Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: AEX sluit nipt in het rood, gasprijs loopt aardig op

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Martin Crum

Martin Crum is senior beleggingsanalist met meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring op de financiële markten, bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trad...

Meer over Martin Crum

Recente analyses van Martin Crum

  1. 26 apr Basic-Fit heeft nu vier miljoen leden
  2. 26 apr Loopt het dividendrendement van Signify gevaar door zwakke jaarstart?
  3. 25 apr Gaat Unilever eindelijk de langverwachte sprong omhoog maken?

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. speedy0070 8 september 2023 22:17
    Beste Martin, je mist een paar palen hoor.
    Bank of Amerika gaf een duidelijk advies om europese bankaandelen maar te vergeten ook autobouwers zijn uit de gratie na alle geweld op de autoshow in duitsland. Waar china domineert. Ik zie er geen woord over.!!!! Heb je nog steeds de 820 in je knar?? Vergeet dat nou een tijdje want we gaan opnieuw opweg naar de 480!!! Dat is meer dan duidelijk.
    word echt ziek van jullie IEX die ook nog het lef heeft om JET te promoten. JET vreet je geld meer niet was dat nog niet duidelijk? Gelukkig nooit JET gehad was dus bij de gelukkigen. Zeg zelf altijd: Steek nooit een cent in een bedrijf dat geen winst heeft van minimaal 8% dividend!! Heeft dat niet?? simpelweg koop het niet!! Investeren kan zo simpel zijn!!
    Zelf werk ik met marges van 12% maar dan niet in nederland. Op deze wereld bestaan er andere opties.
  2. speedy0070 9 september 2023 15:42
    Hoe zouden ze nu reageren als er van alles fout gaat?
    En reageren minder op hun fouten!! Goed voorbeeldje is of betergezegd was: Het ophemelen van Adyen wat volgens analisten zou kunnen doorschieten naar de 3000 (toen nog op 2700!!) Waar nu nog een schamele 30% van over is. Niemand adviseerde en hadden er totaal geen benul van. Hoe komt dit nu eigenlijk?
    Effe uitleggen voor de uilskuikens: Adyen kwam op de markt tegen een veel te hoge waardering puur speculatief en velen begonnen dus hun roulette te spelen, Adyen heeft nooit een cent dividend opgebracht alleen maar geld gekost!!! Als je je geld als een idioot in zoiets steekt kan je er donder op zeggen dat je bedrogen uitkomt. Hetzelfde speelt zich af bij JET en anderen. Op de autoshow in duitsland zal china laten zien wie de automarkt domineert en dan ook nog voor de beste prijs. Dus.... de autoindustrie zal een verschrikkellijke knauw krijgen. Waar bankroet niet is uitgesloten. FED en ECB kunnen geen kant uit met hun inflatie perikelen. Het gratis geld verhaal stort in als een kaartenhuisje wat dus te verwachten was. En.... iedereen krijgt de rentes in het keeltje gepropt. wat dus een enorme weging is op de hypotheekschulden die in vele gevallen niet meer op te brengen is. Waar dus een nieuwe kredietcrisis voor de deur staat.
    OOGJES OPEN HOUDEN WANT GEEN WOORD HIEROVER DOOR DE ANALISTEN OF DE IEX!!!!!

    de AMERIKAANSE REGERING HEEFT EINDELIJK EEN WEBSITE GEOPEND EN BEKEND DAT WE BUREN HEBBEN IN ANDERE PLANETEN
    WERD WEL TIJD HOOR. Zelf geloof ik niet dat ze echt geintereseerd zijn in onze wereld van oorlog, corruptie en doodslag. Vandaar dat ze op afstand blijven om alles te observeren. Wat dat betreft loopt onze technologie nog een paar duizend jaar achter, wat duidelijk blijkt uit de verhalen in de bijbel. Die hun in die tijd niet konden verklaren. Technologie raast zoals nooit daarvoor en morgen is er weer iets nieuws opletten want AI is morgen weer voor de prullenmand want er is weer iets nieuws!! Dus laat je niet gek maken beste mensen.
    Ontwikkeling van nieuwe dingen kosten enorme bedragen. Dus met je fikken afblijven!!! En kijk rustig de kat uit de boom.
    Geloof me je zal beter slapen en leven.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links