Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Garanties eurofonds tijdelijk hoger

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Traveler@repair 15 december 2011 23:15
    Het is geen tijdelijk kwartje van Kok he waar je het over hebt !
    Lijkt me leuk om eens te gaan bekijken hoeveel geld we het hier over hebben, uitgedrukt in opcenten, opeuro's, per liter benzine !

    Hoe kan je zo liegen ? Gewoon heel slim: je verlegd de aandacht naar welles <--> nietes aangaande het "tijdelijke", zodat je de aandacht verlegd naar waar het eigenlijk om gaat: De Staat der Nederlanden "even" meer dan het dubbele in de schuld zetten !

    Weg AOW, weg pensioenen, weg wegenaanleg, weg tunnelbouw. Overal zal de "goedkeuring"van het IMF aangevraagd moeten worden, want je bent te ver in de schulden gegaan o.a. om het IMF "slagkracht" te geven !
    Slagkracht waardoor we zelf om zeep worden gebracht.
    Europa pleegt zelfmoord ! Omwille van de "redding" van de Euro.

    Terwijl alle landen terug kunnen naar hun eigen oude valuta, waarbij daarnaast gewoon de Euro als rekenmunt kan blijven bestaan voor het bedrijfsleven, voor het berekenen van een economie enz.

    Iedereen heeft het recht op een eigen bezit, terwijl een eigen nationale munt steeds verder en verder onmogelijk wordt gemaakt, ten kostte van onze vrijheid. Want de vrijheid wordt opgeofferd aan de nieuwe baas: de almachtige rentebepaler, de ECB, het IMF de Worldbank, kortom de eigenaren van de FED.
    Rotchild, keizer zonder troon.
    Iemand die van niets geld tovert en daar rente op berekend aan onze regeringen. Rente en aflossing die U en ik moeten opbrengen.
    Wat "aardig" van ze de rente zo laag te houden hé .... wat aardig momenteel...want we doen wat ze vragen...zodera er wat weerstand is wordt zelfs de status van de Rabobank verlaagd, de Status van de Deutsche Bank..maar de USA is en blijft natuurlijk AAA of AA+ dat moge duidelijk zijn ! Appels vergelijken met peren.
    Totdat we daar achter komen en de roep komt om een nieuwe wereldmunt. Daar wachten, daar sturen ze op aan. Wordt toch eens wakker !

4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links