Oranjewoud « Terug naar discussie overzicht

Komt er een bod op Oranjewoud?

22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Beate
0
Aan de koers te zien is er iets gaande, dat de gewone belegger noet weet. Komt er een overnamebod? Gerard Sanderink wordt al een jaartje ouder en nu de zaken zo mooi lopen kan hij zijn imperium voor een goede prijs verkopen. Overnamebod 8€? Het zou me niet verbazen.

Groetjes, Beat
[verwijderd]
0
Is 18K een grote omzet voor dit fonds? Er zit toch een emissie in de pijplijn vanwege de overname van strukton? Dan kun je beter een hogere beurskoers hebben, scheelt een stukje verwatering omdat je minder aandelen hoeft bij te drukken. Dat is mijn gevoel over deze stijging
poost
0
ik heb onlangs gelezen op xea.nl dat de emissie
al volledig is geplaatst.
normale omzet per dag ongeveer 3000 stuks.
Excelsior48
0
Nee, dat is een deel van de gehele emissie. Rabobank moet voor € 55 mio aandelen emiteren. Daarvoor zal er een prospectus gemaakt gaan worden. Feit is dat Oranjewoud dit jaar meer dan € 2 miljard gaat omzetten. Sanderink heeft altijd gesteld 5% na te streven. Stel dat ze dit jaar "slechts" 2,5% halen, dan kom je nog op zo'n € 50 mio netto winst uit, hetgeen een WPA geeft van rond € 1,=. Grontmij en Arcadis hebben een K/W van rond de 13, dus reken maar uit wat het potentieel is!
Ik had de huidige stijging langzamer ingeschat. Zoals het nu gaat zijn we voor april al op € 7,50.
[verwijderd]
0
Beate, het was vandaag een dag om Oranjewoud weer even om te keren en af te stoffen.... tot mijn verbazing zie ik ineens +20% op de borden staan.... ga denk ik gelijk weer 2 weekjes andere dingen doen....
Beate
0
[verwijderd]
0
Weten jullie wanneer de naam van Oranjewoud veranderd op de beurs. Ik denk dat we het aankomend jaar na de €7,- kunnen. Wat verwachten jullie?
Beate
0
Ik heb de afgelopen weken alles verkocht en wacht nu even op een wat lagere koers.

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
Die stukjes die jij verkocht hebt, heb ik dan denk ik gekocht. Ik denk dat we momenteel een redelijke bodem hebben tussen de €5, en de €5,50.
Beate
0
Ik verwacht dat het nog wel even tot net boven 5 euro doorzakt. Indien niet, dan koop ik wel weer bij. Nu even iets anders gekocht en meteen een klein winstje.

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
PVV-kamerlid wil af van kunstgras in betaald voetbal
zaterdag 05 februari 2011 | 13:16 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 05 februari 2011 | 13:29

Tekstgrootte

Voetballen op kunstgras zou Heracles voordeel geven, denkt PVV'er Richard de Mos. Foto: Marco Oude Groothuis


DEN HAAG - Kunstgras zorgt voor competitievervalsing in het betaald voetbal. Dat stelt PVV-kamerlid Richard de Mos, zelf fervent ADO-supporter. De PVV wil dat de KNVB een enquête houdt over kunstgras. "Bij onvoldoende draagvlak voor kunstgras moeten we er in competitieverband van afstappen”, constateert PVV-Kamerlid Richard de Mos. „Wees eerlijk, wat is er mooier dan een potje voetbal op echt gras?”

De bekendste kunstgras-bespeler in de Nederlandse betaald voetbalcompetitie is Heracles Almelo.

ADO-trainer John van den Brom zei onlangs dat thuisploegen met kunstgras absoluut in het voordeel zijn. Om competitievervalsing tegen te gaan wil het PVV Kamerlid nu dat de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Edith Schippers onderzoek doet naar het draagvlak voor kunstgras. Is die er niet dan moet het afgeschaft worden, aldus de PVV'er.

Niet alle trainers in het betaalde voetbal denken er zo over als Van den Brom. En volgens Gijs de Jong, manager van de KNVB, is het onzin dat kunstgras voordeel zou brengen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er nauwelijks verschil is, ook niet wat betreft het winnen en verliezen op de verschillende grassoorten, aldus De Jong.
[verwijderd]
0
De Graafschap breekt met hoofdsponsor Centric
maandag 07 februari 2011 | 11:54

Tekstgrootte

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap neemt na dit seizoen afscheid van hoofdsponsor Centric. De clubleiding van de Doetinchemmers heeft afgelopen weekeinde in een brief aan het IT-bedrijf laten weten de samenwerking te willen beëindigen. Dat bevestigden maandag woordvoerders van De Graafschap en van Centric.

De Graafschap is bijzonder ontstemd over de recente uitlatingen van directeur Gerard Sanderink van Centric. Hij liet zich vorige week kritisch uit over het beleid bij de eredivisieclub. Sanderink zei ook geen enkel vertrouwen te hebben in technisch directeur Leen Looyen.

De Graafschap en Centric gingen in 2009 ook al uit elkaar na harde kritiek van Sanderink. Afgelopen jaar, na de terugkeer in de eredivisie, besloten beide partijen opnieuw met elkaar in zee te gaan.

Beate
0
Tja, Gerard is niet gemakkelijk. Dat weet iedereen bij de Graafschap. Gerard kan ook beter zijn geld in Oranjewoud stoppen.

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
quote:

Beate schreef op 4 februari 2011 20:31:

Ik verwacht dat het nog wel even tot net boven 5 euro doorzakt. Indien niet, dan koop ik wel weer bij. Nu even iets anders gekocht en meteen een klein winstje.

Groetjes,
Beate
Je kans genomen om in te stappen of verwacht je dat we nog veel lager gaan

Groet Pallu (nieuw hier)
Beate
0
Telepathie? Ik zat er net aan te denken om gewoon weer in te stappen. Ik werd nog nooit zo op mijn wenken bediend.

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
Ik ben niet zo erg meer bezig met de handel... er zijn soms belangrijker dingen in het leven!!!
Maar goed normaal had ik verkocht bij 25% koerswinst en weer teruggekocht bij 10% terugval, de verkoop heb ik welliswaar gemist, 'terugkoop' doe ik toch maar wel... ik zit straks 'dubbel' in Oranjewoud... maar zie dit niet bepaald als straf!!!
[verwijderd]
0

quote 500
Sanderink mag graag handtekeningen zetten 17:22 dinsdag 22-02-2011 | Quote 500
Dossier: Vastgoed
door: Matthijs Goes
Gerard Sanderink neemt Ziggo Dome over van Joop Leliveld
Ziet u Gerard Sanderink al vooraan staan springen bij een concert Snoop Dogg? Het kan echt, als hij zelf even doorbouwt. Sinds eind januari is er namelijk geen steen meer gestapeld bij de bouw van het Ziggo Dome tegenover de Amsterdam Arena. Joop Lelivelds bouwbedrijf Midreth, dat begin februari failliet ging, bouwde de nieuwe muziektempel, maar Gerard Sanderink neemt het project nu over.




Het failliete Midreth, van Joop Leliveld, bouwde aan een aantal zeer grote en beeldbepalende projecten, waaronder het Stedelijk Museum in Amsterdam, maar ook Dirk Scheringa’s museum in Noord-Holland. Hoe het met Dirk Scheringa en zijn museum afliep is wel bekend, maar ook de bouw van het Stedelijk was geen feest voor Midreth. Quote 500-bouwer Dik Wessels (Quote 500 nr. 12, €1,4 miljard) nam met zijn bedrijf VolkerWessels de bouw van een aantal projecten over van Midreth. Hij liet echter de bouw van het Ziggo Dome naast zich liggen.

Gerard Sanderink (Quote 500 nr. 68, €380 miljoen) komt nu met zijn onlangs overgenomen bouwer Strukton de popliefhebber redden. Op dinsdag werd bekendgemaakt dat het bedrijf de bouw van Midreth gaat overnemen. Waarom Sanderink verwacht wél geld aan het project te verdienen is niet helemaal duidelijk, Sanderink belde niet terug voor een reactie
[verwijderd]
0
Waar de één niets aan kan verdienen dat kan een ander mogelijk wel winstgevend uitvoeren...
Als 'eigenaar' van een faillisementsbouw zou ik me veel grotere zorgen maken dan als aandeelhouder van het overnemende bouwbedrijf.
22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
903,61  -1,97  -0,22%  31 mei
 Germany40^ 18.585,90 +0,48%
 BEL 20 3.918,09 +0,24%
 EURO50 5.011,20 0,00%
 US30^ 38.701,80 0,00%
 Nasd100^ 18.538,90 0,00%
 US500^ 5.280,42 0,00%
 Japan225^ 38.630,50 0,00%
 Gold spot 2.327,41 0,00%
 EUR/USD 1,0834 +0,00%
 WTI 77,14 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +19,75%
RENEWI +2,79%
Air France-KLM +2,20%
Vastned +2,07%
UMG +1,89%

Dalers

JDE PEET'S -4,89%
ASR Nederland -4,88%
Corbion -3,41%
Avantium -2,66%
PROSUS -2,33%