Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

seance
2
schietpartij; 18 doden 15 gewonden in de vs.
duimpje voor de trump lovers.
wanneer valt daar t kwartje?
gnocchi.
0
George Conway drijft de spot met MAGA-evangelicals met op Trump geïnspireerde 10 geboden
Brad Reed
26 oktober 2023 11:29AM ET.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-ten-commandments/

Anti-Trump advocaat George Conway haalde donderdag uit naar evangelische christenen die trouw blijven aan voormalig president Donald Trump ondanks - of vanwege - zijn meerdere aanklachten wegens het betalen van zwijggeld aan een volwassen filmster, het illegaal bewaren van topgeheime overheidsdocumenten en het proberen om illegaal aan de macht te blijven nadat hij de verkiezingen van 2020 had verloren.

Op Twitter gaf Conway een Trumpiaanse opfrissing van de 10 geboden uit de Bijbel met uitsparingen om Trumps jarenlange onchristelijke gedrag goed te praten.

"Eert uw vader en uw moeder en begraaft uw moeder op de golfbaan van uw vader", staat er in één gebod.

"Gij zult geen overspel plegen, maar als u dat toch doet met uw pornoster, zult u haar afbetalen via een tussenpersoon en uw boekhouding vervalsen", staat er in een ander gebod.

Conway gebruikte het gebod tegen stelen zelfs om de draak te steken met Trumps gewoonte om het woord "gestolen" verkeerd te spellen als "stollen".

"Gij zult niet stelen, tenzij gij één meer dan een bepaald aantal populaire stemmen moet stelen of tenzij gij uw gestolde documenten kunt verstoppen in uw badkamer in uw resort," schreef hij.

Conway's post was geïnspireerd door een aparte Twitter post van Rep. Greg Steube (R-FL), die de kracht van het gebed toeschreef aan de overwinning van Trump bondgenoot Rep. Mike Johnson (R-LA) in de GOP's House speaker verkiezing.

Bekijk de volledige lijst met Trumpy 10 geboden hier.

twitter.com/gtconway3d/status/1717540...
gnocchi.
0

Lelijk nieuw schandaal voor Clarence Thomas, hoogste rechter van Amerika.
Bill Palmer | 11:11 am EDT 26 oktober 2023.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/ugly-ne...

Terwijl Clarence Thomas zich plotseling zorgen moet maken over wat de getuigenis van Mark Meadows in een grand jury onder immuniteit zou kunnen betekenen voor zijn vrouw Ginni Thomas, blijkt dat Clarence nog een ander schandaal heeft om zich zorgen over te maken. Senator Ron Wyden deelde dit:

Mijn medewerkers van Senaat Financiën hebben nieuwe, vernietigende informatie ontdekt over de lening die Clarence Thomas had bij zijn vriend Anthony Welters om een luxe camper te kopen. Nieuwe details tonen aan dat hij een aanzienlijk deel van de lening nooit heeft terugbetaald en dit vervolgens niet heeft vermeld in zijn ethische dossiers.

Ze vonden:

-Een handgeschreven briefje van Clarence Thomas *op briefpapier van het Hooggerechtshof* gedateerd 6 december 1999 met verwijzing naar een overeenkomst tussen Thomas en Welters.

-Een promesse met de voorwaarden tussen Clarence en Ginni Thomas en Welters voor een lening van $267.230 tegen 7,5%.

-Een handgeschreven notitie van Welters aan Justice Thomas gedateerd 22 november 2008, waarin stond dat Welters niet langer betalingen op de lening zou vragen. De nota vermeldde ook dat Justice Thomas alleen rente had betaald op de lening, wat aangeeft dat de hoofdsom van $267.230 niet was terugbetaald.

Dat is... veel. Ik heb altijd al gezegd dat als iemand als Clarence Thomas ergens voor wordt veroordeeld, het waarschijnlijk niet zal zijn voor de exotisch complexe fraude waar hij bij betrokken is, omdat dat uiteindelijk moeilijk te bewijzen zal zijn voor een jury. Het zal waarschijnlijk het soort eenvoudige financiële fraude zijn waarvoor ook de gemiddelde persoon aangeklaagd en veroordeeld zou worden.

George Santos ging ten onder voor identiteitsdiefstal tegen zijn eigen kiezers. Bob Menendez ging ten onder voor het stoppen van geld in een matras. Je krijgt het idee. En nu heeft Clarence Thomas eindelijk een schandaal dat regelrechte leenfraude lijkt te zijn. Blijf kijken.
gnocchi.
0
quote:

keljans 123 schreef op 26 oktober 2023 19:21:

schietpartij; 18 doden 15 gewonden in de vs.
duimpje voor de trump lovers.
wanneer valt daar t kwartje?
Inderdaad Donald en zijn rijke vrienden die zich alleen maar willen verrijken aan wapen verkoop.
Ze hebben het steeds tegen gehouden om wapens te beperken.

De Amerikaanse president Joe Biden heeft het over "een nieuwe, zinloze en tragische schietpartij met veel slachtoffers". Hij roept de Republikeinse partij nog eens op om samen met zijn partij werk te maken van een verbod op aanvalswapens en wetgeving die het mogelijk maakt om de achtergrond van wapenkopers grondig na te gaan.
gnocchi.
0
gnocchi.
0
Gecorrigeerde tweet:
We zijn terug.
Dillons getuigenis gaat verder met haar inspectie van e-mails over het natuurbeschermingsproject bij de Trump International Golf Club in Los Angeles.
====================================
Dillon wordt gevraagd naar haar ontvangst van een e-mail uit 2012, waarin staat: “Mr. Trump heeft deze lay-out beoordeeld en dacht dat deze voor onze doeleinden zou kunnen werken.’
Ze kan zich niet herinneren op welke Trump dit doelt, aangezien de e-mail meer dan tien jaar oud is.
=================================
gnocchi.
0
NYAG's raadsman Lou Solomon merkt op dat Don Jr. de e-mail en een deel van de keten heeft gekopieerd, voordat hij tegen de getuige zei: "Speculeer voor ons."
Verdediging: "Bezwaar."
Engoron: "Aanhoudend."
gnocchi.
0
In een e-mail van 16 oktober 2014 vertelde Cushman-taxateur Brian Curry aan Dillon dat de "[n]umbers rond de $27 tot $28MM komen voor het onroerend goed op de driving range. Dat is ongeveer $1,7 tot $1,75MM per kavel in de huidige staat ( nog niet volledig gerechtigd, vóór landontwikkeling, tijd en risico, enz.)."
=================================
NYAG's raadsman Lou Solomon over Dillon:
"We hebben het recht om haar als een vijandige getuige te behandelen."
==================================
Solomon zegt dat dit gerechtvaardigd is vanwege Dillons status als voormalig advocaat voor de Trump Organization
"Het woord 'vijandig' betekent niet noodzakelijkerwijs vijandig", zegt hij.
Cliff Robert van de familie Trump maakt bezwaar tegen de aanwijzing en merkt op dat zij de ‘voormalige’ advocaat is.
===================================
gnocchi.
0
Er wordt door een tweeter vermeld "Ik heb het gevoel dat ik een deel van dit gesprek hier mis"
Een ander reageerd met.
"Zij is de staatsgetuige."
gnocchi.
0
Engoron kiest de kant van de NYAG wat betreft de benaming.

Er volgde een uitgebreide ruzie over een bewijsstuk met betrekking tot een erfdienstbaarheid.
Dat bewijsmateriaal is in het dossier opgenomen.
====================================
Dillon:
"Ik ben een advocaat. Ik ben precies. Ik word betaald om precies te zijn. Ik krijg VEEL betaald om precies te zijn."
Die nadruk.
===================================
De opmerking van Dillon had betrekking op de druk die de raadsman van de NYAG had uitgeoefend op de karakterisering van een bewijsstuk.
'Ik probeer niet met je te kibbelen.'
====================================
gnocchi.
0

Donald Trump heeft onsamenhangende "maggot chocking Petty Mason" meltdown, geeft weg dat hij aan stukken is gevallen
Bill Palmer

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Donald Trump heeft zich in een versneld tempo ontrafeld sinds zijn "vrienden" vorige week allemaal begonnen met het sluiten van pleidooiovereenkomsten tegen hem. De toespraken van Trump zijn seniel geweest. Zijn gedrag in de rechtszaal is fragiel geweest. En nu heeft zijn gedrag op sociale media een wending genomen voor de regelrechte rubberen kamer psychotisch.

Trump valt zijn voormalige New York Times-vriend Maggie Haberman aan, waarvan hij nu heeft besloten dat hij Maggot Hagerman heet, in wat misschien wel het minst onsamenhangende deel van zijn functie is. Van daaruit gaat hij erop aan dat Michael Cohen “verstikte” in de getuigenbank. Hij beweerde toen dat de hele zaak een "Perry Mason" -moment was, wat interessant is dat hij die naam goed kreeg, gezien het feit dat hij gisteren dacht dat het "Petty Mason" was in een andere post.

Maar afgezien van het analfabetisme, is de volledige kern van de post van Donald Trump die zo verdwaald is in een waas van seniliteit en verwarring, alles wat hij kan doen is onsamenhangend woedend over het feit terwijl alles van hem wordt afgenomen. Er is niets meer van deze man. Hij ‘verstikt’ in real time.
gnocchi.
0
Het stellen van vragen heeft hetzelfde terrein betreden als voorheen:
NYAG vraagt ??Dillion om de waarderingen van de golfclubs van Trump te herzien.
=====================================
Op de vraag of ze zich gesprekken over de beoordelingen met iemand bij de Trump Organization kan herinneren, antwoordt Dillon dat ze dat tien jaar later niet meer kan.====================================
gnocchi.
0


Op de vraag of ze beslissingen met betrekking tot de Trump National Golf Club in Briarcliff Manor, NY, langs Eric Trump heeft laten lopen, antwoordt Dillon:

"Sommige beslissingen, ja. Niet alle beslissingen."
======================================

Dillon krijgt deze e-mail te zien die ze naar Cushman-taxateur David McArdle heeft gestuurd over de waardering van Trumps golfclub in Westchester, NY.

Het begint: "Ik heb met Eric gesproken en hij is zich ervan bewust dat de meer verdedigbare waarde op dit moment ongeveer $ 45 miljoen bedraagt."

twitter.com/KlasfeldReports/status/17...
gnocchi.
0
Nadat de raadsman van de NYAG heeft gevraagd of die zin het gesprek van Dillon met Eric Trump accuraat weergeeft, maken advocaten bezwaar op grond van advocaat-cliënt-redenen.
Engoron overruled en geeft de getuige opdracht te antwoorden.
=====================================

"Is het een eerlijke samenvatting?" vraagt ??de rechter.
Ze antwoordt: "Ik heb geen herinnering aan het gesprek. Ik weet niet of het gesprek meer inhoudt. Ik weet niet of het gesprek minder bevat."
Ze merkt nogmaals op dat het een gesprek van tien jaar geleden is.
==========================================
Daarmee wordt het proces voor één dag geschorst.
Dillon keert morgen terug naar de getuigenbank.
gnocchi.
0
Letitia James vuurt terug in Ivanka Trump geschil
Bill Palmer | 5:16 pm EDT 26 oktober 2023.
Toen de rechtbank maanden geleden oordeelde dat Ivanka Trump geen gedaagde was in de civiele fraudezaak van de procureur-generaal van New York, Letitia James, vanwege de verjaringstermijn, betekende dit automatisch dat Ivanka zou moeten getuigen tegen de overige gedaagden. Zo werkt de wet nu eenmaal.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/letitia...

Natuurlijk wil Donald Trump niet dat Ivanka tegen hem getuigt, dus heeft hij een heleboel onzinnige moties ingediend om haar als getuige uit te sluiten. Maar niets werkt op die manier en vandaag schoot Letitia James terug met een aanklacht waarin ze uitlegt waarom Ivanka duidelijk moet getuigen volgens de wet.

Voor alle duidelijkheid: Ivanka Trump kan op geen enkele manier voorkomen dat ze een belastende getuigenis aflegt tegen Donald Trump. Dit soort nonsensaanvragen worden altijd heel snel afgewezen en ze leiden er uiteindelijk niet toe dat de getuigenis ook maar één dag wordt uitgesteld.

Ivanka kan er niet voor kiezen om niet te getuigen. Dat bestaat niet. Ze zou worden opgepakt wegens obstructie. Ivanka kan ook niet in de getuigenbank plaatsnemen en de vijfde pleiten, omdat de rechtbanken al hebben bepaald dat ze om te beginnen niet aansprakelijk is in deze zaak. Ze kan ook niet liegen in de getuigenbank, want de feiten zijn al bekend en ze zou worden veroordeeld voor meineed.

We kunnen er dus naar uitkijken dat Ivanka Trump binnenkort een vernietigende getuigenis moet afleggen tegen haar vader en broers. Of ze wil getuigen of niet is irrelevant.
gnocchi.
0
Geweldig natuurlijk voor de Don aanbidders, ik ben vandaag en het weekend op pad, dus niet aanwezig.
robrdam
2
Bij het gemis van Gnocchi heb ik maar een "unguided tour" naar de website van Palmer report genomen
Ik verstrek geen links, want geen van de artikelen heeft genoeg inhoud om aanbevolen te worden.

- Meet Maga Mike
De huidige speaker is Mike Johnson, een voorheen onbekende Trump aanhanger, probeert op alle mogelijke manieren abortus te verbieden, is een groot tegenstander van LGBTQ+, maar verder is het nog niet gelukt vuiligheid op te diepen in zijn geschiedenis.
- Matt Gaetz just picked the kind of fight with a fellow House Republican that could finally finish him off
Matt Gaetz startte de procedure om Kevin McCarthy het speakerschap te ontnemen, maar loopt nu mogelijk tegen een actie van zijn collega republikeinen aan om hem te wippen.
- Mitt Romney has had it up to here
Bij zijn afscheid roddelt hij nog wat over andere republikeinen
- No, Sidney Powell’s plea deal isn’t going to be rescinded
(Nee, de pleidooiovereenkomst van Sidney Powell zal niet worden ingetrokken)
In de rechtszaal pleit Sidney Powell schuldig, maar in haar nieuwsbrief blijft ze de verkiezingsleugen verkondigen. Waarschijnlijk om de laatste dollars, die ze hard nodig zal hebben als werkeloze jurist die door Dominion aangeklaagd zal worden, van haar gelovigen af te troggelen.
- Method to the madness
Waarom de democraten er goed aan hebben gedaan de republikeinen niet te hulp te schieten bij het kiezen van een nieuwe speaker.
- House Republican “unity” lasted a full day and a half before falling to pieces tonight
Leedvermaak over de problemen die de nieuwe speaker op zijn bordje vindt.
71.081 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3367 3368 3369 3370 3371 3372 3373 3374 3375 3376 3377 ... 3551 3552 3553 3554 3555 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
899,60  -0,46  -0,05%  18:05
 Germany40^ 18.518,30 +0,48%
 BEL 20 4.015,67 +0,48%
 Europe50^ 5.042,80 +0,53%
 US30^ 39.031,90 +0,41%
 Nasd100^ 18.087,30 -0,02%
 US500^ 5.188,58 +0,03%
 Japan225^ 38.359,20 -0,90%
 Gold spot 2.313,10 -0,04%
 EUR/USD 1,0742 -0,14%
 WTI 79,01 +0,70%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Air France-KLM +4,72%
INPOST +3,07%
EBUSCO HOLDING +3,01%
Van Lanschot ... +2,61%
Vopak +2,32%

Dalers

OCI -3,49%
Accsys -2,94%
Avantium -2,21%
ForFarmers -2,07%
NX FILTRATION -2,01%