Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Twee Griekse banken vragen noodsteun bij ECB

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

74 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 COUPEJET 18 januari 2015 17:12
    quote:

    Izo schreef op 18 januari 2015 16:44:

    [...]

    Nee hoor, we gaan gewoon stijgen met die handel. Tis allemaal gebaseerd op mijn beleggersinstinct. Die is 9 van de 10 keer goed...

    Groet izo

    we hebben 340 tot 360 al achter ons liggen of zie ik dat verkeerd.?

    dit is dan die ene keer dat je het niet goed hebt. Gr cj

  2. sniper22 18 januari 2015 18:37
    Iedereen die in 2015 belegt kan in het scenario wat veel analisten verwachten binnen een etmaal alles kwijt zijn..kijk maar naar de ontkoppeling van de Zwitserse franc met de euro...of als de dollar wordt losgelaten door meer olielanden als Rusland...of de unie klapt omdat Frankrijk nat gaat met een hollande die op zijn Grieks regeert. Say no more
  3. forum rang 6 Chiddix 19 januari 2015 08:53
    quote:

    $euri schreef op 19 januari 2015 06:50:

    lees het boek "kapitaal" maar eens vande franse econoom pikkety
    1% van de wereld bevolking is rijker dan de overige 99%
    we gaan weer terug naar de gouden eeuw, armen worden armer, rijken worden rijker, dit zag je ook al vlak na de aanvang van deze crisis
    Met de VVD aan het roer , zal dit niet veranderen. T is een heilig huisje, de rijken bij de VVD. En een groot deel van het volk liepen als kippen zonder kop Rutte achterna in 2012. Dat mag. Maar al gaande kwamen er velen achter, dat ze....
    De peilingen spreken nu boekdelen. De PVV is net zo groot als de VVD/PvdA samen.
  4. [verwijderd] 19 januari 2015 13:50
    quote:

    Chiddix schreef op 19 januari 2015 08:53:

    [...]

    Met de VVD aan het roer , zal dit niet veranderen. T is een heilig huisje, de rijken bij de VVD. En een groot deel van het volk liepen als kippen zonder kop Rutte achterna in 2012. Dat mag. Maar al gaande kwamen er velen achter, dat ze....
    De peilingen spreken nu boekdelen. De PVV is net zo groot als de VVD/PvdA samen.
    Ik vind het alleen bedroevend dat mensen niet verder komen dan vingerwijzen naar het buitenland in plaats van in de gaten te hebben dat wat in Nederland gaande is juist in heel de EU gaande is en nota bene in landen als Griekenland is begonnen. Het zouden juist partijen als SP en GL moeten zijn die de kar trekken.

    In Griekenland zie je ook dat Gouden Dageraad stemmen trekt, maar de meeste Grieken hebben wel door dat met de vinger naar buitenlanders wijzen ook daar niets oplost, en daar is Syriza de grootste partij.

    SP en GL zitten in Nederland zwaar te blunderen als ze niet samen de sterkste partij worden. Echt zonde, want de echte veranderingen in Europa lijken toch echt alleen maar uit die hoek te kunnen komen. VVD-PvdA (in Nederland nota bene gedoogd en met goedvinden van de PVV) heeft in alle landen hetzelfde beleid en regeert altijd, en mensen willen die monopolie doorbreken.

    Dat mensen de oplossing denken te vinden in een partij die alleen met de vinger kan wijzen en nota bene het huidige beleid en de huidige regering gedoogt is te gek voor woorden. Het is ondenkbaar dat de PVV een beleid gaat veranderen die ze zelf gedogen en achter staan (ook al roeptoeteren ze ondertussen van alles, wat ze doen (en daar gaat het om) is gedogen en geen verzet).
  5. forum rang 6 Chiddix 20 januari 2015 02:54
    De PVV zal nooit gaan regeren in Nederland tenzij men hun toon gaat matigen over buitenlanders en ook loslaat, Nederland uit de euro.
    Geert is niet slim genoeg met zijn thema s. Hij moet eens beginnen met het doorstrepen van de HRA voor huizen van 5 ton en meer. Dat zou goed klinken in de oren van de grijze massa(Henk en Ingrid).
    De staatsschuldmeter tikt ondertussen gewoon door. Zie die maar eens tot stilstand te brengen. In Brussel denkt men de oplossing te hebben. We gaan staatsobligaties opkopen. Nout Wellink ex DNB ,vindt het geen goed plan. Producten worden duurder door iets oplopende inflatie. Hij denkt, dat je daarmee de economie niet aanjaagt.
    Europa dreigt verzand te raken in een Japanscenario.
  6. forum rang 6 Chiddix 20 januari 2015 03:43
    De rente op staatsobligaties is ingestort maar de ECB gaat waarschijnlijk staatspapier kopen. Voor particuliere beleggers is kopen van staatspapier geen optie met 1% rente erop(10 jaar). Misschien is het nog minder. Op een staatslening van 5 jaar ontvangt men 0,25% rente. T is wel een veilige belegging(?).
    Bedrijfsobligaties geven meer rente en zijn aantrekkelijker. Tenminste als een bedrijf niet in noodweer raakt(omvalt).
    Das Kapital zegt , dat er in de eurozone voor 1,2 biljoen staatsobligaties onder water staan in korte tijd. Begrijp ik niet zo. DK zegt, dat de staatsobligaties de laatste megabubbel wel eens kunnen zijn.
74 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links