Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Geen lagere top

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

123 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Gaaaapppp 29 mei 2013 17:42
    quote:

    Zoeff schreef op 29 mei 2013 17:26:

    Dit waren mijn meest dramatische beursdagen van de afgelopen maanden. Ik wacht het wel eventjes af allemaal, dat zenuwachtige gedoe zint me niks.
    Och, de valuta is ook fijn. Dat gaat 's nachts door. Daar moet je goed mee opletten. Vooral het spiken wat regelmatig gebeurt.
  2. sloebervos 29 mei 2013 17:51
    Goeie beursdag met mijn putopties.Helft verzilverd.Bas had groot gelijk en er wachten ons nog een paar zware dagen denk ik.Wacht rustig af wat Bas morgen zegt maar ik denk niet dat ik de rest ga verkopen vóór vrijdag maar ik denk dat ik verkooporders ga geven om fors hoger te verkopen gedurende mijn verlof en neem mijn laptop mee op reis om een oogje in het zeil te houden.Ik heb al gezien dat ze WiFi hebben in het hotel waar ik logeer.Kwestie van éénmaal per dag bij te sturen als nodig.
  3. [verwijderd] 29 mei 2013 19:02
    quote:

    Gaaaapppp schreef op 29 mei 2013 18:52:

    Gewoon even een hersenspinsel: met een beetje fantasie kun je de ontwikkeling van een 'bear-flag' zien in de daggrafiek, of een wig. Tenzij een en ander door de 374 breekt. Dan is het weer voorbij!
    Met minder fantasie lijkt een bull-flag vanaf de low (338,69 op 22 april) waarschijnlijker. Niettemin heb je gelijk, de break van 374 is belangrijk om de opmars voort te zetten.
  4. One_Million_Euro_Man 29 mei 2013 19:33
    Zoooooo wat een dag! Al m'n verlies van afgelopen maand vandaag goed gemaakt en een bescheiden winst van ruim 10% op m'n kapitaal binnen gehaald... Was wel spannend omdat ik gisteren niet voor 100% zeker was welke kant we vandaag opgingen. Maar, gelukkig dat ik nog altijd de mening van Bas deel en dat we binnenkort toch richting 340/45 gaan. Ik blijf dus volop short de komende weken totdat we ruim boven 374 sluiten, dan ga ik een tijdje zijlijn...

    Vanmiddag rond 17 uur de RBS TS 383 verkocht tegen 2.50 Deze gisteren tegen €2 aangeschaft (dank u god voor de vette winst, is lang geleden dat ik zo'n mooie dag had:-)).

    Voor morgen al mijn kapital op RBS BS 376,59 ingezet tegen 1.05 (ik hoop dat god mij niet in de steek laat morgen, indien wel dan heb ik een SL op 0.80, maar dan is m'n 10% winst verdwenen :-()

    Afwachten wat het wordt morgen...spannend!

  5. sloebervos 29 mei 2013 20:37
    One-Million,ik dacht dat ik een gokker was,maar als ik U hoor,dan zijt gij dat echt.Gevaarlijk man!Dat heb ik geleerd in mijn leerperiode met opties.Self made man maar met de raad van Bas.Ik verkoop gewoonlijk te vroeg maar ik treur niet om de gemiste winst maar denk aan de verzilverde winst.Trend opsporen,langzaam beginnen en zolang de trend tegendraads is bijkopen.
  6. One_Million_Euro_Man 29 mei 2013 21:51
    quote:

    sloebervos schreef op 29 mei 2013 20:37:

    One-Million,ik dacht dat ik een gokker was,maar als ik U hoor,dan zijt gij dat echt.Gevaarlijk man!Dat heb ik geleerd in mijn leerperiode met opties.Self made man maar met de raad van Bas.Ik verkoop gewoonlijk te vroeg maar ik treur niet om de gemiste winst maar denk aan de verzilverde winst.Trend opsporen,langzaam beginnen en zolang de trend tegendraads is bijkopen.


    Iedereen zijn manier van proberen wat te verdienen hier. Ben eind 2008 klein begonnen met 1K Fortis aandelen tegen 0,65 cent en zit nu al ruim boven 25K aan transactiekosten :-) Heb wel veel bijgeleerd hierdoor. Ik ben wel voortdurend bollinger bands, RSI en pivot points in de gaten aan 't houden. Hierop kan ik vaak zien welke kant ik opga!!! De rest tja, dat is allemaal theorie...En niet te vergeten, de app. van RBS op m'n i-phone instellen met mijn posities zodat ik real-time kan zien welke kant mijn positie uitgaan en de stop-loss, heel belangrijk :-)
123 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links