Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: We zullen doorgaan

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Eventus docebit 9 november 2017 10:24
    quote:

    macthamac schreef op 9 november 2017 10:09:

    de bitcoins zijn momenteel om te lachen in ieder geval. al heb je er geen op zak, het blijft leuk het spektakel erom heen.
    Ja, leuk. Totdat de bitcoin instort, dus beleggen een risicovolle gok blijkt (in de ogen van mensen die nu "instappen" op de bitcoin en denken dat ze aan het "beleggen" zijn). Een instortende bitcoin kan een kettingreactie naar aandelen veroorzaken. Dan is het nog steeds spektakel, maar wel een stuk minder leuk.
  2. forum rang 7 ffff 9 november 2017 11:47
    Arend Jan,

    Meedenkertje...... ALLE Europese hoofdsteden verdringen zich om de ene na de andere belangrijke Europese instelling vanuit Engeland/ Londen naar Amsterdam, Frankfurt, Parijs, Brussel of Madrid te krijgen. Tal van zelfs zeer grote instituten gaan Londen verlaten.

    Het is niet zo gek te bedenken dat de Britse regering redeneert: Al die Instituten eruit.....dan Royal Dutch Shell, Unilever plc, etc.... terug naar Londen/ Engeland.

    Zoiets noem ik altijd: Actie = Reactie.

    En nog verdomd invoelbaar ook.......

    Peter
  3. Roelo 9 november 2017 13:56
    Het is natuurlijk belachelijk als multinationals geen dividendbelasting meer hoeven te betalen vanaf 1-1-2019, als ik vervolgens wel dividendbelasting moet betalen als ik prive dividend opneem uit mijn BV als DGA. Hoezo meten met 2 maten ? Ik krijg ook geen extra korting bij de schoenenzaak als ik maat 46 heb toch. Of moet ik eerst bij Rutje op bezoek om dat voor elkaar te krijgen. Wat een ongelijkheid zeg, en dat in een zogenaamd democratisch land pffff
  4. [verwijderd] 9 november 2017 17:05
    je staat naast dirk, en verteld hem dat je door een pyramidespel je bedrijf kwijt bent geraakt, je ligt in een scheiding, je bent ernstig ziek geworden, en er zijn ook nog eens enkele familieleden gestorven. dirk kijkt strak voor zich uit, al hijgend met de dollar tekens in zijn ogen. hij hoorde alleen het woord pyramidespel.

    je bedrijf ligt op zijn gat. wie bel je op? dirkie, die regelt het wel even. er komt een vraggie aan uit latijns amerika en die fabriekspanden die gebruikt hij wel even als 'opslag' knipoog, voor de omkosten. een insiders joke die alleen dirk begrijpt.

    je hebt het even met iemand over een fraudezaak behandeld in een programma op tv. en bats! kiekeboe, kijk wie net toevallig om de hoek komt zetten. dirk, want als dirk iets met fraude hoort dan is ie altijd toevallig in de buurt. hoe kan die dat toch altijd zo uitkienen.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links