Philips « Terug naar discussie overzicht

Philips 2020 H2

74 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Gesina49
0
Als je al die berichten van Voda leest dan zijn die berichten vrijwel altijd positief. Kijk je naar de koersgrafiek dan gaat die koers de laatste 12 maanden extreem zwakjes omhoog. De koers trilt rond de E40 en ik wacht op een wat steviger stijging. Geduld is een schone zaak en met dit aandeel helemaal.
pmepme_
0
De koersv an Philips heeft een traditie van in één keer 3 stappen vooruit en dan dagen lang weer afzakken (2,5 stap achteruit). Uiteindelijk gaat de koers wel omhoog maar altijd op termijn. We zweven al ruim 2 maanden in de range van 41-43 euro. Als het tweede kwartaal meevalt is 45-46 reeel. Gewoon blijven zitten en niet bewegen. Er zijn vele meer spannendere aandelen maar Philips heeft zich bewezen als een solide fonds dat altijd in de vaart der volkeren (en dus nooit voorop!) volgt.
objectief
0
Ja, ik verwacht ook goede resultaten. Maar als ik naar de hoge koers kijk (k/w 33??), dan vraag ik me af of dit nu het juiste moment is om dit aandeel te kopen. Een paar euro stijging zet niet echt zoden aan de dijk.
the observer
0
Philips blijft stabiel rond 44-45. Een bedrijf dat zich richt op de gezondheidssector zou toch meer moeten profiteren van de aandacht voor medische app. Siemens H. beweegt overigens gelijk aan Philips. Het vertrouwen in meer omzet vertaalt zich niet in de koers.
pmepme_
0
Helaas is de winst van de solide half jaar cijfers inmiddels weer verdampt. Kennelijk hebben beleggers momenteel niet zo'n groot vertrouwen in de ontwikkelingen van de omzet/winst .
Benieuwd overigens wat Philips t.z.t. met de opbrengst van de verkoop van de consumententak gaat doen.
the observer
0
3 weken van dalen met tot slot vandaag nog een daling van ruim 2%. Daarmee staat Philips deze week(-4%%), deze maand (-6,2%) en het afgelopen jaar (-2,3%) op duidelijk verlies. Opmerkelijk voor een bedrijf in deze veel gevraagde sector. Het wordt hoogtijd voor een rebound. Men loopt inmddels bijna 10% achter op een gemiddeld herstel van de AEX sinds half maart
craasie
0
the observer
0
Zoals gebruikelijk verspeelt Philips in de loop van de dag weer de eerder opgebouwde winst. Loopt vandaag weer bijna achteraan in de stijging. Amper 50% van het verlies van vrijdag goedgemaakt.
Daardrinkenweop
0
Komt goed. Een defensief doch degelijk aandeel in de gezondheidssector zou iedereen in zijn portefeuille moeten hebben. Ik ben er blij mee
pmepme_
0
In portefeuille houden prima maar de koers is de laatste maand tenenkrommend. -8% in amper een maand eraf terwijl de 1/2 jr cijfers zo positief werden ontvangen. Wallstreet slaat record na record en Philips..... nog geen deuk in een pakje boter!
the observer
0
In een maand 11 % verloren. Siemens Healthineers nog erger. (nb. GE (Amerika) miniem verlies).
Het lijkt wel of Philips en Siemens zelf corona hebben! Gezondheid is big business de vraag is waar dan? Bijzonder vreemd maar beurskoersen reflecteren allang niet meer de reële economie.
PJ
0
Allemaal gezeur door de waardevermindering van de dollar,en inflatie
Ze zullen het wel een correctie gaan noemen
Daardrinkenweop
1
VS schrapt levering van beademingsapparaten. Een domper maar hier komt Philips wel bovenop.
pmepme_
2
Ongetwijfeld. Maar.... het plaatst de koersdalingen de afgelopen week in een heel ander daglicht en daar krijg een heel nare smaak van in mijn mond. Kennelijk waren er beter geïnformeerde partijen....
Erny
1
Er is nu dus al een 2e winstwaarschuwing binnen een korte tijd. Philips is niet echt verantwoord bezig met dit soort risicovolle contracten. Presteert binnen een groeisector bovendien ook nog eens beneden gemiddeld.
the observer
0
Er is bij Philips helaas altijd wel iets dat een positieve ontwikkeling torpedeert.
radfahrt
0
"Under the management of Peter Navarro, Senior Advisor to President Trump, the administration was taken advantage of by Philips Respironics when negotiating the price of life-saving ventilators," Krishnamoorthi said in a statement to CNBC.

"American taxpayers just saved over $400 million dollars after my subcommittee shined a spotlight on just one of the Trump Administration's wasteful contracts for COVID-19 supplies," he continued. "My subcommittee will continue to press Philips to repay the remaining money it owes the federal government. We will also be requesting documentation from all the contracts that Peter Navarro has negotiated regarding Covid-19 response."
74 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 mrt 2023 17:35
Koers 14,800
Verschil -0,484 (-3,17%)
Hoog 15,312
Laag 14,542
Volume 5.125.488
Volume gemiddeld 3.528.833
Volume gisteren 1.738.026