Philips « Terug naar discussie overzicht

Philips OKTOBER 2015

9 Posts
alrob
0
Er komt ongetwijfeld de komende maanden veel nieuws van Philips, nog afgezien van de stroom van nieuwe contracten met ziekenhuizen.
De splitsing zou op koers liggen, dus dat geeft perspectief.
De markt herstelt, ook de koers van Philips herstelt, welliswaar langzaam.
Treedt allen tot dit forum toe, gaat er bij u een (Philips) lichtje op, en loopt de belegging in Philips toch slecht af, dan biedt Philips uitstekende nazorg; medische apparatuur genoeg!
Kuiken
0
Dit is een origineel persbericht.

AWS IoT verrijkt het HealthSuite Digital Platform van Philips met meer mogelijkheden voor het 'Internet of Things'

Met AWS kunnen de zeven miljoen apparaten die op dit moment in de HealthSuite-cloud zitten, worden uitgebreid met nog eens honderden miljoenen apparaten en sensoren

Las Vegas (VS) - Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) heeft vandaag bekendgemaakt dat het de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) gaat versterken in het kader van Philips' strategie om een ecosysteem te creëren voor nieuwe soorten 'connected' en gepersonaliseerde digitale zorgoplossingen. AWS IoT (Internet of Things) is een nieuw platform dat het eenvoudig maakt om apparaten te verbinden met de diensten van AWS. Dit leidt tot een uitbreiding van de connectiviteit, mogelijkheden en diensten van het HealthSuite Digital Platform van Philips, een open IT-infrastructuur waarmee allerlei gegevens veilig kunnen worden beheerd. Deze gegevens variëren van grote hoeveelheden klinische data tot persoonlijke informatie over iemands gezondheid en levensstijl.

"De digitale revolutie op gezondheidsgebied en de kracht van het 'Internet of Things' bieden geweldige kansen om de manier waarop zorg wordt geleverd, positief te transformeren", aldus Jeroen Tas, CEO van Philips Healthcare Informatics, Solutions & Services. "Door gegevens uit medische dossiers en van met het internet verbonden apparaten te ontsluiten en deze te combineren met analysemogelijkheden, kunnen waardevolle inzichten worden opgedaan over de manier waarop we verantwoord kunnen leven en ouder worden. Bij Philips zijn we op zoek naar manieren om consumenten in staat te stellen een actieve rol te spelen bij de bevordering van de eigen gezondheid. Dat doen we bijvoorbeeld door hen toegang te geven tot informatie over hun gezondheid en hen hier controle over te geven. Door die gegevens hanteerbaarder te maken, faciliteren we betere samenwerking tussen patiënten, medici en zorgverleners."

Philips werkt samen met toonaangevende technologiebedrijven als AWS, academische ziekenhuizen en patiëntenorganisaties om een mondiaal bereik te creëren en de realisatie van 'connected care' binnen het gehele gezondheidscontinuüm te versnellen: van gezond leven en preventie tot diagnose, behandeling en zorg thuis.

Om deze nieuwe vorm van zorg op een hoger niveau te brengen, heeft Philips het HealthSuite Digital Platform ontwikkeld, dat draait op de systemen van AWS. Via dit platform worden gegevens van verschillende apps en medische apparaten en systemen (zoals elektronische medische dossiers) veilig verwerkt, gecombineerd en geanalyseerd. Het HealthSuite-platform bestaat uit een beveiligde cloud waarin al meer dan zeven miljoen met het internet verbonden apparaten, sensoren en mobiele apps worden beheerd - waarmee het potentieel van het 'Internet of Things' volledig wordt omarmd.

Met AWS IoT breidt Philips zijn platform uit met een toekomstbestendige, veilige en schaalbare IoT-omgeving. Deze technologie zal klanten toegevoegde waarde bieden wat betreft slimmere en meer gepersonaliseerde oplossingen om gezonder te leven en zorg te coördineren. Op die manier kunnen producten - zoals medische alarmeringssystemen en babymonitors - steeds slimmer worden.

Hier kunt u een voorbeeld vinden van hoe ons digitale HealthSuite-platform, in combinatie met AWS IoT, oplossingen kan ondersteunen voor toenemende aandeel van ouderen in de bevolking.

Op de AWS re:Invent-conferentie, die van 6 tot en met 9 oktober plaatsvindt in Las Vegas , zal Jeroen Tas een presentatie geven over de kracht van IoT op het gebied van gezondheidszorg. Volg #reInvent op Twitter via @PhilipsLiveFrom om op de hoogte te blijven.

Voor meer informatie over het Philips HealthSuite Digital Platform zie www.philips.nl/healthsuite

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

www.philips.nl/healthsuite

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Philips Health Systems Benelux

Saskia Maas

Tel: +31 (0)653408194

Email: Saskia.maas@philips.com

Philips Group Communications
wilcool
0
AMSTERDAM (AFN) - De wisseling van de macht aan de financiële top van Philips komt op een opmerkelijk moment, twee weken voor de presentatie van de kwartaalcijfers. Dat concludeerde analist Hans Slob van Rabobank maandag.

Eerder op de ochtend meldde Philips dat Abhijit Bhattacharya per direct is aangesteld als financieel directeur. Hij vervangt Ron Wirahadiraksa, die op 1 december de cfo wordt van cementconcern LafargeHolcim.

Philips liet weten dat het vertrek van Wirahadiraksa niet moet worden gezien als een teken van een verdere verslechtering van de markten. Zijn besluit om elders aan de slag te gaan verandert ook niets aan de timing van de splitsing van het concern, aldus Slob.

Rabobank handhaafde zijn koopadvies voor het aandeel Philips. Dat noteerde maandag na een kwartier handel 0,8 procent in de min op 22,38 euro.

Philips presenteert de resultaten van het derde kwartaal op 26 oktober.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
wilcool
0
Wirahadiraksa is al aangekondigd bij LafargeHolcin als nieuw financieel directeur,
dus feitelijk een gewone carrierewisseling volgens mij.
alrob
0
alrob
0
maandag cijfers, dus wat bijgekocht op de gok van goede resultaten.
Ik hoop dan tevens wat te horen over de afsplitsing en beursgang van de lightdivisie. Zou de koers een schop omhoog kunnen geven, als de resultaten tenminste ook niet tegenvallen. Blijft toch wel een enge zaak die cfo wissel.
wilcool
0
quote:

alrob schreef op 21 oktober 2015 20:11:

maandag cijfers, dus wat bijgekocht op de gok van goede resultaten.
Ik hoop dan tevens wat te horen over de afsplitsing en beursgang van de lightdivisie. Zou de koers een schop omhoog kunnen geven, als de resultaten tenminste ook niet tegenvallen. Blijft toch wel een enge zaak die cfo wissel.
De "winstwaarschuwing was toch al een maand terug?

Ik ga er vanuit dat de cijfers consensus zullen zijn.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 mrt 2023 16:47
Koers 14,654
Verschil -0,630 (-4,12%)
Hoog 15,312
Laag 14,574
Volume 2.882.316
Volume gemiddeld 3.528.833
Volume gisteren 1.738.026