Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Veel Amerikanen zien weinig van herstel'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 december 2013 20:23
    zelfde geld voor de meeste nederlanders, bij ons roept de regering ook hoog van de toren dat het beter gaat terwijl jan met de pet bijna niks meer heeft om uit te geven en per 1 jan gaat de belasting gewoon weer verder omhoog. straks komen ook onze vrienden uit het oostblok u nog even bezoeken wanneer blijkt dat ze hier toch niet zo makkelijk werk vinden en toch iets moeten doen om te overleven.
    er komen leuke tijden
  2. forum rang 4 @monkeytail 29 december 2013 20:53
    Als de regering zegt dat het beter gaat, dan baseren ze zich op cijfers. Bekijk die cijfers nu eens goed.
    Er zit voorlopig geen verbetering in uw persoonlijke situatie, dat kan kloppen. Maar dat heeft niks te maken met de economie om u heen. Dus een leugen dat het beter gaat? Nee, dat niet. Er is nog niks beloofd over verbetering van onze positie. Over banen. De regering kijkt terug naar de cijfers van het laatste kwartaal en roept dan, dat het beter gaat. Wij willen harde toezeggingen maar die kan niemand geven. Ook de regering niet. Het is afwachten.
    Angst of cynisme over onzekere zaken zoals Oostblokmigranten en de economie helpen je geen steek verder, maar vertroebelen het beeld. Baseer je op de feiten van het moment. Heb je last van Polen soms? Er was toch een Polenmeldpunt? Ik hoor niemand meer daarover. Het is allemaal grote massahysterie van meneertje W. en zijn popiejopiepartij.
  3. Zwart Jan 30 december 2013 09:21
    In Nederland hebben we de top van de werkloosheid nog niet gezien. De meeste door de overheid ingezette bezuinigingen op o.a. onderwijs en zorg gaan pas in 2015 echt beslag krijgen. Dan zullen ook pas de echte arbeidsmarkteffecten optreden. Voor de zorg betekent dit dat er tienduizenden banen zullen gaan verdwijnen...(o.a. als gevolg van decentralisatie en extramuralisatie in de langdurige zorg). Mery crisis and a happy new fear...
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links