Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Tweede schokgolf

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

446 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 november 2016 17:35
    quote:

    Rai444,44 schreef op 9 november 2016 17:31:

    Hoe hoger het nu gaat, hoe zieker ik er van word. Ben er helemaal klaar mee.
    Wat denk je van mij dan goos?

    Vanmorgen 5k uitgestopt.. stoploss geraakt om 8uur. Nu staan ze gewoon vrolijk hoger. Als ik gisteravond gewoon verkocht had en de verkiezingen afgewacht had was ik, mezelf kennende, vanmorgen vollebak long gegaan en was ik nu het mannetje. minimaal 3 x 5k had ik er dan van gemaakt. Nu heb ik niks. nada. helemaal ziek van!!
  2. forum rang 6 JoostVLS 9 november 2016 17:43
    quote:

    Shoryuken schreef op 9 november 2016 17:35:

    [...]

    Wat denk je van mij dan goos?

    Vanmorgen 5k uitgestopt.. stoploss geraakt om 8uur. Nu staan ze gewoon vrolijk hoger. Als ik gisteravond gewoon verkocht had en de verkiezingen afgewacht had was ik, mezelf kennende, vanmorgen vollebak long gegaan en was ik nu het mannetje. minimaal 3 x 5k had ik er dan van gemaakt. Nu heb ik niks. nada. helemaal ziek van!!
    Als je boosters of turbo's, dan kun je niet om 08.00 uur uitgestopt zijn. Die zijn gerelateerd aan de spot, niet aan de future
  3. forum rang 7 bezinteergebelegt 9 november 2016 18:06
    Het is wat, nou komt die Trompet in het witte huisje, staan de beren nog met lege handjes. Het is toch ook wel het zoveelste bewijs dat je beter al die verhalen en scenario's niet kunt lezen want ze komen nooit uit. We hebben dit jaar een Brexit en een Trompet. Afgaande op de doomverhalen die je las hadden we nu met de AEX op 100 moeten staan want de Brexit zou fataal zijn en die Trompet ook. Ik heb toch echt hele dure mensen op tv gezien die bij wijze van spreke hel en verdoemenis stonden te verkondigen ivm Brexit en nu dus Trompet. En we hebben natuurlijk Ceessie aka Frankie maar die is niet zo duur. Ja, voor zijn klantjes die volzitten met putjes, is ie nu heel duurrrrrr maar dat terzijde. De waarheid is en blijft dat niemand het weet maar dan ook echt niemand. Beurzen blijven onvoorspelbaar, zoveel is dit jaar wel gebleken. En dan nu op naar december, een Italiaans referendum. Wss worden we weer overspoeld met doomverhalen als Renzi aan het korte eind gaat trekken en natuurlijk gaan we dat weer geloven. at referendum is op 4 december, gelukkig komt een dag later de echte Sinterklaas langs........snappie uhm ???
  4. [verwijderd] 9 november 2016 18:09
    Alle bewegingen van de afgelopen weken die wezen op een overwinning van Trump deed de beurzen sidderen en dalen. Nu is hij het geworden en stijgen de beurzen?

    Wie kan mij uitleggen welke logica hier achter zit? Als blijkt dat 'men' had gegokt op Hilary Clinton dan moest er vandaag veel geld terugverdiend worden. Is het systeem dan zo corrupt dat een aantal spelers de beurs zo kunnen sturen dat het hen altijd winst oplevert?

    Dan weet je dus nu al dat we straks heel hard gaan dalen...want dat was het scenario als Clinton zou winnen....toch?
446 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links