkoers ook is en zal zijn .. ik heb een heel groot vertrouwen in TomTom

Als je naar de afgelopen maanden kijkt hoe ze zich in the picture hebben weten te werken .. alle samenwerkingsverbanden en JV ... geeft wel ff aan dat een hoop grote bedrijven dat vertrouwen ook hebben.

De angst zit er gewoon nog steeds in bij een hoop mensen dat de koers weer zakt tot een dieptepunt maar gezien alle ontwikkelingen geloof ik daar persoonlijk niet in.

TomTom is mijn beurskanjertje ...
[verwijderd]
0
quote:

soowiesoo schreef:

Wat de openings en slotkoers ook is en zal zijn .. ik heb een heel groot vertrouwen in TomTom

Als je naar de afgelopen maanden kijkt hoe ze zich in the picture hebben weten te werken .. alle samenwerkingsverbanden en JV ... geeft wel ff aan dat een hoop grote bedrijven dat vertrouwen ook hebben.

De angst zit er gewoon nog steeds in bij een hoop mensen dat de koers weer zakt tot een dieptepunt maar gezien alle ontwikkelingen geloof ik daar persoonlijk niet in.

TomTom is mijn beurskanjertje ...
[verwijderd]
0
quote:

ilko schreef op 9 januari 2011 22:09:

onthou 1 ding..op moment dat je denkt dat er is te veel negatieve nieuws over tom tom is..dan gaat het aandeel omhoog..volume afgelopen week was extreem hoog..ik denk dat er een partij aardig binnen heeft geslagen en vervolgens koers omhoog zal duwen...de nieuws van de week was niet samenwerking met nike maar deal met AT&T 1 van de grootste provider..en er is geen concurrent voor hd-traffic.. ik verwacht in de toekomst veel omzet uit hd-traffic abonnementen.

eind 2011 koers 18 euro..
Wat zit jij nou de hele tijd met je hoge volumes, ik bedoel extreem hoge volumes! Het is wat hoger dan normaal maar niet meer dan dat, ik zei het ook vorige week, het was opvallend dat met wat hogere volumes dan normaal de koers omlaag gaat. Maar extreme volumes zijn volumes van minimaal 5 tot 8 miljoen per dag.

Ik ben er trouwens uitgegaan bij opening, ik geloof op dit moment niet meer dat de beurs (en daarmee TT) omhoog kan. Teveel druk, nervosisteit neemt toe en toch veel onzekerheid. Daarmee viel mij de bekendmakingen die TT in Las Vegas heeft gedaan mij wat tegen, en verwacht ik voorlopig geen verdere stijging. Daanaast zou een kleine correctie op zijn plaats zijn na de forse stijgingen van afgelopen maanden. Deze combinatie van factoren was voor mij de reden toch te verkopen en het voorlopig even vanaf de zijlijn te bekijken. Maar uiteraard blijf ik er boven op zitten :)
Succes vandaag, ik verwacht toch een flinke correctie, het slechte nieuws van vrijdag gaat vandaag pas verwerkt worden.
[verwijderd]
0
quote:

Snelle winst schreef op 10 januari 2011 10:49:

[...]

Wat zit jij nou de hele tijd met je hoge volumes, ik bedoel extreem hoge volumes! Het is wat hoger dan normaal maar niet meer dan dat, ik zei het ook vorige week, het was opvallend dat met wat hogere volumes dan normaal de koers omlaag gaat. Maar extreme volumes zijn volumes van minimaal 5 tot 8 miljoen per dag.

Ik ben er trouwens uitgegaan bij opening, ik geloof op dit moment niet meer dat de beurs (en daarmee TT) omhoog kan. Teveel druk, nervosisteit neemt toe en toch veel onzekerheid. Daarmee viel mij de bekendmakingen die TT in Las Vegas heeft gedaan mij wat tegen, en verwacht ik voorlopig geen verdere stijging. Daanaast zou een kleine correctie op zijn plaats zijn na de forse stijgingen van afgelopen maanden. Deze combinatie van factoren was voor mij de reden toch te verkopen en het voorlopig even vanaf de zijlijn te bekijken. Maar uiteraard blijf ik er boven op zitten :)
Succes vandaag, ik verwacht toch een flinke correctie, het slechte nieuws van vrijdag gaat vandaag pas verwerkt worden.
ik kom hier op nog terug..ik beloof je
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
[verwijderd]
0
Ben ook even uitgestapt. Vrees toch dat de besproken Aex correctie begint. Als de storm weer wat geluwd is koop ik m'n tt zeker weer terug!

Voor degene die blijven zitten, oprechte succes gewenst! Hopelijk gaat het meevallen ( of dat ik ernaast zit).
nr36
0
Apple blijft marktleider in app'sUTRECHT (AFN) - Apple heeft in 2010 het aantal applicaties voor de iPhone in de zogenoemde App Store verdubbeld tot 300.000. Het technologieconcern blijft daarmee marktleider op dit gebied. Dat blijkt uit een jaarrapport van Distimo, een Nederlands onderzoeksbureau dat gegevens over 'app's' analyseert.

Na Apple is Google Android de grootste aanbieder van applicaties voor smartphones. Android vergrootte vorig jaar het aantal applicaties met een factor zes tot 130.000. Via de Blackberry App World en de Nokia Ovi Store waren eind vorig jaar respectievelijk 18.000 en 25.000 applicaties te downloaden.


Bron: ANP
Publicatiedatum: 10 jan 2011 12:04:45
Copyright (c) 2011 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP
74 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mei 2024 17:35
Koers 5,695
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 5,735
Laag 5,605
Volume 246.504
Volume gemiddeld 280.587
Volume gisteren 206.184