Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Intellia Therapeutics 2024

166 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Hoger Lager
0
quote:

Beuk schreef op 7 februari 2024 16:52:

Waar kan ik het beursnieuws vinden over Intellia? Ik vind weinig.
En zullen we niet een forumdiscussie beginnen?
Even googelen naar intellia therapeutics.
Ja, goed idee een forum voor Intellia.

Heb je degiro? Dan zie je al info. Verder heb ik me geabonneerd op hun e-mailalerts en volg ze op twitter.

Ook via intellia op yahoo vind je veel info.
Hoger Lager
0
Wat misschien wel het belangrijkste is, is dat ze met deze techniek veel erfelijke ziektes kunnen genezen. Daarom hebben ze regeneron toestemming gegeven er een aantal op te pakken en er een aantal samen of alleen te doen. Regeneron heeft veel geld en kan Intellia spekken en zo ook beschikken over dit geweldige platform. Intellia krijgt dus geld binnen om trials te kunnen doen.

Een overname is ook mogelijk. Regeneron heeft de laatste jaren diverse therapeutics overgenomen.
Forecast2006
1
Forecast2006
1

Regeneron en Intellia Therapeutics breiden samenwerking uit om op CRISPR/Cas9 gebaseerde behandelingen te ontwikkelen

TARRYTOWN, N.Y. en CAMBRIDGE, Massa., , , 1 juni 2020 /PRNewswire/ --

Regeneron en Intellia om potentiële hemfilie A- en B-behandelingen samen te ontwikkelen met behulp van hun gezamenlijk beheerde getargete transgene-invoegingsmogelijkheden
Regeneron krijgt rechten om producten te ontwikkelen voor aanvullende in-effectdoelstellingen en nieuwe rechten voor de ontwikkeling van ex-vivoproducten
Intellia ontvangt 100 miljoen dollar Via upfront cash en equity-investeringen

Gegevens voor Regeneron Pharmaceuticals Inc - (NASDAQ: REGN) en Gegevens voor Intellia Therapeutics Inc - (NASDAQ: NTLA) kondigde een uitbreiding aan van hun bestaande samenwerking om Regeneron het recht te bieden om producten te ontwikkelen voor aanvullende therapeutische doelstellingen op basis van in vivo CRISPR/Cas9 en voor de bedrijven om gezamenlijk potentiële producten te ontwikkelen voor de behandeling van hemofilie A en B. Regeneron krijgt ook niet-exclusieve rechten om ex-vivo bewerkte producten voor het zelfstandig ontwikkelen en commercialiseren van ex-vivo. Intellia ontvangt een vooruitbetaling van de eerste openstelling van 70 miljoen dollar, en Regeneron zal een extra aandeleninvestering doen in Intellia van 30 miljoen dollar Aan de slag Per aandeel.

Regeneron en Intellia hebben samengewerkt om aanzienlijke vooruitgang te boeken met het CRISPR/Cas9-platform van Intel om het mogelijk te maken om therapeutische eiwitten en antilichamen te kunnen inbrengen. Met deze samenwerkingsuitbreiding kunnen de bedrijven hun gezamenlijk ontwikkelde gerichte transgene-invoegingsmogelijkheden vollediger benutten en mogelijk de inspanningen versnellen om nieuwe therapieën te ontdekken en te ontwikkelen, waaronder producten voor hemofilie A en B. In preklinische studies toonden de bedrijven de eerste CRISPR/Cas9-gemedieerde gerichte transgene-inbreng in de lever van niet-menselijke primaten aan, die normale of hogere niveaus van circulerende factor IX bij de mens opleverden. Factor IX is een bloedstollingseiwit dat ontbreekt of defect is bij patiënten met hemofilie B. Deze resultaten suggereren dat transgene invoeging een functioneel Factor 9-gen kan bieden, dat codeert voor dit belangrijke eiwit.

"Het Regeneron-team werkt hard om de grenzen van wetenschap en technologie te verleggen, en we geloven dat de precieze in vivo gen-invoegingsmogelijkheden die samen met Intellia zijn ontwikkeld, een veelbelovend therapeutisch platform kan zijn met een aanzienlijk potentieel bij veel ziekten, inclusief die welke historisch moeilijk te behandelen zijn," zei hij. Gemaakt door George D. Yancopoulos foto'sM.D., Ph.D., medeoprichter, president en hoofd wetenschappelijk medewerker van Regeneron. "We zijn verheugd om ons werk uit te breiden met Intellia, een gelijkgestemde groep wetenschappers die zich richt op het maximaliseren van het potentieel van CRISPR / Casino9 om zoveel mogelijk patiënten te helpen."

"We zijn verheugd om met Regeneron samen te werken aan wat mogelijk een remedie zou kunnen zijn voor hemofilie A en B in deze uitbreiding van onze succesvolle samenwerking die voortbouwt op onze toonaangevende invoegmogelijkheden," zei Intellia's Chief Executive Officer en President. Gemaakt door John M. Leonard (schrijver), M.D. "Wij geloven dat onze op CRISPR / Cass9 gebaseerde technologie de beperkingen van de huidige benaderingen van vervanging en gentherapie aanpakt, en, belangrijker nog, een duurzame, potentieel levenslange oplossing voor deze genetische ziekten kan bieden."

Op grond van de gewijzigde overeenkomst wordt de looptijd van de bestaande samenwerking van de ondernemingen verlengd tot April 2024, waarbij Regeneron een optie heeft om met nog eens twee jaar te verlengen. Regeneron heeft het recht om op CRISPR / Cas9 gebaseerde therapeutische producten te ontdekken en te ontwikkelen voor nog eens vijf in vivo leverdoelen, voor een totaal van maximaal 15 doelen. Zoals momenteel uiteengezet in de bestaande samenwerking, zullen de partijen deze in vivo-doelen gezamenlijk onderzoeken en daarna kunnen bepaalde doelen worden ontwikkeld door Regeneron of Intellia, of onder bepaalde voorwaarden worden ontwikkeld. Volgens de voorwaarden van de oorspronkelijke overeenkomst zal Regeneron potentiële royalty's en mijlpaalbetalingen betalen voor de in vivo-producten die het onafhankelijk ontwikkelt. Bovendien ontvangt Regeneron een niet-exclusieve licentie voor bepaalde intellectuele Intel-eigendom om maximaal 10 ex-vivo CRISPR/Cas9-producten te ontwikkelen en te commercialiseren in gedefinieerde celtypen.

Over het hele bedrijf Gegevens voor Regeneron Pharmaceuticals Inc -
Regeneron (NASDAQ: REGN) is een toonaangevend biotechnisch bedrijf dat levensvervormende geneesmiddelen uitvindt voor mensen met een ernstige ziekte. Ons unieke vermogen om wetenschap wetenschappers 30 jaar lang te worden opgericht en geleid door artsen en wetenschappers, heeft geleid tot herhaaldelijk en consequent in de geneeskunde, wat heeft geleid tot zeven FDA-goedgekeurde behandelingen en tal van productkandidaten in ontwikkeling, die allemaal in onze laboratoria van eigen bodem zijn gegroeid. Onze geneesmiddelen en pijpleidingen zijn ontworpen om patiënten met oogziekten, allergische en ontstekingsziekten, kanker, hart- en vaatziekten, infectieziekten, pijn en zeldzame ziekten te helpen.

Regeneron versnelt en verbetert het traditionele medicijnontwikkelingsproces door middel VelociSuite®van onze gepatenteerde VelociSuite-technologieën, waaronder VelocImmune, die een unieke genetisch gehumaniseerde muis gebruikt om geoptimaliseerde volledig menselijke antilichamen en bispecifieke antilichamen te produceren, en door ambitieuze onderzoeksinitiatieven zoals het Regeneron Genetics Center, dat een van de grootste genetische sequentie-inspanningen ter wereld uitvoert. Voor meer informatie over het bedrijf, ga naar www.regeneron.com of volg ’Regeneron’ op Twitter.
Forecast2006
1
Informatie over Intellia Therapeutics
Intellia Therapeutics is een toonaangevend wetenschappelijk redacteurschap dat zich richt op het ontwikkelen van eigen, curatieve therapieën met behulp van het CRISPR/Cas9-systeem. Intel is van mening dat de CRISPR / Cas9-technologie het potentieel heeft om medicijnen te transformeren door ziektegerelateerde genen in het menselijk lichaam permanent te bewerken met een enkele behandelingskuur en door verbeterde celtherapieën die kanker- en immunologische ziekten kunnen behandelen of de zieke cellen van patiënten kunnen vervangen. De combinatie van diepgaande wetenschappelijke, technische en klinische ontwikkelingservaring, samen met de toonaangevende intellectuele eigendomsportfolio, plaatst Intellia in een unieke positie om brede therapeutische toepassingen van de CRISPR / Cas9-technologie te ontgrendelen en een nieuwe klasse van therapeutische producten te creëren. Lees meer over Intellia Therapeutics en CRISPR/Cas9 op intelliatx.com en volg ons op Twitter.

Regeneron toekomstgerichte verklaringen en gebruik van digitale media
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met risico's en onzekerheden met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en de toekomstige prestaties van de volgende gebeurtenissen en de toekomstige prestaties van de volgende gebeurtenissen. Gegevens voor Regeneron Pharmaceuticals Inc - ("Regeneron" of het "Bedrijf"), en de werkelijke gebeurtenissen of resultaten kunnen wezenlijk afwijken van deze toekomstgerichte verklaringen. Woorden zoals 'anticiperen', 'verwachten', 'aandelen', 'plannen', 'geloven', 'zoeken', 'schat', variaties op dergelijke woorden en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om dergelijke toekomstgerichte verklaringen te identificeren, hoewel niet alle toekomstgerichte verklaringen deze identificerende woorden bevatten. Deze verklaringen hebben betrekking op en deze risico's en onzekerheden omvatten onder meer de impact van SARS-CoV-2 (het virus dat de COVID-19-pandemie heeft veroorzaakt) op de activiteiten van Regeneron en haar werknemers, medewerkers, leveranciers en andere derden waarop Regeneron vertrouwt, het vermogen van Regeneron en haar medewerkers om onderzoek en klinische programma's te blijven uitvoeren, Regeneron's vermogen om zijn supply chain te beheren,", en de wereldeconomie; de aard, timing en mogelijke succes en therapeutische toepassingen van Regeneron's Products en Regeneron's productkandidaten en onderzoek en klinische programma's die nu aan de gang of geplande zijn, zoals de programma's die in dit persbericht worden besproken om producten te ontwikkelen voor in vivo CRISPR / Cas9-gebaseerde therapeutische doelen met Gegevens voor Intellia Therapeutics Inc - (met inbegrip van de behandeling van hemofilie A en B); de mate waarin de resultaten van de door Regeneron en/of haar medewerkers uitgevoerde onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's (met inbegrip van de samenwerking die in dit persbericht wordt besproken) kunnen leiden tot vooruitgang van productkandidaten voor klinische proeven of therapeutische toepassingen; het potentieel voor een licentie- of samenwerkingsovereenkomst, met inbegrip van de overeenkomsten van Regeneron met Sanofi, Bayer en Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Gegevens voor Intellia Therapeutics Inc - in dit persbericht besproken, te worden geannuleerd of beëindigd zonder enig ander productsucces; de waarschijnlijkheid, timing en omvang van mogelijke wettelijke goedkeuring en commerciële lancering van Regeneron's productkandidaten en nieuwe indicaties voor Regeneron's producten; onvoorziene veiligheidskwesties als gevolg van de administratie van Regeneron's producten en productkandidaten bij patiënten, met inbegrip van ernstige complicaties of bijwerkingen in verband met het gebruik van Regeneron's producten en productkandidaten in klinische proeven;De producten en productkandidaten vanerron; voortdurende wettelijke verplichtingen en toezichthoudende maatschappelijke verplichtingen die van invloed zijn op Regeneron's Producten, onderzoek en klinische programma's, en activiteiten, met inbegrip van die met betrekking tot de privacy van patiënten; onzekerheid over marktacceptatie en commercieel succes van Regeneron's Producten en productkandidaten en de impact van studies (al dan ook uitgevoerd door Regeneron of anderen en of ze nu verplicht of vrijwillig) op het commerciële succes van Regeneron's Producten en productkandidaten; de beschikbaarheid en de omvang van de producten van de producten van Regeneron,apotheekbendmanagementbedrijven en overheidsprogramma's zoals Medicare en Medicaid; dekkings- en terugbetalingsbepalingen door dergelijke betalers en nieuw beleid en procedures die door dergelijke betalers zijn aangenomen; concurrerende geneesmiddelen en productkandidaten die superieur kunnen zijn aan Regeneron's Producten en productkandidaten; het vermogen van Regeneron om toeleveringsketens voor meerdere producten en productkandidaten te produceren en te beheren; het vermogen van Regeneron's collaborateurs, leveranciers of andere derden (zoals van toepassing) voor het produceren en beheren van toeleveringsketens voor meerdere producten en productkandidaten van Regeneron; het vermogen van Regeneron's, medewerkers, leveranciers of andere fabrikanten (zoals van toepassing) voor het produceren en beheren van toeleveringsketens voor meerdere producten en productkanporties van Regeneron; het vermogen van Regeneron; onverwachte uitgaven; de kosten van het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten; het vermogen van Regeneron om te voldoen aan een van haar financiële prognoses of richtlijnen en wijzigingen in de aannames die ten grondslag liggen aan die prognoses of begeleiding; en risico's in verband met intellectuele eigendom van andere partijen en in afwachting of toekomstige rechtszaken met betrekking tot deze partijen (met inbegrip van maar niet beperkt tot de octrooigeschillen en andere daarmee verband houdende procedures met betrekking tot Dupixent ? (dupilumab) en Praluent .de uiteindelijke uitkomst van dergelijke procedures en onderzoeken en de gevolgen van een van de voorgaande gevolgen kunnen hebben voor Regeneron's activiteiten, vooruitzichten, bedrijfsresultaten en financiële toestand. Een meer volledige beschrijving van deze en andere materiële risico's is te vinden in de dossiers van Regeneron bij de De VS Commissie voor effecten en exchange, inclusief het formulier 10-K voor het jaar eindigend 31 december 2019 en het formulier 10-Q voor de kwartaalperiode is geëindigd 31 maart, 2020. - Het is . Alle toekomstgerichte verklaringen worden gedaan op basis van de huidige overtuigingen en het oordeel van het management, en de lezer wordt gewaarschuwd om niet te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen van Regeneron. Regeneron neemt geen enkele verplichting op zich om een toekomstgerichte verklaring publiekelijk bij te werken, inclusief maar niet beperkt tot financiële projecties of richtlijnen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.
Forecast2006
1
Regeneron gebruikt zijn website voor media- en beleggersrelaties en sociale media om belangrijke informatie over het bedrijf te publiceren, inclusief informatie die als materiaal voor beleggers kan worden beschouwd. Financiële en andere informatie over Regeneron is routinematig geplaatst en is toegankelijk op de media- en investor relations-website van Regeneron (http://newsroom.regeneron.com) en de Twitter-feed (http://twitter.com/regeneron).

De toekomstgerichte verklaringen van Intellia
Dit persbericht bevat "toekomstgerichte verklaringen" van Intellia Therapeutics, Inc. Intellia of de "Vennootschap") in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte verklaringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, expliciete of impliciete verklaringen met betrekking tot de overtuigingen en verwachtingen van Intellia met betrekking tot: geplande indiening van een nieuw geneesmiddel ("IND") toepassing of een soortgelijke klinische proefaanvraag voor NTLA-2001 voor de behandeling van transthyretin amyloïdose ("ATTR") in het midden van 2020 en de geplande dosering van de eerste patiënten in de tweede helft van 2020; is van plan om een IND-aanvraag of een vergelijkbare klinische proeftoepassing in te dienen voor de behandeling van transthyretin amyloïdose ("ATTR") in het midden van 2020 en de geplande dosering van de eerste patiënten in de tweede helft van 2020; van plan om een IND-toepassing of een vergelijkbare klinische proeftoepassing in NTLA-2001 in te dienen voor de behandeling van transthyretinamiemiemiemie ("ATTR") in medio 2020 en de geplande dossssering van de eerste generatie van de eerste generatie van 2020; van plan is om een IND-toepassing voor INDGWOFDS OPDRACHT voor NTLA-2001 voor de behandeling van transthyretintinijnselytine ("ATTR") in medio 2020Het programma voor leukemie ("AML") in de eerste helft van 2021; is van plan om een IND- of soortgelijke klinische proefaanvraag in te dienen voor zijn erfelijke angio-edeem ("HAE") -programma in de tweede helft van 2021; plannen om preklinische studies te bevorderen en te voltooien, waaronder niet-menselijke primaatstudies voor zijn ATTR-programma en HAE-programma's, en andere dierstudies die andere in vivo en ex vivo-programma's ondersteunen, waaronder zijn AML-programma; ontwikkeling van een gepatenteerd LVHA-systeem.Invoeging; verdere ontwikkeling van zijn eigen cel engineering proces voor meerdere opeenvolgende bewerkingen; presentatie van aanvullende gegevens op aankomende wetenschappelijke conferenties, en andere preklinische gegevens in 2020; bevordering en uitbreiding van zijn CRISPR/Cas9-technologie om menselijke therapeutische producten te ontwikkelen, evenals het vermogen om zijn gerelateerde intellectuele eigendomsportfolio te onderhouden en uit te breiden; vermogen om de modulariteit van het platform aan te tonen en te repliceren of resultaten toe te passen die zijn behaald in preklinische studies, met inbegrip van die in zijn ATTR-programma's,hetzij ex vivo celtherapieën van alle soorten, en de therapeutische middelen van WT1 in AML in het bijzonder, met behulp van CRISPR/Cas9-technologie; het vermogen om de impact van haar samenwerkingen op haar ontwikkelingsprogramma's te optimaliseren, met inbegrip van maar niet beperkt tot de samenwerking met Novartis of Gegevens voor Regeneron Pharmaceuticals Inc -Het vermogen van Regeneron om een co-ontwikkelings- en co-promotieovereenkomst aan te gaan voor het HAE-programma en de mogelijke timing en ontvangst van toekomstige mijlpalen en royalty's op basis van de samenwerking van Intellia met Regeneron; en verklaringen over de timing van regelgevende dossiers en de uitvoering van klinische proeven, inclusief het uitvoeren van patiënten in zijn ontwikkelingsprogramma's.

Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en overtuigingen van het management van toekomstige gebeurtenissen en zijn onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel en negatief verschillen van die welke zijn uiteengezet in of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Deze risico's en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: risico's die verband houden met het vermogen van Intellia om zijn positie op het gebied van intellectuele eigendom te beschermen en te behouden; risico's in verband met de relatie van Intellia met derden, met inbegrip van haar licentiegevers en licentiehouders; risico's die verband houden met het vermogen van haar licentiegevers om hun intellectuele eigendomspositie te beschermen en te behouden; onzekerheden met betrekking tot de beoordeling door regelgevende instanties van wetgevende instanties en andere informatie met betrekking tot de productkandidaten; onzekerheden met betrekking tot de ontwikkeling van de intellectuele eigendom van Intel en andere informatie met betrekking tot de productkandidaten; onzekerheden met betrekking tot de ontwikkeling van de intellectuele eigendom van Intel en andere informatie met betrekking tot de productkandidaten; onzekerheden met betrekking tot de intellectuele prognose van de intellectuele eigendomspositie;Productkandidaten zullen niet met succes worden ontwikkeld en gecommercialiseerd; het risico dat de resultaten van preklinische studies of klinische studies niet voorspellend zijn voor toekomstige resultaten in verband met toekomstige studies; en het risico dat de samenwerkingen van Intellia met Novartis of Regeneron of zijn andere ex-vo-samenwerkingen niet zullen worden voortgezet of niet zullen slagen. Voor een discussie over deze en andere risico's en onzekerheden en andere belangrijke factoren, waarvan elk van de werkelijke resultaten van Intellia zou kunnen verschillen van die in de toekomstgerichte verklaringen, zie de sectie "Risicofactoren" in het meest recente jaarverslag van Intellia op formulier 10-K, evenals discussies over mogelijke risico's, onzekerheden en andere belangrijke factoren in de andere deponeringen van Intellia bij de Securities and Exchange Commission. Alle informatie in dit persbericht is vanaf de datum van de release en Intellia is niet verplicht om deze informatie bij te werken, tenzij dit wettelijk vereist is.
Forecast2006
0
Wat een mooie stijging gisteren.

5.37% er bij nu op koers 27,5 dollar
Vandaag door naar 30 dollar moet kunnen.
Kind regards,
Forecast
Hoger Lager
0
Ja weer een mooie stijging. Ik ben venieuwd wanneer de data van fase 2 bekend wordt gemaakt.
MisterBlues
0
Ja sowieso benieuwd naar een tijdspad in de toekomst met catalysts/promoters;

- erfelijk angio-oedeem fase 2 eindresultaten?
- start fase 3 NTLA-2001 in 2024 en eindpunt in 2025?
- goedkeuring FDA in 2026 NTLA-2001 en vermarkting?
- Cashsupply eindigt medio 2026. Hoeveel heeft Regeneron toegezegd opnieuw in te leggen bij succes NTLA-2001?
- Wat draagt Regeneron überhaupt bij per geslaagde fase afronding?
- Wat vangt Regeneron als de medicijnen op de markt komen?

Hoe groot is de markt voor erfelijk angio-oedeem respectievelijk voor NTLA-2001?
Wat zou bij benadering de prijs per behandeling zijn voor eao (hao) resp. ntla-2001?

Ik heb nogal wat uit te zoeken (zover mogelijk), maar als er mensen zijn die kennis en/of suggesties paraat hebben, hoor ik het graag!
Hoger Lager
1
quote:

MisterBlues schreef op 9 februari 2024 14:46:

Ja sowieso benieuwd naar een tijdspad in de toekomst met catalysts/promoters;

- erfelijk angio-oedeem fase 2 eindresultaten?
- start fase 3 NTLA-2001 in 2024 en eindpunt in 2025?
- goedkeuring FDA in 2026 NTLA-2001 en vermarkting?
- Cashsupply eindigt medio 2026. Hoeveel heeft Regeneron toegezegd opnieuw in te leggen bij succes NTLA-2001?
- Wat draagt Regeneron überhaupt bij per geslaagde fase afronding?
- Wat vangt Regeneron als de medicijnen op de markt komen?

Hoe groot is de markt voor erfelijk angio-oedeem respectievelijk voor NTLA-2001?
Wat zou bij benadering de prijs per behandeling zijn voor eao (hao) resp. ntla-2001?

Ik heb nogal wat uit te zoeken (zover mogelijk), maar als er mensen zijn die kennis en/of suggesties paraat hebben, hoor ik het graag!
De ntla 2001 markt is 11 miljard. De hae markt is 6 miljard.
Regeneron moet dit jaar de samenwerking verlengen.

Overname is zeker een optie nu de koers nog relatief laag is.
MisterBlues
1
quote:

Hoger Lager schreef op 9 februari 2024 14:49:

[...]
De ntla 2001 markt is 11 miljard. De hae markt is 6 miljard.
Regeneron moet dit jaar de samenwerking verlengen.

Overname is zeker een optie nu de koers nog relatief laag is.
Ben benieuwd wat die samenwerking gaat inhouden.

Ja overname is zeker een optie. Ook zeer waarschijnlijk is dat er opnieuw een hype ontstaat. Los van of ze echt medicijnen de deur uitkrijgen, kan je, als je het verstandig speelt, geld maken met dit aandeel. Ik heb bijgekocht. Het ziet er allemaal erg goed uit.

Verder heb ik het idee dat als die crispr/cas techniek bij één persoon werkt, dat ie dan ook werkt bij een ander...Dat is verder 'boerenverstand', een aanname.
Hoger Lager
1
quote:

MisterBlues schreef op 9 februari 2024 15:45:

[...]

Ben benieuwd wat die samenwerking gaat inhouden.

Ja overname is zeker een optie. Ook zeer waarschijnlijk is dat er opnieuw een hype ontstaat. Los van of ze echt medicijnen de deur uitkrijgen, kan je, als je het verstandig speelt, geld maken met dit aandeel. Ik heb bijgekocht. Het ziet er allemaal erg goed uit.

Verder heb ik het idee dat als die crispr/cas techniek bij één persoon werkt, dat ie dan ook werkt bij een ander...Dat is verder 'boerenverstand', een aanname.
Ja precies. Kijk ook maar naar de meerjarige koers. Het is nu ongeveer tijd om te gaan oogsten. Precies het juiste moment om in te stappen denk ik ook.
Forecast2006
2
Heerlijk zo die gaat.
koers 28,70
Nog even en we zijn bi de 30 dollar.
Kind regards,
Forecast
Hoger Lager
1
quote:

Forecast2006 schreef op 9 februari 2024 19:21:

Heerlijk zo die gaat.
koers 28,70
Nog even en we zijn bi de 30 dollar.
Kind regards,
Forecast
Ja super. Dit aandeel is geschikt om een financiële klapper te maken.
Hoger Lager
0
Ik heb het nog even uitgezocht. Regeneron moet in april de overeenkomst verlengen. Intellia gaat hier inkomsten uithalen. De 1e overeenkomst was 100 miljoen en mijlpaalbetalingen. Die mijlpaalbetalingen ken ik nog niet.
MisterBlues
0
In het jaarverslag 2022 staat het volgende over Regeneron:

Regeneron Pharmaceuticals, Inc.
In April 2016, the Company entered into a license and collaboration agreement with Regeneron (the “2016 Regeneron Agreement”).
The 2016 Regeneron Agreement has two principal components: i) a product development component under which the parties will
research, develop and commercialize CRISPR/Cas-based therapeutic products primarily focused on genome editing in the liver, and ii)
a technology collaboration component, pursuant to which the Company and Regeneron will engage in research-related activities aimed
at discovering and developing novel technologies and improvements to CRISPR/Cas technology to enhance the Company’s genome
editing platform. Under this agreement, the Company also may access the Regeneron Genetics Center and proprietary mouse models to
be provided by Regeneron for a limited number of the Company’s liver programs. At the inception of the 2016 Regeneron Agreement,
Regeneron selected the first of its 10 targets, transthyretin (“ATTR”) amyloidosis, which is subject to a co-development and co-
promotion agreement between the Company and Regeneron (the “ATTR Co/Co”).
On May 30, 2020, the Company entered into (i) amendment no. 1 (the “2020 Regeneron Amendment”) to the 2016 Regeneron
Agreement, (ii) co-development and co-funding agreements for the treatment of hemophilia A and hemophilia B (the “Hemophilia
Co/Co”) agreements and (iii) a stock purchase agreement. The collaboration expansion builds upon the jointly developed targeted
transgene insertion capabilities designed to durably restore missing therapeutic protein, and to overcome the limitations of traditional
gene therapy. The collaboration was extended until April 2024, at which point Regeneron has an option to renew for an additional two
years. The 2020 Regeneron Amendment also grants Regeneron exclusive rights to develop products for five additional in vivo
CRISPR/Cas-based therapeutic liver targets and non-exclusive rights to independently develop and commercialize up to 10 ex vivo gene
edited products made using certain defined cell types.
Since December 31, 2021, there have been no material changes to the key terms of the 2016 Regeneron Agreement and the 2020
Regeneron Amendment (the “Amended Agreements”). For further information on the terms and conditions of these agreements, please
see the notes to the consolidated financial statements included in the Company’s Annual Report for the year ended December 31, 2021.
Revenue Recognition: Collaboration Revenue. Through December 31, 2022, excluding amounts allocated to Regeneron’s purchase of
the Company’s common stock, the Company recorded $145.0 million in upfront payments under the Amended Agreements and $39.5

million for research and development services, primarily under the ATTR Co/Co agreement. Through December 31, 2022, the Company
has recognized $173.1 million of collaboration revenue under all arrangements, including $24.1 million, $25.7 million and $53.0 million
of collaboration revenue in the years ended December 31, 2022, 2021 and 2020, respectively, in the consolidated statements of operations
and comprehensive loss. This includes $11.9 million, $5.9 million, and $10.7 million, respectively, primarily representing payments due
from Regeneron pursuant to the ATTR Co/Co agreement. These revenues are offset in part by contra-revenue related to the Hemophilia
F-20
Co/Co agreements amounting to $10.4 million in the year ended December 31, 2022, $2.7 million in the year ended December 31, 2021
and $0 million in the year ended December 31, 2020.
As of December 31, 2022, there was approximately $28.8 million of the aggregate transaction price of the Amended Agreements
remaining to be recognized, which the Company expects to be recognized during the research term through April 2024.

As of December 31, 2022 and 2021, the Company had accounts receivable of $3.2 million and $2.0 million, respectively, and deferred
revenue of $28.8 million and $51.4 million, respectively, related to the Amended Agreements.

Ze zullen wel meer krijgen in 2023 dan 100 miljoen. Verder benieuwd hoeveel aandelen Regeneron inmiddels heeft verworven.
166 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,59  +6,38  +0,71%  10 mei
 Germany40^ 18.773,50 +0,47%
 BEL 20 4.013,33 +0,70%
 Europe50^ 5.084,27 -0,02%
 US30^ 39.507,00 0,00%
 Nasd100^ 18.156,80 0,00%
 US500^ 5.221,51 0,00%
 Japan225^ 38.190,30 0,00%
 Gold spot 2.360,72 0,00%
 EUR/USD 1,0771 0,00%
 WTI 78,28 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Accsys +5,43%
CM.COM +2,92%
NX FILTRATION +2,63%
RANDSTAD NV +2,61%
ForFarmers +2,43%

Dalers

Kendrion -2,99%
UMG -2,95%
Alfen N.V. -2,63%
EBUSCO HOLDING -2,29%
VIVORYON THER... -1,85%