Spyker N.V. « Terug naar discussie overzicht

Woensdag 06-07-2011

26 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Maureen
0
PinkPanther
0
Blij dat jullie een nieuw dagdraadje hebben gemaakt. Weg met die gehaktdag! Vandaag gewoon een mooie plus in het vooruitzicht!?
spiegel
0
helemaal mee eens,tot nu toe bijna elke dag goed nieuws,het zou leuk wezen als we iets uit china gaan horen.
lucas D
0
Herhaling:
Er zullen wel weer een paar aandeelhouders in paniek verkocht hebben, alleen op wat?

Oud nieuws van 2010?

Vergeten is het perpectief van het aandeel de komende weken, niet slim van ze.

lucas D
lucas D
0
Gisteren is er op het nieuws nog niet erg gereageerd omdat de Zweedse regering nog moet bevestigen dat het geen bezwaar maakt tegen verkoop gebouwen. Verwacht dit vandaag en verwacht ook dat Saab zal meededelen dat de leveranciers weer leveren.

lucas D
lucas D
0
De laat verminderd, de weg naar de 3,00 euro word vrijgemaakt voor het komende nieuws.

lucas D
[verwijderd]
0
de stoplossen worden 's ochtend eerst allemaal even op alarm gezet zodat ze goedkoop kunnen inslaan.... gaat elke dag zo .....
lucas D
0
De posities zijn weer ingenomen net als gisteren toen de hele dag de koers tussen de 2,80 en 2,90 heen en weer ging.
Het wachten is op nieuws uit Zweden. Voor iets wat een formaliteit moet zijn hebben ambtenaren doorgaans veel meer tijd nodig als mensen uit het bedrijfsleven. Eerst moeten daar de nieuwtjes uitgewisseld worden, daarna gaan ze eens kijken wat er op het bureau ligt en aan de hand van wie het meeste druk uitoefent op deze werkzaamheden (gewoon afstempelen)gaan ze aan de gang.
Hopelijk dat Saab de druk een beetje opvoert. Maar ook dat kan tegengesteld werken bij ambtenaren. Ze werken graag vaam boven naar beneden (dat scheelt weer een handeling) en als dan het dossier Saab onderop ligt dan kan het nog wel even duren.;~)

lucas D
s.lin
1
Quickly government decision on Saab Business
Publicerad i dag 08:58 Published Today 08:58

The government promises rapid information about Saab's real estate business that will provide the ailing company 255 million dollars.

Swedish National Debt Office and the European Investment Bank (EIB) has already approved the deal. Bank on Thursday and the Debt Office yesterday. Bank on Monday and the Debt Office yesterday.

- The government is working on it. - The government is working on it. It is important That there is a careful DecisionMaker, we are careful, but of course it Should Also Move Quickly, said Erik Bratt Hall, Press Secretary to Maud Olofsson said. It is important that there is a careful decision, we are careful, but of course it should also move quickly, said Erik Bratt Hall, Press Secretary to Maud Olofsson said.

Advertisement: Advertisement:.
The nearest regular Cabinet Meeting Held on Tuesday. The nearest regular Cabinet meeting held on Thursday. However, there May be an extraordinary meeting, said Erik Bratt Hall. However, there may be an extraordinary meeting, said Erik Bratt Hall.

- The Decision Should be ceilings at a cabinet meeting but we are done We Will not wait for a regular meeting, he said. - The decision should be taken at a cabinet meeting but we are done we will not wait for a regular meeting, he says to TT.

www.dn.se/ekonomi/snabbt-regeringsbes...

Dus Donderdag reguliere kabinet vergadering over Saab.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Langzaam maar zeker wordt Vladimir Antonov een steeds grotere speler in autoland. We kennen hem natuurlijk vooral van Spyker, maar inmiddels heeft de Rus ook Zagato aan z’n portfolio toegevoegd.

Cars UK meldt dat CPP (Coventry Prototype Panels) in alle stilte designstudio Zagato heeft overgenomen. Het bedrag dat met de overname gemoeid is, is dan ook niet bekendgemaakt. CPP is eigendom van Vladimir Antonov en dus gaat het in feite om een uitbreiding van zijn imperium.
Op de Zagato-website noemt de Italiaanse designstudio zichzelf nu CPP Milan. Het laatste wapenfeit van de Zagato is de Aston Martin V12 Zagato, de auto die ook deelnam aan de 24-uursrace op de fameuze Nordschleife.
Antonov is al enige tijd flink aan het winkelen in autoland en lijkt zich vooral op de gespecialiseerde fabrikanten te richten. De overname van Spyker was daar een goed voorbeeld van. De synergie met CPP bleek uit het feit dat Antonov de productie van Spyker heeft verplaatst naar het Engelse Coventry, waar CPP ook zetelt.

Synergie tussen Spyker en Zagato was er in het verleden ook al in de vorm van de Spyker C12 Zagato. Onlangs breidde de Rus z’n portfolio uit met Bowler, een Engelse fabrikant van ruige, supersnelle terreinauto’s.
En, voor we het vergeten, Antonov winkelt ook wel eens buiten de autosector. Onlangs kocht hij de Engelse voetbalclub Portsmouth (foto 3), die opereert in het Championship. Dat is de op één na hoogste divisie van het Engelse profvoetbal. Lekker in de skybox zitten bij Premier League-wedstrijden tegen andere rijkeluisspeeltjes als Chelsea en Manchester City zit er voorlopig dus nog even niet in voor Vladimir Antonov.
[verwijderd]
0
Blijft een hardnekkige vergissing dat Spyker Sportscar is overgenomen, momenteel ligt hier alleen nog een MoU.
lucas D
0
In aanloop naar het bericht over goedkeuring verkoop gebouwen, verwacht ik dat de koers een voorschot neemt en verder oploopt, met mogelijk vandaag al door de 3,00 euro als gevolg daarvan.
Een afwijzing zit er niet in daarmee zou de overheid zichzelf en Saab schaden, dat terwijl er garanties voor de overheid zijn afgegeven. Het kan dan ook alleen maar een formaliteit zijn deze goedkeuring.

lucas D
lucas D
0
Verkoopverschil Saab staat bij dealerAMSTERDAM (ANP) - De melding dat autofabrikant Saab in 2010 minder auto's heeft verkocht dan eerder gedacht berust op een verschil in het aantal auto's dat aan dealers werd geleverd en het aantal dat daadwerkelijk aan klanten werd verkocht. Dat meldde een woordvoerder van het bedrijf woensdag.

Uit het Zweedse jaarverslag van Saab bleek dinsdag dat in 2010 bijna 28.300 nieuwe Saabs aan de man werden gebracht. Moederconcern Spyker Cars meldde eerder een verkoopaantal van bijna 32.000. Het verschil tussen die twee getallen bestaat uit het aantal auto's dat Saab wel aan importeurs en dealers verkocht maar waarvoor die verkopers nog geen klant wisten te vinden.

"Saab heeft dus niet met cijfers gerommeld", benadrukte de woordvoerder.

Bron: ANP
Publicatiedatum: 6 jul 2011 15:43:55
Copyright (c) 2011 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP

Swedish Automobile

lucas D
lucas D
0
Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat de koers lager word gehouden, waarom?
Het is alsof er één partij is die met minimale verkoop de koers lager zet om vervolgens enkele duizenden stukken op de voorgaande koers te plaatsen.
Dit gebeurd niet één keer maar is de hele dag al aan de gang.

lucas D
26 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
899,60  -0,46  -0,05%  08 mei
 Germany40^ 18.507,80 +0,05%
 BEL 20 4.015,67 +0,48%
 Europe50^ 5.042,04 +0,08%
 US30^ 39.051,00 0,00%
 Nasd100^ 18.074,00 0,00%
 US500^ 5.186,74 0,00%
 Japan225^ 38.429,60 0,00%
 Gold spot 2.310,54 +0,07%
 EUR/USD 1,0745 -0,11%
 WTI 79,17 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Air France-KLM +4,72%
INPOST +3,07%
EBUSCO HOLDING +3,01%
Van Lanschot ... +2,61%
Vopak +2,32%

Dalers

OCI -3,49%
Accsys -2,94%
Avantium -2,21%
ForFarmers -2,07%
NX FILTRATION -2,01%