Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen herstellen na verkoopgolf

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 maart 2014 14:29
    Enne,,,,, heb ik gisteren weer even niet omgekeken naar de beurs ontwikkelingen en dan heeft er een kleine crasch plaatsgevonden doordat er weer velen dachten dat het einde van de mensheid weer in zicht kwam, doordat de russen die een beetje te agressief te werk gaan op de oekraine Vandaag heeft meneer poetin weer laten zien hoe gevoelig het ligt als je je ergens mee bemoeit wat je wel degelijk,aangaat als je ongehoorzaam bent tegen je grote bondgenoot dan staat de wereld op zijn kop.De EU/US combinatie ja.... die wilden wel even hun spierballen laten zien maar smeekten wel dat meneer poetin deze maatregelen nog even uitsteld en zijn troepen zogenaamd weg haalt daarginds,Wat laten we eerlijk zijn wat doet rusland dan als een VS lid onafhankelijk wil worden de de VS en als de president van de VS daar zijn leger op afstuurt toch!!!! o ja,,,, zou poetin dan ook kwaad worden???????
    Zo zie je maar er wordt van alles aangegrepen om de koersen naar beneden te halen door beurscriminelen en zwendelaars En zou er een wereldoorlog uitbreken dan is geld dat je teveel wil vergaren helemaal niets meer waard omdat dan alles wordt vernietigd door de mensheid
    Vandaag in ieder geval weer een krachtig hetstel op de beurs en velen zijn weer armer geworden door deze klucht.
  2. [verwijderd] 4 maart 2014 21:55
    Ja, zo zie je maar de een zijn d... is de ander...... De criminelen hebben weer veel geld verdient en de verkopers gisteren durfden vandaag niet direct in te springen,zodat ze de aansluiting gedeeltelijk, gingen missen door deze roulette van de russen die even de beurzen deden beven,morgen zal de beurs niet verder stijgen denk ik vooraleer dalen omdat de koers boven de 400 punten bijna weer overschrijdt of daar naar toe is gegaan.maar verder toch allen weer veel succes gewenst.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links